Nejsi přihlášen
Re: Rychle poraďte pls. Koupě b1200
Ahooj klucíííííííí, tak mi říká pane!!! Měla jí ženská, proto ta barva, jede krásně, padlá byla, ne moc a je dokonale opravená, je tam laďák Leo Vinci, new pryže Pireli Diablo, jenom řetěz je asi kaput.A ten štítek Givi už je dole a je volnej pro zájemce.
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Tak tu brouzdam inzercema a nic.. Jsou vůbec ještě nějaký pěkný B12? Já koukal na S-ka, N-ka a všechno zválený, nebo votůněný a hezká prostě nikde. Neví někdo "pro kamaráda" o Bandit 1200 rok tak 2003 a výš, najeto cca 30-40tkm a nezbastlený?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Filous psal:...vjeděl bych vo kultovi f Sku...a f origu...nezválenym, nezbastlenym...
no třeba by se to i "kamarádovi" líbilo. Máš nějaký bližší info?
jediný schopný a nezválený zatim:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/2249436 … v-2005.php
No a ten nádhernej kult v enku co je tady v bazaru je taky nádhernej,teda aspoň na fotce To bych doma snesl
No a kdyby někdo toužil po šestce,černý origo enko,rok 2000,novej model,tak by ho asi tata pustil,chce nějakou dospělou nebo co. Za pade
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nety psal:Filous psal:...vjeděl bych vo kultovi f Sku...a f origu...nezválenym, nezbastlenym...
no třeba by se to i "kamarádovi" líbilo. Máš nějaký bližší info?
...teť ne, ale zjistim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nety psal:jediný schopný a nezválený zatim:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/2249436 … v-2005.php
No nevím jestli nezválený,pop se myslím nedělal s jinou barvou rámu voproti nádrži To snad až ty naše
VikecB12 psal:nety psal:jediný schopný a nezválený zatim:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/2249436 … v-2005.phpNo nevím jestli nezválený,pop se myslím nedělal s jinou barvou rámu voproti nádrži To snad až ty naše
taky sem kukal, ale asi to chce vidět, co já vim jestli vopičárnu nedělali. Ten kult v S-ku se "kamarádovi" dřív nelíbil, ale co já vím, třeba začne
VikecB12 psal:nety psal:jediný schopný a nezválený zatim:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/2249436 … v-2005.phpNo nevím jestli nezválený,pop se myslím nedělal s jinou barvou rámu voproti nádrži To snad až ty naše
...maj recht, nedělali...
Filous psal:VikecB12 psal:nety psal:jediný schopný a nezválený zatim:
...maj recht, nedělali...
no hned jsem chtřejší, jináč ale vypadá tip top
nety psal:Filous psal:VikecB12 psal:
No nevím jestli nezválený,pop se myslím nedělal s jinou barvou rámu voproti nádrži To snad až ty naše...maj recht, nedělali...
...to zas jo
nety psal:Filous psal:VikecB12 psal:
No nevím jestli nezválený,pop se myslím nedělal s jinou barvou rámu voproti nádrži To snad až ty naše...maj recht, nedělali...
ještě sem koukal po tomhle ale to bude asi nějaký vykuk...
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 85372.html
minulý týden se na den objevila ta samá limitka, taky po bratrech s najetýma 56 a byla za 65000 Kč. A náhodou po týdnu ta samá, taky bratři s najetou půlkou a o 10 víc Ale třeba jsou to fakt 2 motorky, asi pošlu "kamaráda" ať se podívá
hlemejzd999 (Člen) 10.03.2013 23:08:35 Offline |
nety psal:nety psal:Filous psal:
...maj recht, nedělali...no hned jsem chtřejší, jináč ale vypadá tip top
ještě sem koukal po tomhle ale to bude asi nějaký vykuk...
minulý týden se na den objevila ta samá limitka, taky po bratrech s najetýma 56 a byla za 65000 Kč. A náhodou po týdnu ta samá, taky bratři s najetou půlkou a o 10 víc Ale třeba jsou to fakt 2 motorky, asi pošlu "kamaráda" ať se podívá
to není jen takovej obycejnej vykuk , to jé jeden prodejce tady od nás z Ledče/n.Sázavou :)
tahá motorky z Itálie a odjinud ze světa ...ty bratry bych chtěl vidět :) ...dva opaleni italové
Má živnost Haus moto ....najdi si ho na xichtoknize ...
ta mašina je ta sama , jen teď dražší o desítku .:)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:nety psal:nety psal:
no hned jsem chtřejší, jináč ale vypadá tip topještě sem koukal po tomhle ale to bude asi nějaký vykuk...
minulý týden se na den objevila ta samá limitka, taky po bratrech s najetýma 56 a byla za 65000 Kč. A náhodou po týdnu ta samá, taky bratři s najetou půlkou a o 10 víc Ale třeba jsou to fakt 2 motorky, asi pošlu "kamaráda" ať se podíváto není jen takovej obycejnej vykuk , to jé jeden prodejce tady od nás z Ledče/n.Sázavou :)
tahá motorky z Itálie a odjinud ze světa ...ty bratry bych chtěl vidět :) ...dva opaleni italové
Má živnost Haus moto ....najdi si ho na xichtoknize ...
ta mašina je ta sama , jen teď dražší o desítku .:)
tak nějak sem si to myslel..
John psal:Tak pozdravuj " kamaráda ", a hlavně až koupí, tak ať to zase za dva měsíce neprodává,
i když to je asi zbytečný řešit
jojo vyřídim mu to
Filous psal:...vjeděl bych vo kultovi f Sku...a f origu...nezválenym, nezbastlenym...
Filous, neměl bys nějaký info ohledně toho kulta? Von "kamarád" moc nenajezdí, tak by mu to stačilo, kord dneska ho postihla nemoc zvaná hypotéka sedí chudák s lahváčem s hlavou svěženou, že pro něj skončil život, tak třeba by ho to potěšilo
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2013 21:04:20 Offline |
nety psal:kord dneska ho postihla nemoc zvaná hypotéka sedí chudák s lahváčem s hlavou svěženou, že pro něj skončil život
voe řekni mu , že s hypotekou ten pravej život teprve začíná - to je teprv ten správnej adrenalin
hlemejzd999 psal:nety psal:kord dneska ho postihla nemoc zvaná hypotéka sedí chudák s lahváčem s hlavou svěženou, že pro něj skončil život
voe řekni mu , že s hypotekou ten pravej život teprve začíná - to je teprv ten správnej adrenalin
řeknu, už si našel možná jeden kousek, tak se mu zlepšila nálada
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2013 23:31:57 Offline |
huskyb12 psal:to nejni K5 - ta má černý unašeče ...
na tej limitce ? unašeče čeho ?
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2013 23:33:47 Offline |
hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:to nejni K5 - ta má černý unašeče ...
na tej limitce ? unašeče čeho ?
snad kotoučů ?
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2013 23:40:49 Offline |
no jo tak vidíte , jak kecá
http://www.suzukicycles.org/Bandit-seri … ndit.shtml
to je jak s tou mojí ...prej 2004 a na kolech je odlitek 01
když tomu čék nerozumí , tak je v perdeli
Nety:
...zavolej mu a domlufte se: Radek 608911199...já toho kluka ani motorku neznam, nabízel mi toho Kulta kluk, co k nám jezdí na servis s kamionem, je to jeho kámoš...mě tvrdil, že je to f origu, nezválený, uvidíš sám...
Přiznávám bez mučení,že kult v esku je fakt humáč Na toho nahatýho kulta enko co je tady v bazaru za pade ses nedíval?
Vidíš,měls nasát tu libovku co byla nedávno na tipmotu,nebo motoinzerci,ten kult v 100% stavu,ten byl nádhernej
ABik psal:Nety:
A až to budeš za tři týdny prodávat, tak nám sem vypočítej kolik se ti podařilo prosrat na všech těch motorkách peněz
Jdu založit Netybazar Slibuju, že budu prodávat jenom tobě
To radsi nechci ani vedet kolik to bylo.A spis myslim
je to na dlouho fakt posledni jeden je v hledacku,to uvidim v patek.kdyby nedopadlo volam kontakt od Filouse-diky.
nety psal:PFremer psal:origo, neorigo, stejně budou nový věci, řidítka, vejfuck...
už tam je
To jo, to je ale na té 1250 né? Ja myslim na tom kultu, teda, než ho střelíš
Až ho teda koupíš.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Kim psal:Nety pořádně ji nafot' at' máme o čem drbat...paciente
už se těšim na pátek. Jestli je z poloviny jak si představuju... tak super
nety psal:Kim psal:Nety pořádně ji nafot' at' máme o čem drbat...paciente
Paní na ouřadě tě asi milujou co
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Honzik8719 (Člen) 14.03.2013 08:03:44 Offline |
PFremer psal:nety psal:Kim psal:Nety pořádně ji nafot' at' máme o čem drbat...paciente
sponzor já držim hubu
...relativní kochač...
PFremer psal:nety psal:Kim psal:Nety pořádně ji nafot' at' máme o čem drbat...paciente
naopak, třeba na technický sem VIP klient
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2013 10:31:07 Offline |
nety psal:PFremer psal:nety psal:
už se těšim na pátek. Jestli je z poloviny jak si představuju... tak superPaní na ouřadě tě asi milujou co
naopak, třeba na technický sem VIP klient
máš množstevní slevu ?
hlemejzd999 psal:nety psal:PFremer psal:
Paní na ouřadě tě asi milujou conaopak, třeba na technický sem VIP klient
máš množstevní slevu ?
neee
Banditatom (Člen) 17.03.2013 14:54:15 Offline |
nety psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 133415.jpg
a je doma už jen umýt, nablejskat a mužu zase prodat
ty seš vůl jak jantar pěknej až na to světlo jo baví se s tebou doma někdo?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nety psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 133415.jpg
a je doma už jen umýt, nablejskat a mužu zase prodatty seš vůl jak jantar pěknej až na to světlo jo baví se s tebou doma někdo?
mam i ty origo držáky, i to origo Sko mam celý, ale nechce se mě to předělávat. Si toho zatim asi nevšimla
Banditatom (Člen) 17.03.2013 17:09:35 Offline |
nety psal:Filous psal:...Nety ty si fakt magor
manželku měnit nemůžu, to by bylo ještě dražší
To bys pravdeodobne nasedl na bandasku s jednou igelitkou a jel bys do nejblizsiho hotelu na ktery bys videlaval mytim nadobi
nety psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 133415.jpg
a je doma už jen umýt, nablejskat a mužu zase prodat
Udělal sis víc fotek ať, to nemusíš za 14 dní tahat z garáže?
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2013 17:24:30 Offline |
ty voe za chvili budou všechny motorky , co jsou v inzerci na Tipmoto, vyfocený před Netyho plotem
VikecB12 psal:Pěkněj Tak jaký je skóre,já zatím asi 35 motorek
zatim málo uvidíme, zatím vypadá supeeer. Líp jak ten minule a vše origo sem dostal k tomu.
Světová lékařská organizace (WHO) již zaregistrovala tuto nemoc a označila ji jako diagnózu pod číslem B-12 v ČR označované také jako netysmus.
Ať slouží
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Světová lékařská organizace (WHO) již zaregistrovala tuto nemoc a označila ji jako diagnózu pod číslem B-12 v ČR označované také jako netysmus.
Ať slouží
nety psal:Inženýrek psal:Světová lékařská organizace (WHO) již zaregistrovala tuto nemoc a označila ji jako diagnózu pod číslem B-12 v ČR označované také jako netysmus.
Ať slouží
....čekám email...ať slouží
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tak abych udržel náskok před kolegou Netym,tak sem dneska složil zálohu na další baworskou vobludu,čítám že do týdne by mohla byt doma pod střechou 1150GS Adventure Ale musím vyhnat bandita,takže kdo chcete nebouranou motorku od prvního majitele,s Givi padákama a nosičama třech kufrů(bez kufrů),širšíma řidítkama a scotoilerem,najeto 41000km,výfuk Jošimura trioval+origo a dnes dovezený fungl ušitý sedadlo od DDTuning tak volejte,tel mám v profilu Cena 108tisíc se všema doplňkama...
Si nachvilu vodskočím a za rok se vrátím s fungl 1250kou,jako kdyš sem si vodskočil k Varaderu
Jo,loni v 36000km investováno 25000kč do převodovky,3. a 4. kvalt vyměněnej,ložisko řízení a olej a gufera ve vidlích taky. Olej a filtr na výměnu ve 42000km mám doma naskladněnej,při seriozním jednání přidám k mašině.
Banditatom (Člen) 18.03.2013 15:09:21 Offline |
VikecB12 psal:Tak abych udržel náskok před kolegou Netym,tak sem dneska složil zálohu na další baworskou vobludu,čítám že do týdne by mohla byt doma pod střechou 1150GS Adventure Ale musím vyhnat bandita,takže kdo chcete nebouranou motorku od prvního majitele,s Givi padákama a nosičama třech kufrů(bez kufrů),širšíma řidítkama a scotoilerem,najeto 41000km,výfuk Jošimura trioval+origo a dnes dovezený fungl ušitý sedadlo od DDTuning tak volejte,tel mám v profilu Cena 108tisíc se všema doplňkama...
Si nachvilu vodskočím a za rok se vrátím s fungl 1250kou,jako kdyš sem si vodskočil k Varaderu
nic hnusnějšího tam neměli?
No a dybyste viděli,jak je zasraná Ještě ju neměl ani vytaženou z dodávky,včera připutovala z talošky. Je na ní dost umejvání,trocha udržbovýho servisu a snad bude jezdit. Sem to dneska kousek protáhl a zmrzlej sem byl jak psí hovno v mikině a bez helmy Pak začlo chumelit No nic,du vyhodit inzeráty na béčko a na starýho bawora,kdyby šel první z domu bawor,což nepředpokládám,tak bandit zůstane doma,tak držte palce
Banditatom (Člen) 18.03.2013 15:34:22 Offline |
Inženýrek psal:Světová lékařská organizace (WHO) již zaregistrovala tuto nemoc a označila ji jako diagnózu pod číslem B-12 v ČR označované také jako netysmus.
Ať slouží
myslím že ještě pokročilejší stádium je vikecismus
Vikec: ty vogu ty se s tím sereš celou zimu uděláš si to do obrazu svého a pak to střelíš nějakýmu joudoj... ty seš ještě větší magor než Nety
VikecB12 psal:No a dybyste viděli,jak je zasraná Ještě ju neměl ani vytaženou z dodávky,včera připutovala z talošky. Je na ní dost umejvání,trocha udržbovýho servisu a snad bude jezdit. Sem to dneska kousek protáhl a zmrzlej sem byl jak psí hovno v mikině a bez helmy Pak začlo chumelit No nic,du vyhodit inzeráty na béčko a na starýho bawora,kdyby šel první z domu bawor,což nepředpokládám,tak bandit zůstane doma,tak držte palce
Tys me teda nasral, prodat vole tak krasnyho bandita, takovyho uz nikdy mit nebudes, bohajeho , to radsi bych vyhodil tu nemeckou picu ven
Banditatom (Člen) 18.03.2013 17:18:56 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:No a dybyste viděli,jak je zasraná Ještě ju neměl ani vytaženou z dodávky,včera připutovala z talošky. Je na ní dost umejvání,trocha udržbovýho servisu a snad bude jezdit. Sem to dneska kousek protáhl a zmrzlej sem byl jak psí hovno v mikině a bez helmy Pak začlo chumelit No nic,du vyhodit inzeráty na béčko a na starýho bawora,kdyby šel první z domu bawor,což nepředpokládám,tak bandit zůstane doma,tak držte palce
Tys me teda nasral, prodat vole tak krasnyho bandita, takovyho uz nikdy mit nebudes, bohajeho , to radsi bych vyhodil tu nemeckou picu ven
taky pravda
Uz takovou fotku nikdy neudelame
Ty voe ty me seres dneska , a bazen 1250 vrchol nevkusu
To ja kdybych kdybych kdybych se rozmejslel tak to bude 1050 speedtriple neco hodne posledni rok. Ideal rok a typ co jezdi Srsen.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2013 18:32:49 Offline |
VikecB12 psal:No a dybyste viděli,jak je zasraná Ještě ju neměl ani vytaženou z dodávky,včera připutovala z talošky. Je na ní dost umejvání,trocha udržbovýho servisu a snad bude jezdit. Sem to dneska kousek protáhl a zmrzlej sem byl jak psí hovno v mikině a bez helmy Pak začlo chumelit No nic,du vyhodit inzeráty na béčko a na starýho bawora,kdyby šel první z domu bawor,což nepředpokládám,tak bandit zůstane doma,tak držte palce
ty seš fakt pacient..po tobě bych chtěl kupovat motorky..zgenerálkuješ a prodáš a protože chvátáš tak to dobrou cenu
Kdybych měl nevkus na bawory tak toho starýho od tebe okamžitě beru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 18.03.2013 18:33:55 Offline |
škoda že to máš v eSku...
...relativní kochač...
Hlavně nezapomeň zmínit to unavené pérování
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Tak abych udržel náskok před kolegou Netym,tak sem dneska složil zálohu na další baworskou vobludu,čítám že do týdne by mohla byt doma pod střechou 1150GS Adventure Ale musím vyhnat bandita,takže kdo chcete nebouranou motorku od prvního majitele,s Givi padákama a nosičama třech kufrů(bez kufrů),širšíma řidítkama a scotoilerem,najeto 41000km,výfuk Jošimura trioval+origo a dnes dovezený fungl ušitý sedadlo od DDTuning tak volejte,tel mám v profilu Cena 108tisíc se všema doplňkama...
bratře jooo taková by se mě taky líbila
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2013 18:46:02 Offline |
Kelly01 psal:VikecB12 psal:No a dybyste viděli,jak je zasraná Ještě ju neměl ani vytaženou z dodávky,včera připutovala z talošky. Je na ní dost umejvání,trocha udržbovýho servisu a snad bude jezdit. Sem to dneska kousek protáhl a zmrzlej sem byl jak psí hovno v mikině a bez helmy Pak začlo chumelit No nic,du vyhodit inzeráty na béčko a na starýho bawora,kdyby šel první z domu bawor,což nepředpokládám,tak bandit zůstane doma,tak držte palce
Hlavně nezapomeň zmínit to unavené pérování
mám pocit,že tam má švéda..a ty by jsi mohl nejlépe vědět ,že je nesmrtelnej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D