![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Bandit pičo den
Jel jsem v nedělu do Jedas - chcalo.
Jel jsem ráno dom (a do práce..) a nechcalo.
Jel jsem večer zpět - nechcalo.
Dnes ráno chcalo Lipůvka - Brno a velmi vydatně.
Pak už nechcalo - a autobus už vykoupán a naleštěn... .
Dobré vékend to byl... .
Autobus je taky Suzuki... .
![]() |
Spidermila (Člen) 08.05.2007 21:04:45 Offline |
Chcalo jen trochu. Zajezdil jsem si řádně. Snad sedmkrát jsem jel. Žmolky na gumách jedna báseň a ohoblované spodní padáky. Budu je muset sundat
Byl to super den!
Bandit
![]() |
killerrebel (Člen) 08.05.2007 21:18:14 Offline |
Spidermila psal:Chcalo jen trochu. Zajezdil jsem si řádně. Snad sedmkrát jsem jel. Žmolky na gumách jedna báseň a ohoblované spodní padáky. Budu je muset sundat
Byl to super den!
Bandit
................
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
fido psal:hm, já musel bohužel v po ráno do práce, a mmj. jsem nemohl do Buchláků s Levapem a Ondrášem atd...
Neděle byla krásná, i naše ježdění po krasu. Přijel jsem do Jedas po angíně a už mám zas vomotanej gurgl
v úterý do háčku..sem to spletl Jinak v Blansku maj dobře nastavený časový intervaly na wapce u pumpy OMV. Než jsem ho trochu opláchnul Bandasku vylítlo ze mě 70 Kč, nevím proč tam maj 5 a 10 Kč. Za těch 5 kč to odhaduju na 20 vteřin provozu.
bla...blabla...!
fido psal:hm, já musel bohužel v po ráno do práce, a mmj. jsem nemohl do Buchláků s Levapem a Ondrášem atd...
Neděle byla krásná, i naše ježdění po krasu. Přijel jsem do Jedas po angíně a už mám zas vomotanej gurgl
Prisel jsi o moc ! Mi si dokonce dali nocni Buchlaky ... navrat asi v 23 hod.... a v Slavkove jsme dali debre zebra !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:fido psal:hm, já musel bohužel v po ráno do práce, a mmj. jsem nemohl do Buchláků s Levapem a Ondrášem atd...
Prisel jsi o moc ! Mi si dokonce dali nocni Buchlaky ...
navrat asi v 23 hod.... a v Slavkove jsme dali debre zebra !
..tak to mě fakt štve..to musela být paráda..
Přivezls v pořádku krtka?
bla...blabla...!
Jel jsem do Jedas a chcalo , když jsem se v pondělí vracel domů, bylo modré nebe a sluníčko
, jsem byl z toho ňáky nesvůj
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Tak jsme vás bando rádi poznali
Cesta domu z S-day nic moc. Funěl děsnej vítr z boku, ale naštěstí nepršelo.
V Telči kafíčko na náměstí a doma okolo sedmý.
No a taky jedna malá krizovka, kdy jsem byl trošku rychlejší do levý zatáčky a musel jsem hodně klopit. Jenže Káťa si myslela že už to nazvládnem, tak se začala rovnat směrem do pole. A já zase oto víc klopit, no a pak ještě jdenou tohle kolečko až jsem se v tom poli viděl celkem živě. Skoro jsem si škrtli stupačkou, protože jsem si obrousil botu na podrážce a to jsem na stupně stál špičkou. Takovej náklon vedvou ještě nebyl.... No nic, jsme celý
Okruh si dám příští rok
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...já zas dostal vot pani vyčiníno, že nás to v jedný pravý vyneslo do protisměru (lepáka sem si dal sám) ...zaplaťsatan tam bylo volno...a Inkviz mi nadával, že jedu jako
, že dvje kila po vokreskách jezdit nebude
...ale jeho 190 je dobrejch
...fšichni sou na mě zlý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já zas dostal vot pani vyčiníno, že nás to v jedný pravý vyneslo do protisměru
(lepáka sem si dal sám) ...zaplaťsatan tam bylo volno...a Inkviz mi nadával, že jedu jako
, že dvje kila po vokreskách jezdit nebude
...ale jeho 190 je dobrejch
...fšichni sou na mě zlý
ale di Ty,brebto. To si jenom namlouvas.
Kim: jen malej chcanecek za Piskem. Sme zastavili,ale nepromok sem nevyndal a na rytire sme vyrazili. Ve Strakonich uz v poho.
Amen. . .
Ondráš psal:Jo noční buchláky a žebra...
Jen jsem dostal vyčiníno od batohu, že jsem při cestě do Slavkova přejel dvojitou plnou...
A tou stupačkou si snad nikdy neškrtnu.
Na skrtani mas girafku,ne?
Jinak diky za prubezne info a fotodokumentaci. Vzdy mi to trochu zvedlo naladu (a horecku)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1