Nejsi přihlášen
Re: Furat on line
Velcí kluci umí padat
Su doma,pojišťovák přijde ráno v devět a de se opravovat
Hadry letí na opravu k Jarkenovi v pondělí..
Rukavice vytáhnu z rezerv..
Rameno a kost v pravém zápěstí nechám jen lehce ztuhnou ať nepřijdu o sezónu a v listopadu se to rozláme a rozseká kvůli pořádné opravě-operace po dohodě s lékařem objednána
Smrt a úrazy patří k motorce(nic pro sráče)
A jsem naprosto kludný bo jsme s Matesem včera vyřešili že kočka má 9 životů a já mám za sebou teprv sedmou hospitalizaci,tak jse v pohodě,bo bych neměl být
God Save The Queen!
No jo, to je fakt, kočka má devět životů
Tak si toho važ
Tý polodivoký včera v lese po střetu s mojím psem nestačilo ani 100
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...no a voni tady s toho ďáli takový divadlo ...vítej spjet f krešpartě...
P.S. ...aby ti to nebylo tag líto, tag ti něco prozradim...ale pšššt, nejni to nic k vytahování...já s tym fčera taky praštil vo zem (...modří vjedí )
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...no a voni tady s toho ďáli takový divadlo ...vítej spjet f krešpartě...
P.S. ...aby ti to nebylo tag líto, tag ti něco prozradim...ale pšššt, nejni to nic k vytahování...já s tym fčera taky praštil vo zem (...modří vjedí )
..Ája říkala něco o narozkach ... a to ste si dal pane Kroupa hezký dárek
vOjTaB6 psal:Filous, ty si s tim zase praštil???
A nebo jenom v Jedasích hodil šavli......a praštil s ní vo zem
...f klidu, žádný škody ani na těle ani na technice ...jednou ti to povyprávim, teť je to moc čerstvý a já se stydim ...dybys viděl ty pohledy
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous, ty si s tim zase praštil???
A nebo jenom v Jedasích hodil šavli......a praštil s ní vo zem...f klidu, žádný škody ani na těle ani na technice ...jednou ti to povyprávim, teť je to moc čerstvý a já se stydim ...dybys viděl ty pohledy
taky jsem jen nevřícně zíral a říkal si co ta dělá
S úsměvem jde všechno líp :o)
...tag to se pleteš, sem lepčí ...tag já se teda prásknu ...si takle stójim f chumlu a čekam aš nás pustěj na trať, levá noha se mi tag ňák zašprcla pot motorkou, motorka se naváhla taky nalevo, nemoch sem tu nohu vytáhnout a najednou koukam, že uš nestojim ale léžim na boku s nohou pot motorkou ...prostě sem se svalil na místě jag pytel hoven ...dybys viděl ty pohledy fšech vokolostojících (smajlkroutícíhlavou) ...nejrači bych se f prdeli viděl ...Lůzr by mi moch závidět ...naštěstí to vodnesla enem kulička na spojkový páčce
Filous psal:...tag to se pleteš, sem lepčí ...tag já se teda prásknu ...si takle stójim f chumlu a čekam aš nás pustěj na trať, levá noha se mi tag ňák zašprcla pot motorkou, motorka se naváhla taky nalevo, nemoch sem tu nohu vytáhnout a najednou koukam, že uš nestojim ale léžim na boku s nohou pot motorkou ...prostě sem se svalil na místě jag pytel hoven ...dybys viděl ty pohledy fšech vokolostojících (smajlkroutícíhlavou) ...nejrači bych se f prdeli viděl ...Lůzr by mi moch závidět ...naštěstí to vodnesla enem kulička na spojkový páčce
nic si z teho nedělej,taky sem jak frajer vodjížděl vot Trampa,černý plexi,model věčí než Stařec a blbec sem si při votáčení a rozjezdu zlehka přimáčk přední brzdu,kuva nevěřili byste jag rychle to šlo v tom náklonu k zemi,vopřelo sa to vo padáky,já taktak zeskočil a už sem to zvedal.eště že mám tmavý plexi,páč sem měl hubu červenů jag paviján řiť
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:Filous: aspoň si pak na vokruhu budil respekt
...myslíš jako že si řikali "to je borec, teť to zválel a uš zas jede "
spíš že se ti tam pak asi rači vyhejbali
...a já furt, proč sem je pag fšechny předjel
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...myslíš jako že si řikali "to je borec, teť to zválel a uš zas jede "spíš že se ti tam pak asi rači vyhejbali
...a já furt, proč sem je pag fšechny předjel
no prostě jak bylo nad tou fotkou: Hvězda vokruhu
Bandit pičo
Filous psal:...tag to se pleteš, sem lepčí ...tag já se teda prásknu ...si takle stójim f chumlu a čekam aš nás pustěj na trať, levá noha se mi tag ňák zašprcla pot motorkou, motorka se naváhla taky nalevo, nemoch sem tu nohu vytáhnout a najednou koukam, že uš nestojim ale léžim na boku s nohou pot motorkou ...prostě sem se svalil na místě jag pytel hoven ...dybys viděl ty pohledy fšech vokolostojících (smajlkroutícíhlavou) ...nejrači bych se f prdeli viděl ...Lůzr by mi moch závidět ...naštěstí to vodnesla enem kulička na spojkový páčce
To ti ani nedali fouknout do balonku?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:
spíš že se ti tam pak asi rači vyhejbali...a já furt, proč sem je pag fšechny předjel
no prostě jak bylo nad tou fotkou: Hvězda vokruhu
aby tě Pádlo pádlem bacil
Zrovna byli vyrovnaní panáčci skupiny "R" a tůrovali tam ty svoje trsátka a najednou v zápolení s "plynovou rukojení" otočili své pohledy a kroutící přilby se nedaly počítat Filda tu přilbu neměl a mít šťopku, tak ho hodím do šopáku
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Filous: jo proto ty chceš ty nový křusky a co nejpevnější hmmm. Co takhle kolečka od tříkolky jak maj prťata
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
osiris psal:...jag dyby neviděli nigdy vožralýho, viť filipe
...jasný, já se pag míň bójim, dyš sem nalitej ...blbý je, že holt vopčas spadnu ...voni si snat myslej, že bych vles na vokruch střízlivej ...copag sem magor?
Filous psal:osiris psal:...jag dyby neviděli nigdy vožralýho, viť filipe
...jasný, já se pag míň bójim, dyš sem nalitej ...blbý je, že holt vopčas spadnu ...voni si snat myslej, že bych vles na vokruch střízlivej ...copag sem magor?
...no bodejť, buť na kaši, nebo se zavřenejma vočima
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 psal:Bavte se o mně,mám to ráááááááád
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 010002.JPG
po telefonu vypadas starsi
je to dobry, nema bily ponozky,neni snob
musim vypnout PC,at to nevidi mlada...este by me k tobe utekla...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1