Nejsi přihlášen
C.E.C.
I. závod - Autodrom Most, 23. dubna 2007 - závod na 4 hodiny
II. závod - Automotodrom Brno, 16. května 2007 - závod na 4 hodiny
III. závod - Automotodrom Brno, 16. července 2007 - závod na 8 hodin
IV. závod - Autodrom Most, 6. srpna 2007 - závod na 4 hodiny
V. závod - Automotodrom Brno, 17.září 2007 - závod na 4 hodiny
TAK TO vidim, že asi budu zas jezdit jen v Brně...
na první Most bude kosa a brzo, a druhý Most bude zas brzo po 8-hodinovce v Brně...
hledám sponzory
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Re: C.E.C.
tomasNJ psal:I. závod - Autodrom Most, 23. dubna 2007 - závod na 4 hodiny
II. závod - Automotodrom Brno, 16. května 2007 - závod na 4 hodiny
III. závod - Automotodrom Brno, 16. července 2007 - závod na 8 hodin
IV. závod - Autodrom Most, 6. srpna 2007 - závod na 4 hodiny
V. závod - Automotodrom Brno, 17.září 2007 - závod na 4 hodiny
TAK TO vidim, že asi budu zas jezdit jen v Brně...
na první Most bude kosa a brzo, a druhý Most bude zas brzo po 8-hodinovce v Brně...
hledám sponzory
stačila by ti stofka?
to jebu
Nazdar TOme, tak jestli někoho seženeš jako sponzora, tak se mnou počítej do týmu !!!!! :) Mám dyžtak i nabídku na půjčení závodní R6ky na jakejkoliv závod za "menší" finanční obnos, ale s komplet přípravou a zázemím a je to motyka co jela loni volnou ...! ;)
inkvizitorr (Administrator) 25.12.2006 20:44:23 Offline |
r6 nemá moc smysl, vo tom sme se už bavili,když už tak ject s něčim nahatym aby byla nějaká šance na umístění aspoň v kategorii "naked"... moc bych ject chtěl ale obávám se, že nebudu mít na čem
doba je temná...
kakin:
já právě tým mám, pojedu jako letos v týmu Way Roger počítám s pičo týmem jako konkurenci v nakedech, ber jebku a na kapotu se vybodni... kuba B12 uvažuje taky že pojede ještě jednoho a ste tým
na kapotu mám možnost taky sednout, a dokonce zadara... ale prdím na to...
nebo...si puč R6, pan temný pojede na tom co bude mít(mille, 999) a vemete si kožucha bo má 636 kwaka...
inkviz:
v pravidlech je myslím napsáno, že pokud převážná většina v týmu je nahatá, tak že tam může být i jedna kapota...
ale Naked je Naked
abik:
beru, si první vlaštovka... ještě tu osmičku na gumy
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Nazdar pánové,
tak já se na to taky chystám (za těmi účely jsem pořídil ZX-6RR okruhovku) no a jestli nás nezastaví nedostatek peněz tak máme i tříčlenný tým (R6, GSXR 600). Chceme něco urvat ve třídě 600
Jinak ta 8 hodinovka v Brně to bude maras
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2006 11:30:54 Offline |
kožuch: kdybyste náhodou hledali čtvrtýho do týmu tak bych klidně využil tý kakinovo nabídky....
fijat: to vopravdu nejsem magor abych jezdil s novou motykou závody, když už tak dvanáctku klidně po crashi a hurá do třídy naked...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2006 12:59:52 Offline |
v poho, mam ještě jako variantu odject to na tý dvanáctce (tu preferuju, ale záleží jestli se podaří sehnat vhodnou motyku a někoho dalšího do teamu), pokud jedno z toho vyjde, bude to gut, pokud ne, tak se taky neposeru
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2006 13:19:34 Offline |
lihoměr: no právě že koupil, já bych rači ale starej model s polokapotkou aby aspoň někde bylo místo na nějakou tu sponzorskou reklamu....
doba je temná...
Inkviz: to chceš prosit o sponzorství ty z toho www.chromovani.cz ? Tak to ti držim palce....vede to prej nějakej strašnej držgrešle, řikal Filous
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2006 17:08:42 Offline |
radim: gut, du zjistit jak to vypadá s r6 a dam vědít, chystáte se na všechny závody???
doba je temná...
Jarda z Loun (Člen) 28.12.2006 14:25:06 Offline |
Prijdu Vas do Mostu alespon zkontrolovat
Stránky: 1