Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Mlejn

malda (Člen)
06.06.2026 21:26:46

Mlejn

Koná se jakýsi sraz ve Mlejně !! A nedá mi to udělat dotaz : jaký jsou kritéria pro vstup mezi asi elitu téhle komunity .Já třeba jsem tady od roku 2006 a byl jsem skoro vždy . Děkuji a děkoval jsem všem co mi pomohli když mi nebylo nejlépe . A děkuji znova !!good Ale nyní je to druhý rok kdy jsem byl odstaven na druhou kolej ! Je pravda že už jsem stary a neni asi se mnou taková sranda ! Hovořím o sobě  ale je nás dost starých členu co jsou taky odstaveni ale co mám zprávy tak ale sešlosti se zušastni lidi z ruzných míst ! kdyby tu někdo napsal oficiálni raz neni ale sejde se tam určita skupina lidí pochopil bych to ale kdy se člověk dovi kdo a kolik lidi tam bylo a je tak mi z toho je smutno ! Takže pokud se mi to podaří ta se odhlásim z tuhoto fora  tady koncim !! Děkuji znovu všem co mi pomohli a nikdy nezpomenu !! Mějte se tady hezky !!

Mour (Člen)
07.06.2026 07:58:36

Re: Mlejn

Souhlasim s Maldou....nerozumim tomuto a nechapu....a taky me to mrzi u lidi, kterym jsem nekdy nekam pomoch, ze mi o tom sami nerekli...ale dokazu s tim zit.

Ferda.66 (Člen)
10.06.2026 14:25:57

Re: Mlejn

Tak to je novinka...ani ja o tom nevim,a to koukam na Fakan sraz,ale tohle neofiko je mi dobra zahada,ze se nepozvala tady ta cela elita,co tu funguje headshake ...ani kdyby se to svolavalo pres ten fševědouci facebuk

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS