Nejsi přihlášen
barva hadraulicke kapaliny pro spojku???
Dobrej den vespolek Bandit, že jsem tak smělý dovolím si malý dotaz
Jsem si včera všimnul při pohledu na průzor pro kontrolu stavu kaliny pro ovladani spojky, že je ta kapalina úplně černá , je to normální? Brzdovka je o dost světlejší. Náplń je 2 roky stará. Vyměnit nebo je to Ok? Spojka funguje bez problémů.
Re: barva hadraulicke kapaliny pro spojku???
Nazdárek,
důvodem, proč tu kapalinu máš tak černou je, že spojku používáš mnohem častěji než brzdu. Já kapalinu ve spojce měním minimálně 2 x za sezonu, naposledy před dvěma měsíci a už je to zase černý.... neuděláš nic.....
Spidermila (Člen) 03.05.2007 09:00:51 Offline |
Já ji ještě neměnil a to mám mašinu 2 roky. Barva - trošku tmavší žlutá. Tak nevím
...to je normální, nevyšiluj, u spojky se prostě špiní, stačí jednou za rok vyměnit...v zimě...a ani jednou za dvje léta to nejni žádná tragédije, bo u spojiky nejni tag namáhaná a ani nejni tag nebespečný, dyš by náááhodou přestala fungovat ouplně na 100%, coš poznáš...tagže klíííít
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...no to je těšký, samo že dyš je černá, znamená to, že sou v ní nečistoty, ale to bys jí musel měnit snat každej měsíc...jednou sem ji měnil ňákýmu týpkovi a von za měsíc přijel, co že sem mu tam nalil za sajrajt, že má kapalinu černou, snažil sem se mu to vysvjetlit, znova vyměnil a za další měsíc mi volal, že to má asi rozbitý a že sem na to nepřišel, a že jag je to možný, že uš má zas černou kapalinu...tag sem ho poslal do a fertig...prostě tam ty nečistoty sou, ale že by kvůlivá tomu ňák ekstrémně votcházeli gumičky na pístku bych neřek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nejspíš s tím máš zkušeností víc, já mám Bandita jenom rok, ale at se ničej nebo ne, je to jedna z mála věcí, co na motorce opravdu stojej pakatel a jednou za čas tomu těch patnáct minut dám... toz tak
Tak tam dej místo brzdovky spojkovku....představte si smajla, ňák mi nejdou... Kapalinu měň nejpozději jednou za dva roky, ale jednou ročně je to asi nejlepší. Já ji mám po roce čistou...
.... vono to ňák dopadne ....
Stránky: 1