Nejsi přihlášen
Re: Jak na FTP!?
..login: prostorsuzukibandit, heslo:suzukibandit, adresa: ftp://silver.amnet.cz
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá že prej nemám oprávnění přistupovat do této složky... a to sem chtěla dělat seminárku o motorkářích...
Nevím komu teda věříš ale znáš snad Osiho néale mě taky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá že prej nemám oprávnění přistupovat do této složky... a to sem chtěla dělat seminárku o motorkářích...
No právě, jeden jako druhej... ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:PALOUS psal:Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá že prej nemám oprávnění přistupovat do této složky... a to sem chtěla dělat seminárku o motorkářích...
No právě, jeden jako druhej... ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...
já vim co stim je, máš to rozbitý
to jebu
bobule psal:Peťa psal:PALOUS psal:
Nevím komu teda věříš ale znáš snad Osiho néale mě takyNo právě, jeden jako druhej... ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...
já vim co stim je, máš to rozbitý
Nemáš je to tak jak sem napsal
Ahoj ja se na to ftp nemuzu porad pripojit zkousel sem pres mozilu zadam adresu"ftp://rex.pes.cz" pak to chce jmeno zkousel sem svoje pak taky" prostor suzukibandit" a heslo sem daval "suzukibandit" a pise mi "530 User prostor suzukibandit cannot log in." tak jaky tam mam dat jmeno a heslo?
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
No záleží co máš na Mozilu. Pokud máš 2, tak je tam v NÁSTROJE, položka FireFTP (teď si ale nejsem jistý, estli jsem to tam nenahrál jako doplněk -> stáhnout a nainstalovat). Když na to klikneš a zadáš tam výše uvedené parametry (s tím, že vypustíš u loginu mezeru), tak to půjde.
Jinak Mozila verze 1 je na tom s podporou FTP trochu hůř než Explorer.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2007 08:53:31 Offline |
http://fireftp.mozdev.org/ adresa pro doplněk na ftp rozšíření.pro mozillu 2.0 a višší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kurňa, pro mě je PC jenom bedýnky a myš, ale jaksi sem to zvládl, cosi postavhoval a doufám, že to nedojebal
xjelenoj: je jich tam od něj 73 a jsou tam furt
pepoj: lezeš na starý, nový je tady ftp://silver.amnet.cz/ (přístup po staru)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:xjelenoj: je jich tam od něj 73 a jsou tam furt
Děkuju modernizátore ale je to už dlouho co tu složku někdo vyčistil (záhy po srazu)ještě na starém eftýpku. Psal jsem to v době, kdy to tam fak nebylo
Ale jinak ryklik jak vítr
Strýcfajtr !!!
to se musi pokažde psat ten loging ja vyděl jednu fotku a psal sem to pokažde když klikneš na odkaz asi 5krat to přeci není normalni na ftp sem a když si chci tam neco zkouknout tak se pořed oběvuje tabulka na přihlášeni
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:to se musi pokažde psat ten loging ja vyděl jednu fotku a psal sem to pokažde když klikneš na odkaz asi 5krat to přeci není normalni na ftp sem a když si chci tam neco zkouknout tak se pořed oběvuje tabulka na přihlášeni
Nastav si to v Total Comandru ale tam je zase nevýhoda že si to můsíš stahnout a pak teprve prohlížet...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 07:30:33 Offline |
nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů ,že by chyba někde na cestě?
inkvizitorr (Administrator) 29.09.2008 07:40:30 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů ,že by chyba někde na cestě?
chyba neni u tebe, ftp bude zas postaru běhat až od outerka (zejtra), tak vydržte všichni please, dík
doba je temná...
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů ,že by chyba někde na cestě?
chyba neni u tebe, ftp bude zas postaru běhat až od outerka (zejtra), tak vydržte všichni please, dík
ty kjávo to nevydžim! Já už chci vidět fotky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 08:56:48 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů ,že by chyba někde na cestě?
OK jen mi to přišlo divný,že to nejde na víc PC...tož vydržim
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 09:05:07 Offline |
Pajk psal:To je divný, já se dostanu na FTP
Tak to mas dobry. Ja se tam nemuzu dostat od soboty.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Aha a já vot fčerejška furt laboruju a obnovuju systém
Čau all, jsem tu zatím krátce ale snad se zajedu co nejdřív. V Mozille je to trošku složitější, to už psal Ondráš tak aspoň písnu snad jednodušší možnost. Pusť si Internet explorer hoď tam ftp://silver.amnet.cz pak login a kód. No a když to nepojede, nebo se někomu nebude líbit grafický styl, tak potom klikni na ZOBRAZIT -> Otevřít server FTP v programu průzkumník Windows -> zadat Login, heslo a vesele projíždět FTP
Jeedéééééééééééémmmm
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 19:19:11 Offline |
Lukyn1 psal:Čau all, jsem tu zatím krátce ale snad se zajedu co nejdřív. V Mozille je to trošku složitější, to už psal Ondráš tak aspoň písnu snad jednodušší možnost. Pusť si Internet explorer hoď tam ftp://silver.amnet.cz pak login a kód. No a když to nepojede, nebo se někomu nebude líbit grafický styl, tak potom klikni na ZOBRAZIT -> Otevřít server FTP v programu průzkumník Windows -> zadat Login, heslo a vesele projíždět FTP
Ja bych byl s tema astrojema od mrkvosoftu vopatrnej. Radsi bych na ftp pouzil nejakej souborovej manager a nebo ftp klient a tam si s tema souborama muzes pohrat vic. Do haje s mrkvosoftem. Dneska ty woknouzy serou uz vod rana.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 08:05:25 Offline |
Proč se nemůžu dostat na FTP???login i heslo dávám pořád to samí dobrý a píše mi to login incorect???
Progear 650 (Člen) 14.07.2009 19:26:58 Offline |
XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodršku
Njn, ale kde teda sosnu fotky vod tebe z Cecků???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 21:14:05 Offline |
XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodršku
no to doufám,že ne...potom bych si rád aspon stáhnul fotky
Progear 650 psal:XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodrškuNjn, ale kde teda sosnu fotky vod tebe z Cecků???
jedeš na WSBK?
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1