Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...jahaha obštrukce den

osiris (Člen)
02.05.2007 22:35:48

...jahaha obštrukce den

...to vám nezávidím
"majitelé motocyklů značky YAMAHA, dodaných na český nebo slovenský trh prostřednictvím výhradního dovozce"
"Svou registraci z internetu musíte potvrdit na místě."
"budete potřebovat vytištěné potvrzení registrace z internetu; kopii horní části přední a zadní strany "velkého Technického průkazu", z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN a razítko dovozce; platný řidičský průkaz; doklad o zákonném pojištění odpovědnosti; vlastní přilbu a motocyklové oblečení včetně motocyklových bot a rukavic"
...těch dvacet ale není špatnejch
"Rozjížďky budou dvacetiminutové a každý zájemce se bude moci zúčastnit maximálně dvou."

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KOVAL (Člen)
02.05.2007 22:39:08

Re: ...jahaha obštrukce den

A že si jich teda hodně zajezdí,z těch co znám kdo ji koupil funglovku a jen přes autorizovanýho dovozce...smile1
To jako s tim posranym Gsxr dnem,to samý,jen funglovky  přes autorizovanýho dovozce...sick

Zdenda (Člen)
02.05.2007 22:51:16

Ať jdou do pussy oba dvasick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
tomasNJ (Člen)
02.05.2007 22:59:44

u hondy zcela normální...
ale ještě je to tak, že pořádají dva honda dny, jedny pro "české" a druhý pro cizí

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator)
03.05.2007 09:18:10

vcelku mi neni jasný co vám na tom příde abnormálního??? dovozce zaplatí na jeden den ze svýho okruh a nechá tam jezdit svoje zákazníky... nevidim jedinej důvod proč by měly bejt nějaký dny kam si přijede každej jenom kvůli tomu že má motorku tý a tý značkyidontknow žijeme v tržnim hospodářství a bolševický manýry si myslim tady nemaj co dělat...surprised na okruh má možnost ject každej na volný dny... ježišmajrá za to ale asi budu muset zaplatit, co surprised to je ale nespravedlivý surprised

doba je temná...
vOjTaB6 (Člen)
03.05.2007 10:16:45

Taky už to plusmínus chápu, protože se oficiální dovozce zároveň snaží bojovat s šedým dovozem, kterej tady díky občasné neschopnosti ofiko dealerů funguje. Ale možná by spíš pomohlo zlepšit služby a zrychlit uvedení na trh nových modelů, který už třeba někde jinde v cizině dva tři měsíce normálně jezděj.

Bandit rulezz!!!
vorel (Člen)
03.05.2007 10:53:48

nemylim ze bojujou, to je marnost, zme v EU. jen zaplatej vokruch ze zisku na motorkach kery sami prodaj a ty tam pak jezdej, to mi prijde nomauni

řikám si hurikán
Mirek D (Člen)
03.05.2007 10:54:45

osiris psal:

...to vám nezávidím
"majitelé motocyklů značky YAMAHA, dodaných na český nebo slovenský trh prostřednictvím výhradního dovozce"
"Svou registraci z internetu musíte potvrdit na místě."
"budete potřebovat vytištěné potvrzení registrace z internetu; kopii horní části přední a zadní strany "velkého Technického průkazu", z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN a razítko dovozce; platný řidičský průkaz; doklad o zákonném pojištění odpovědnosti; vlastní přilbu a motocyklové oblečení včetně motocyklových bot a rukavic"
...těch dvacet ale není špatnejch
"Rozjížďky budou dvacetiminutové a každý zájemce se bude moci zúčastnit maximálně dvou."

Já s tím souhlasím, panáčci. Vyblejou pár set tisíc za vašu zábavu!! Tak proč by si měl užívat i ten, co utratil jinde?

Autobus je taky Suzuki... .
Petr J. (Člen)
03.05.2007 11:00:12

taky nevím, proč ten, co nekoupil u autorizovanýho, závidí?

"svému" prodejci jsem volal, že přijedu, odpověď, že budu vítán, že pokud budu chtít půjčit jejich předváděčku, že nemají problém...jsem přeci JEJICH zákazník....

každého volba, kde kupuje a s jakým servisem.....

osiris (Člen)
03.05.2007 11:05:37

...rek jsem NEZAVIDIM ty obstrukce (ne nechapu) a to proto, ze zatim to jinde funguje jeste jinak
...je na tom neco k nepochopeni?

vorel (Člen)
03.05.2007 11:20:57

pro mě je k nepochopení komu nezávidíš vogo

řikám si hurikán
Spidermila (Člen)
03.05.2007 11:32:09

A my to na Suzuki Day budeme mít jak?surprised

osiris (Člen)
03.05.2007 11:32:53

...treba tem co musej dodrzet tenhle postup vogu, protoze suzuki se ty veci navic zatim netykaj, asi chci moc vid
Svou registraci z internetu musíte potvrdit na místě."

vorel (Člen)
03.05.2007 11:41:42

uznávám je to ojeb, ale rozumim proč, bohu dobrasmile1

řikám si hurikán
osiris (Člen)
03.05.2007 12:17:53

...taky uznavam a rozumim vogu :)

Zdenda (Člen)
03.05.2007 12:26:35

Taky nevim komu a co bych měl jako závidět, navíc mám moto koupený u ofiko dealera. Podle mě by to mělo být pod záštitou značky jako takový, Suzuce je úplně jedno jestli jsem to koupil venku nebo tady. Pokud si to musí delaer plně hradit sám je to škoda a na druhou stranu se jim nedivím. Chyba je asi na straně fabriky.Co ovšem nechápu, Suzuki ČR chce platit od svých dealerů i za posraný reklamní letáky atd. pro potencionální zákazníky. O jejich cenách doplňků o proti těm venku radši mlčím.

PS: nebrečim, sám tady v ČR nakupuju.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
losmiros (Člen)
03.05.2007 13:16:13

chápu, nezávidím, a nikomu se škodolibě nesměju...

páč mám obavy z toho, že je jen otázka času, kdy na to přijde i Suzuki, ale tak tento rok je to v poho, tak eště zajezdíme, ne?

možná si někdo řekne, že jsem pěkně potichu v koutku, ale stačilo mi loňské závěrečné volné ježdění, kdy se tam motorkáři rozčilovali, vím, že to nebylo fér, ale dopadlo to ta jak to dopadlo, jednou si zajezdily,pak jízdy zrušily a pro letošní rok zdražili, aby nebylo toliko zájemcůbad

on the road

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS