Nejsi přihlášen
Re: Jakej byl Suzuki den?
No co vám mám povídat: Zábavný večer jako vždy. Ale několik obrázků jistě bude mít vypovídající schopnost větší:
Na začátku se všichni tvářili hrozně důležitě:
Právě se dovídáme co a jak s Furatem:
Jeden panáček měl narozeniny a na kamarádech nelakotil. Sám obsloužil...
A šlo mu to...:
Další jistě přidají i s vé postřehy... .
Editoval osiris (08.05.2007 22:28:53)
Autobus je taky Suzuki... .
S den super, asi nejlepci za posledni 4roky podle me, malo motorek a posleze sucho. jinak jsem jezdil až do 6, a od dylera vyžebral GSXR750, eště že to nevlastním
zdravím ostravskou sekci a Pšána - jinak jsem se asi nepředstavil,to jsem byl já
kdo tam zahucel do sterku s Bandit pičo trikem??
on the road
Ještě že Mirek nefotil po těch vodkových řadách
Osi na druhý den vypadal přesně tak jak já se cítil
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
losmirosovi: když já tak nějak nevím kterej seš
mrbseovi: proč tě nemám rád? to není pravda, mám
jarkenovi: no, uvnitř mi bylo ještě hůř než napovrchu já jsem ten vyjetej volej neměl pít a ta buchta byla asi zkažená
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vlastoš psal:Z mého pohledu Suzuki day bída,nulovej doprovodnej program a kdo neměl ostrý lokty,svezl se jednou,max.2x
...nebyli sme tam kvůlivá doprovodnýmu programu, byli sme tam kvůlivá ježdění ...ale je pravda, že gdo čeká na SD ňákou zábavu krom ježdění, tag musí bejt sklamanej...a škoda, že sme museli kvůlivá dětem dom, páč bych vydržel jezdit víckrát neš sedumkrát, co sem stihnul do štyrech...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:Sakra ty seš ciťaMě osobně kdyby mě měl každej rád,tak by mě jeblo páč bych nevěděl co to je někoho poslat do hajzlu a to bych nepřežil
covece vidis, to je nazor
ale ten Osi me stejne mrzi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Vlastoš psal:Neupad,ale myslím,že mezi ježděním by mělo být i na co koukat,toť vše.Je to věc názoru.
..doprovodný program si děláme sami..v Jedasích
..a na okruh se jdeme sklouznout(někteří doslovně)
..tímto směrem to neřešíme..
..se hned nejež
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
S Day super sice jenom jednu jizdu, ale stalo to za to. Puvodne jsem se chtela jit jenom koukat, ale nedalo mi to libilo se mi, ze tam moh clovek prijit klidne az v poledne, bez problemu a jednoduse se zaregistrovat a za chvilku jit hned jezdit
Zkusit se má všechno!
Vlastoš psal:Z mého pohledu Suzuki day bída kdo neměl ostrý lokty,svezl se jednou,max.2x
jó chlape tak to je ... já třeba jezdil N1 i N2 + co se naskytlo .. takže sem projezdil nádrž a půl
pak mě začlo ucházet zadní kolo takže sem dojezdil a hrnul to přes benzínky s dofoukáváním dom
… voranžová
SDay byl prima, díky panu SUZUKI. Na druhou stranu by se na nás mohl vy..at Jezdili bychom a kupovali stejně jako doposud..Pokud je člověk aspoň trošku drzejší, může jezdit celý den. Většinou pouštěli na okruh víc motorek než byla skupina a tak se mi povedlo jet 4x, bylo to super!!!
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
mrbseovi: nesééééér woe tys chtěl asi pusu viď a mě to nedošlo
....jináč k tomu ježdění, až na to ranní mokro, sday žůžo, 6 x runda a kdybych nemusel domů (jako dredař k dětem), tak taky jezdím eště teď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak jsem byl asi kokot, když jsem se teda rozhodl že se projedu, zaregistroval a když jsem viděl, že podle rozpisu (co mi řekla pani u registrace) bych se tam dostal až za 2 hodiny, tak se na to vysral...
Holt kdo nemá ostré lokty a komu není z hury dáno...
Když já sem malej, každej si na mě troufne a se spolujezdcem se jezdit nemohlo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No tak SDay pro me nedopadl uplne ruzove. Uz takhle jsem se tam vydal celkem pozde, protoze jsem bojoval se zbytkacem, co jsem do sebe dohnal pondelni akci. Jestli vite taxem tam okolo ctvrte zmatene pobihal a shanel nekoho, kdo by me poradil co s tema rozstelovanejma karbcema, ze se me cudi z vyfuku (Cipiskova diagnoza, cimz ho pozdravuju:-)). Nakonec jsem se na nejaky jezdeni na okruhu radsi vybodnul, abych to jeste vic nezkurvil. Dikybohu, protoze jinak bych domu asi nedojel. Nakonec to po ceste domu zacalo cudit jeste vic a pak uz to bylo jak lokomotiva. Takze jsem se stavoval v nejakym motoobchode v Janove (mimochodem uzasne ochotny lidi:fuck::fuck::sick:) a chtel vedet jestli na tom muzu ujet jeste 150km nebo jestli se me na to jejich servisak aspon trochu koukne. Tam jsem bohuzel moc nepochodil a nastesti me tam uklidnil jeden Banditak co tam zrovna stavel. Jako cesta to byla desna, masina cudila a jela sem tam na tri valce. Cesta co me do Brna trvala 2hodiny se natahla na 6hodin!:bad:
Desny!
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
jj, na tri valce to jezdi uplne v klidu.
A muzes mi prosim rict, jak jsi prisel na to, ze ti to jede zrovna na tri valce a ne treba jen na dva?
Ja totiz ve trech nebo ctyrech valcich nepoznam rozdil
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
No tak ja doufam, ze vynechaval pouze jeden. Je to aspon mym zboznym pranim. Delalo to uz proste stejnej zvuk jako kdyz me dochazi benzin na rezervu a toto jede pak jen t¨na tri. Pri rozjezdech to uz tak pitome poskakovalo. Co to je vubec za dotaz?
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Gumish psal:No tak ja doufam, ze vynechaval pouze jeden. Je to aspon mym zboznym pranim. Delalo to uz proste stejnej zvuk jako kdyz me dochazi benzin na rezervu a toto jede pak jen t¨na tri. Pri rozjezdech to uz tak pitome poskakovalo. Co to je vubec za dotaz?
sem se jen ptal, jak to poznas. Mne bylo totiz receno, ze mi to prej facha jen na tri, ale podle me to jede jak ma. Zadny skytani nebo neco. Si ze me skarda s dolajzem urcite delali prdel, co panove?!!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1