Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 08.05.2007 12:31:09 Offline |
Re: Skupiny ŘP
Pokud maš "A" na neomezeně tak to platí na všechny kubatury.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
To né,ale vím že to bylo rozdělené taky podle roků. Je jsem dělal papíry na motorku v sedmnácti a to bylo nějak omezené. Teď už mám řidičák novej, a žádné omezení tam nemám. Tak proto se ptám.
Chci si koupit šestikilo,tak se raději informuju.
Jó, naháč je naháč...
Já si budu dělat novej řidičák (jako jen ten cár papíru) Co potřebuji? Jednu fotku, nějakou žádost - tu dostanu tam, OP a musim jít na magistrát v místě bydliště, nebo někam jinamj?? Něco víc sebou?
...ouřady ... pakárna ... pas mě taky čeká
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Já si budu dělat novej řidičák (jako jen ten cár papíru) Co potřebuji? Jednu fotku, nějakou žádost - tu dostanu tam, OP a musim jít na magistrát v místě bydliště, nebo někam jinamj?? Něco víc sebou?
...ouřady ... pakárna ... pas mě taky čeká
...ne e, teď už je to zas jinak, teď ti podle příkazů eu vmáčknou hubu do sádry, udělaj kopyto a na krku budeš vozit přinejtovanou na špagátu svoji bustu :))
...domluv se s koldanem, on ti to sjede v betónu (polobotky tak fláká už roky) ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Bedřich psal:Já si budu dělat novej řidičák (jako jen ten cár papíru) Co potřebuji? Jednu fotku, nějakou žádost - tu dostanu tam, OP a musim jít na magistrát v místě bydliště, nebo někam jinamj?? Něco víc sebou?
...ouřady ... pakárna ... pas mě taky čeká...ne e, teď už je to zas jinak, teď ti podle příkazů eu vmáčknou hubu do sádry, udělaj kopyto a na krku budeš vozit přinejtovanou na špagátu svoji bustu :))
...domluv se s koldanem, on ti to sjede v betónu (polobotky tak fláká už roky) ;)
Když po mě chtěli, abych hodil to svoje ANO EU, tak votomle žádá řeč nebyla
... budu stávkovat ...
Už jsem to našel (snad) musim na:Registr řidičů Odboru dopravně správních agend Magistrátu hl. m. Prahy v Jungmannově ulici 35 .... uf
Jen pro info ...
Po schválení novely bude výměna starých řidičských průkazů za průkazy dle vzoru EU probíhat ve třech etapách až do konce roku 2013:
1. etapa: do konce roku 2007 pro řidičské průkazy vydané od 30. 6. 1964 do 31. 12. 1993
2. etapa: do konce roku 2010 pro řidičské průkazy vydané od 1. 1. 1994 do 31. 12. 2000
3. etapa: do konce roku 2013 pro řidičské průkazy vydané od 1. 1. 2001 do 30. 4. 2004
http://www.mdcr.cz/cs/Media/Tiskove_zpr … 3%A1ky.htm
osiris psal:Bedřich psal:Já si budu dělat novej řidičák (jako jen ten cár papíru) Co potřebuji? Jednu fotku, nějakou žádost - tu dostanu tam, OP a musim jít na magistrát v místě bydliště, nebo někam jinamj?? Něco víc sebou?
...ouřady ... pakárna ... pas mě taky čeká...ne e, teď už je to zas jinak, teď ti podle příkazů eu vmáčknou hubu do sádry, udělaj kopyto a na krku budeš vozit přinejtovanou na špagátu svoji bustu :))
ten poslední se ani necuk,že jo a jak šel krásně ke dnu máš eště nějaký neplatiče?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:Koukni se do sloupce s číslem 10 na třetí políčko od shora. Máš tam datum?
Pokud ano, tak neřeš na jakou motorku můžeš a na jakou ne.
ono to může klamat,mi tam nenapsali b1 ani c1,ale jezdit bych s tím mohl jelikož mám c,chybí mi tam i am,ale to předpokládám je stejně na nic,bo mě to neuveze
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1