Nejsi přihlášen
Jsem sprostý já vím, zkurvený počasí!!!
Tak dva měsíce plánování sou v , měsíc bez mráčku a když mam jet Harmanec tak celej víkend prochčije, navíc dle předpovědi bude chcát i celou dobu v Jedasech. já dostat toho Medarda do ruky tak ho snad obiju!
to jebu
Re: Jsem sprostý já vím, zkurvený počasí!!!
bobule psal:Tak dva měsíce plánování sou v , měsíc bez mráčku a když mam jet Harmanec tak celej víkend prochčije, navíc dle předpovědi bude chcát i celou dobu v Jedasech. já dostat toho Medarda do ruky tak ho snad obiju!
nestraš s takovám počasím sem se těšil na Ostravu (Wevi) tak to k nám snad dojde až v neděli...
Déšť je fajn , umyje mouchy z motyky, kombi, helmy a tak podobně no né?No ano! se těším jak...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pšáne v kolik v neděli vyrážíš?Já plánuji tak cca ve 14.30 ?Je to baj očko 165 Km přes Fulnek, Potštát, Prostějov, Plumlov, Drahany...takže něco kolem 2 hod.jízdy asi vezmu sebou Gapu, Kožuch nevím, páč má prý brutálně kopnuté kolo na bavoru od toho jak vkuřil na cestě do nějaké díry...Že bychom se scukli někde?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Pšáne v kolik v neděli vyrážíš?Já plánuji tak cca ve 14.30 ?Je to baj očko 165 Km přes Fulnek, Potštát, Prostějov, Plumlov, Drahany...takže něco kolem 2 hod.jízdy asi vezmu sebou Gapu, Kožuch nevím, páč má prý brutálně kopnuté kolo na bavoru od toho jak vkuřil na cestě do nějaké díry...Že bychom se scukli někde?
..No,máme v plánu jet tak nějak po obědě,takže by těch 14:30+-mohlo být reálných..dneska máme scuka na základně,se domluvíme a dám ti vědět..
..btw,ten Kožuch je smolař..se mu sere..nadruhou stranu zase dobře,že to odsralo jen to kolo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
A je to tuuuu na jižní moravě chcanec chčije a chčije a chčije Ještě že sem se včera projel jinak počasí akorát tak na
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec,který neví, že to nejde a udělá to !!!
Ondráš psal:sonyk psal:ja doufam ze na pribramsku a horovicku prset nebude mam v planu vejlet.by me nastvalo
Vogo, že se nestavíš...
neboj kdybych je ozval bych se.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1