Nejsi přihlášen
Re: Mazi.
MAZI psal:TAK STE MĚ UKECALI......... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … %20VKO.JPG[/IMG]
...s dovolenim jsem ti to opravil jo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hachlblaubachtr (Člen) 25.12.2006 20:40:11 Offline |
Je vidět že ten bourec před tebou šetřil na špuntech,ty bych tam dal jako první asi je to ta co byla na tipmotu-dobrá cena,celkem jí prd je
inkvizitorr (Administrator) 25.12.2006 20:56:55 Offline |
hmm, za prachy co byla dobrej kšeft tady tomu vopravdu hovno je... neni to sice zrovna muj šálek kávy, ale gratulace
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.12.2006 21:19:26 Offline |
palous: jo, do brodu bude tohle jak dělaný, zrovna na tom jejich jebko-busofóru někdo psal jak to tam zválel, když to klopil jako supersport a drhnul tam snad i motorem nebo co jináč samozřejmě až na ten šerednej vejfuck to bude hodně podobný béčku
http://www.suzuki-gsx.cz/forum/viewtopic.php?t=444
doba je temná...
já jsem si taky nepořídil autobus na závody na to to nejni .......ale protože se mi líbí ...je to pohodlný a je to nejblíž k b12 ale velikostí k mé maličkosti.... objem ničím nenahradíš mě pojezděj i na fechtlu
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
TAK A TED OD VÁS ČEKÁM RADU KDE NEJBLÍŽ A HLAVNĚ NEJLÍP NECHAT OPRAVIT NÁDRŽ A PAK KDE NALAKOVAT A SAMO JESTLI NEKDO NEVÍ VO STARŠÍM VIKU PROTOŽE NOVÝ STOJÍ BŮRA A TAK TO MŮŽU KOUPIT KDYKOLIV KDYŽ TO JINAK NEPUJDE ..... PAK KRYT BUDÍKŮ A BRZDU NOŽNÍ (MOŽNÁ PUJDE ZAVAŘIT)
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
inkvizitorr (Administrator) 25.12.2006 21:38:42 Offline |
mazi: je mi to jasný, někdo holky a někdo vdolky a někdo autobusy... v podstatě přirozenej vývoj pro část majitelů kam dál z bandita. na cestovámí to musí bejt ideální židle a co se týče rozměrů, vim vo čem mluvíš
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.12.2006 21:58:46 Offline |
mazi: nádrž vim a myslim, že dobře poradim (filous to měl podobně zvalchováný a už je ) s víčkem nevim, rozhodně tohle už bych nevopravoval... napiš mi na mail, řeknu ti kam a jak s tou bandou...
doba je temná...
mazimu: nemas za co a nenech se jima tady vynervovat, zajezdis si paradne, neboj, jak kochacku (nekteri rikaji - trebas na tom ani nejeli - rano zaradis kvalt a vecer ho vyndas, to mne neba - jasne maj pravdu, kdyz tak chces jet, tak ta motorka na to tolik sily ma, ze to pro ni neni problem ....ale kdyz se chces vyradit, tak radis stejne jak na sestce klidne )
palousovi: neni potreba, vzdyt te tam na jednom useku poridim predjet a pak jet zpatky jeste proti tobe
...koval tam pise, kdyz se na tom teprve ucil jezdit, mel na tom v ty dobe ujetech asi patnact kilometru, takze vysoce poucny
inkvizovi: tam ten clanek psal jerzy, kterej uz je tady a ma bandita, tam to dost barvite popsal, ale taky setsakramentsky prehnal, s tim skrtanim to tak neni, ti co jeli za nim videli, jak to tam kurefsky prehnal a slozil jak sranky, a potom, kdyz uz to jede po boku, tak vazne skrta kde co
...i z mistnich brusicu mi nikdo neujel, ale ani ja jemu, tohle je vic v makovici nez v ty motorce, pac ta strelba se na ni jede fajnove a bez problemu
...je to stejny jak bandit co se skrtani tyce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1