Nejsi přihlášen
SLEVA 15% na GIVI
mno, jelikož to asi budu muset resit, trosku jsme po tom sli a pro cleny www.vstrom.cz mame slevu 15% na produkty GIVI z koncoveho ceniku...
pokud byste nekdo neco chtel, jako starsim braskum od S to objedname
luboss
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: SLEVA 15% na GIVI
No já budu potřebovat držák na kufr - takový ty podélný hajzlíky, plotnu mám a samo i ten kufr :o))) Jen musím kouknout jaká že je ta plotna - tedy na jaký kufr
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
tajnej psal:Bych potřeboval dva takový ty gumový čvonče mezi plotnou a kufrem. Nebo když je ta sleva, tak rači rovnou štyry.
Já ho ztratil, nebo mi ho spíš někdo někde vytáh a nalepil jsem tam gumový kolečka, který jsem si uřízl z hadice.
bla...blabla...!
Potřeboval bych takovou tu gumu, co je na plexi u světlometu a je na tom napsáno Givi. Mám tam velkou mezeru a je tam plno hmyzáků. Klidně bez slevy. Předem dík
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Potřeboval bych takovou tu gumu, co je na plexi u světlometu a je na tom napsáno Givi. Mám tam velkou mezeru a je tam plno hmyzáků. Klidně bez slevy. Předem dík
...hele dročkaři, lemofku na plégo mam f regálu ...ale je to Puig, neva?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ja nic objednavat nebudu
www.flynet.cz a odvolej se na mne a www.vstrom.cz
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1