Nejsi přihlášen
Re: Nedělní vejlet
Já bych jel, jestli můžu a jestli mě pustí manželka po tom dnešním průseru
Kam ale moc netuším . V prvé řadě si budu muset přivézt mašinu, pač jsem ji kvůli nepřízni počasí opustil někde na Vysočině.
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
No koukám, že účast by mohla býti hojná
Ještě popřemejšlim o trase, kam jet. Kdyby teda někoho něco napadlo, tak sem s tim.
Viděl bych to vyjet něco kolem poledne a směr bych nabíral někam na jižní nebo severní čechy.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
zrzule psal:maňas: právě že nemáááám. řídítka v cajku ale ty ložiska jsou na tom móc špatně. myslím že pár km před umřením. zítra to prioedu a uvidím jestli budem v neděli s bandaskou vůbec použitelné
to jó ja myslel,když ji napsala já jedůůůůůůůůůů,že je to už redy
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
spidys psal:No koukám, že účast by mohla býti hojná
Ještě popřemejšlim o trase, kam jet. Kdyby teda někoho něco napadlo, tak sem s tim.
Viděl bych to vyjet něco kolem poledne a směr bych nabíral někam na jižní nebo severní čechy.
No, kdyby se jelo jakoby na jižní Čechy a vzali ste mě s sebou, tak bych se přidal cestou někde u Benešova.
polovi: ne e, ty se nejdriv domluv s lihym, on te vezme sebou, domluvi ti termin s freshem, prijedete mi naproti a hodime te do vobrazu
ps: mozna skocime s kellym za starejma nafukovackama
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:polovi: ne e, ty se nejdriv domluv s lihym, on te vezme sebou, domluvi ti termin s freshem, prijedete mi naproti a hodime te do vobrazu
osiris psal:polovi: ne e, ty se nejdriv domluv s lihym, on te vezme sebou, domluvi ti termin s freshem, prijedete mi naproti a hodime te do vobrazu
Hele Osi, já to ted moc nepochopil vo co jako přesně jde????
Polo psal:osiris psal:polovi: ne e, ty se nejdriv domluv s lihym, on te vezme sebou, domluvi ti termin s freshem, prijedete mi naproti a hodime te do vobrazu
ps: mozna skocime s kellym za starejma nafukovackamaHele Osi, já to ted moc nepochopil vo co jako přesně jde????
..právě ti začalo druhé kolo...
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kua, ja jsem zrovna nebidnul kamosce, ze bysme mohli jit v nedeli na obed nebo na veceri Pokud si vybere veceri, tak bych s vama snad i vyrazil (jestli bude pocasko). Jinak holt musite zase beze me ... ale nebudte smutni - vsechna voda jednou pretece a Kuba se nakonec dostane Stazine pod sukni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tak v neděli má bejt snad trochu líp než v uplynulých dnech
http://pocasi.idnes.cz/pocasi.idn?t=map … 2013;00;01
No ještě nevím co se mnou bude, ale pokud byste vyrazili směr Jižní Čechy, možná bych z Vysočiny, pokud tam budu, dojela.Pokud budu v Chrudimi, můžu dojet někam ku Práglu Kdyžtak písněte na 777741616...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Lukasiny psal:Cus taky bych se nejspiš přidal. Jen ještě musim nastudovat nějakou mechaniku do školy A co Pražská Sekce???
prazska sekce nemusi nic studovat, prazska sekce uz to zna - paka, kladka, naklonena rovina a podobny viny mame v maliku
Tak jsem se dnes omluvil ze zaměstnání a dojel si domů pro svůj motocykl. Přijel jsem na něm do Prahy, takže se v neděli můžeme setkat třeba již zde v hlavním městě, a nechám zcela na vás, jakým směrem pojedeme. Raději bych přece jenom jel na jih, protože tam bude zřejmě tepleji. Mělo-li by ale býti tak větrno jako tomu bylo dnes v odpoledních hodinách, tak vám narovinu řeknu, že na to seru a nejedu nikam
PS: mě to donutilo jet po dlouhý době autobusem a vlakem. nevim jesli to je normoš, ale autobus byl narvanej důchodcema a skoro nikdo jinej nejel. Což ty souboje o místa, to mě ještě bavilo sledovat, ale ten smrad... Vlak byl sice poloprázdnej, ale zas přijel o 20 minut pozdě . Doufám, že zas dlouho nepojedu
Před pár týdny sem jel směr Strakonice, pak mrknul do Hoštic, z Hoštic na Vimperk, pak směr Bavorov, Vodňany, Temelín, Tábor, Benešov, Jílové u Prahy no a skončil sem na Žampachu
Mohli bysme to zopakovat, pokud by ste chtěli...
Loser psal:Kua, ja jsem zrovna nebidnul kamosce, ze bysme mohli jit v nedeli na obed nebo na veceri Pokud si vybere veceri, tak bych s vama snad i vyrazil (jestli bude pocasko). Jinak holt musite zase beze me ... ale nebudte smutni - vsechna voda jednou pretece a Kuba se nakonec dostane Stazine pod sukni
ty furt naháníš někde baby místo ježdění
zrzule psal:vy chlastáte nebo co??? vůbec ničemu nerozumin.jak když si tu píšou lidi z jiný planety...........áááách jo...vono to tak nakonec asi bude
toho že tady je někdo normální bych se nebál
Viděl bych, že bysme se mohli sejít opět v 11:30 na náměstí v Jílovém u Prahy jak při minulé vyjížďce na Orlík. Tentokrát bychom to protáhli za ty Strakonice atd.
Takže kdo všechno jede a kdo se kde přidá?
MartysN6 psal:to smrdí masofkou
stejně musím tenhle tejden bejt rodinej typ
2 Bobule:tě mladá pustila?Si chtěl o víku dělat hodnýho né?
Mam to dobrý maj v práci inventury takže je celej víkend v háku, to víš že kdyby byla doma tak držim hubu a šoupu nohama
to jebu
Tak ok - sraz v 11:30 v Jílovém na náměstí...
Podmínkou je ale dobrý počasí. Pokud bude chcát nebo foukat, nebo chcát a foukat, tak mě nečekejte...
Jinak Sonyk: Kdy budem v okolí Strakonický fakt netušim - vidim, že z Jílovýho vyrazíme těsně před 12h, takže si to tak nějak spočítej , ale budem na telefounech a zastávky budou průběžně taky, tak si můžem cinknout nebo napsat...
Takže se těšim
To Zrzule: Koukej zítra dorazit, tak nějak sem si dovolil počítat, že jedeš taky
Jinak jak si mi volala, tak sem měl telefon v autě na nabíječce - pak sem ti volal okolo 18h na z5, ale to si byla asi na biku...
Nevolala si mi ještě z nějakýho jinýho čísla nebo jen z toho jednoho?
A co moto? Je v poho?
no kdyby byla moto v pohodě tak nedělám takovou zagoru kvůli tomu zítřku, ale dneska když jsem jela z tý plzně tak to stálo za ....... se mi to těch zatáček nechutně vlní já už jenom čékam kdy se mi ty ložiska seknou úplně a s banditkou pojedeme někam do stromu....
A je to!!
jáááá nevíííím.tolik chcííííí ale pořád je ve mě kousek zodpovědného já a to mi říka: zrzule ty si koleduješ, jen pokoušej. jojo jenže to jsem si říkala i před tou plzní a nakonec jsem jela a to ještě byla ta nechutná vichřice takže jsem na tý silnici pěkně plápolala
......sakra potřebuju někoho kdo by za mě rozhodoval
A je to!!
To REX: No z Kerkonoš musíš nejlépe do Práglu a tam se můžem sejít v 10:45
Jinak cesta bude snad dobrá - u Bavorova je hezká silnice - takže doufám, že se výlet bude líbit...
No a jak blíž popsat cestu? No neměla by to bejt žádná "střelba" ale pohodová nedělní projížďka
tak ja uz hlasim uspesny navrat. Vylet byl, rekl bych, maximalne vydareny. Pocasicko jedna basen, sestava byla taky suprova ... no proste si nemuzu stezovat.
Jo a chtek jsem teda podekovat, ze jste na me poseckali v tom Jilovem ikdyz jste o me nevedeli ... ten zku.... maraton me fakt zaskocil. Tesim se na dalsi vylet
bobule psal:masofka jak cip nic pro mě, aspoň že počásko se vydařilo, příště pojedu radši do hor lebo roviny mě moc neba
kde ste jezdili,my odpoledne prachaticko a nikde jsem
žádný roviny neviděl
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
šak tady taky žádný zatáčky a kopce nejsou a když už tak je tam rozjebaná silnice že tam musíš jet jak cip, každýmu se samo libí něco jinýho ale jak sem řek příště si radši zajedu 150km do orlickejch a tam pojezdim, navíc 15 motorek najednou je taky dost, optimum tak 5až6,
to jebu
bobule: sak sme jeli na vejlet, ne litat zatacky (aspon ja sem to tak pochopil)
A masofka se mi taky libila ... kdyz jede na konci a vidis pred sebou ficet dalsich 15 stroju, tak to vypada fakt dobre (nemas se furt cpat dopredu)
Kim: vogo, sam ani nevim, kde sme to vsude byli ... jediny, co si pamatuju jsou Strakonice a pak do Hostic (ale to bylo az na zaver)
Nekteri ficeli jeste na bavorov (asi 5 lidi - a to byl prave uz jen ten mix) Vostatni banditky se vodpoutali a ficeli sme zpet na Prague
Loser: měl jsi tam ještě místo na bandasku??? no v půl 9 jsi se vrátil, tak to bzch měla v práci vééélkej průser. já jsem přemluvila freshe aby mě vzal na vejlet jako batůžek ..........ať žije ADRENALIN
Nechceš se jet zítra po práci na chvííííli projet??
A je to!!
Tak hlásim příjezd
Vzali sme to z Hoštic ještě na Bavorov, tam Bimbovi (Transalp) vypadali šroubky nejen od vejfuku, ale i od zadního blatníku tak to tam musel nějak bastlit na náměstí (ještě že sou tam tak hodný lidi, který mu nosili za cigára šroubky a matičky
Pak sme to už vzali na dálnici na Písek, protože už nějak čas nevycházel a tam pro změnu odmítla jet dál Karlova Kawasaki (taková ta černá) - prostě mu to začalo cukat až to přestalo jet uplně Tak sme to tam nějak dali do kupy, asi měl nějakej bordel v nádrži či co - no Kawa se rozhodla, že to ještě s Karlem jednou zkusí a frčeli sme přes Písek a po Strakonický na Prágl.
Asi 20km před Příbramí se ovšem Karel rozhod, že natankuje a co čert nechtěl, zlomil se mu klíček ve víčku od nádrže
Tak to tam lovil nějakejma sponkama, a jehličkama, nadával u toho, ale ve finále ten zbytek z toho víka vydloub. Snažil se to slepit vteřiňákem, jenže ty český shity za 25,- Kčs stojej za Nejen že tam v tý tubě skoro nic neni, ale krom prstů a papíru s tim neslepíš nic Ve finále hodil do zapalování ten zlomenej kousek, zaklap to tim vrchnim ulomenym koncem, otočil a...
...jelo se
Párkrát Kawa ještě zkusila stávkovat, ale Karel byl nekompromisní - dojel až do Práglu.
No tak sme se šťastně dostali domů až něco kolem 21:30
Ale vejlet to byl myslim v poho. Určitě by se tam našli určitý "nedostatky", ale například ten oběd... ten byl fajne... coooo?
Tak zdar a pokud mě ještě někdy vemete na nějakou vyjížďku, budu se na vás mooooc těšit
Zrzule: cvrkla sis do kombosky?
Zitra bych se klidne projet jel, ale v praci budu tak do sesti nebo do sedmi a nez bych se dostal k motyce, tak je osm hodin a to uz nema moc cenu-leda ze bys me vyzvedla v praci,hodila me dom a pak odvezla k bandasce a muzeme nekam vyrazit ... ale i tak uz bysme jezdili skoro po tme. Ale treba misto jezdeni muzeme zajit popit
Spidys: tak hlavne ze ste dojeli. Ale fakt jsem se tomu prispevku zasmal
Brzo zas musime nekam vyrazit - mne se to fak libilo
no nic ... jdu domu ... mejte se ... a zitra se tu zase uvidime .... bodrou noc bando
Fotky co sem měl ve foťáku sem dal na FTP, tak se mrkněte - ta poslední fotka neni spící "bratr" Tomáš, ale už se nemoh koukat na to, jak Karel nemoh vytáhnout ten ulomenej klíček z toho víka
Foto 018.jpg je předmět doličný, že sme byli opravdu v Hošticích
Stránky: 1 2