Nejsi přihlášen
jete pneu z okruhu ??
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=136600
chlapci a chlapi co si myslite o takových nabídkách ,ma to cenu brát na normalni ježdění ,popřipadě jaky to muže mit vliv takhle sjeté gumy když naklopim ,neustřeli to , co????
Re: jete pneu z okruhu ??
To šmidaN:
predni davam novou, zadni jety z okruhu - bez problemu - nic ti neustrelí ba naopak krasne to do ty zatacky "padá" samo
Taky samozrejme zalezi na znacce pneu - ale na okruh by si vzal spatnou gumu jen magor, takze se toho neboj
akorat ta nabidka co tam mas - za 5mm masa docela dost peněz ...
čest
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
kolikrát asi budeš víc nakloněnej než ten co je na vokruhu jezdil,asi ani jednou,takže jelikož drželi jemu tak budeš asi v pohodě né akorád jde o to co si řekne za tu danou gumu myslím že se v jedovnici kluci o těch cenách bavili a říkali něco o 600,ale prej tam je tolik,že to poříděj dvakrát proříznout,myslím teda slajku,takže výslednej efekt za 1200 - 1500 obuta mašina ale na 3000 km
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Vod ty doby kdy jsem si jeste na gs 500 to bylo, koupil continentalku asi za 600 co 4 roky lezela na skladu uz takovyhle nechci... Kazdou zatacku me to ulitavalo jak prase najel sem s ni as jen 200 km. Ted uz jedine novy...
dodo dik,ale potřebuju 120 ...vepředu mam pilot power ,ale z te zadni pilot roadky ,jsem nervozni .parkrat mi podklouzla a od te doby ji vubec nevěřím ... asi ten okruh oželim a pojedu až na volne jizdy ..a ne na jebka den
...momentálně mam vobuto Pirelli Dragon Slick, říznutej a musim říct, že ta pryš funguje na suchu naprosto luksusně a na vokruhu kupodivu snat eště líp ...ofšem...mokro nemá vůbec, ale vůbec ráda, to je snat lepčí slíst a tlačit to, fuck nepříjemný...ale jináč ...no a životnost na zatku vodhaduju, tag na 2200-2500 km a to byla vopravdu pjekná...tagže ať si to každej srovná f palici sám, co si vobuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jezdím Michelin Pilot Sport. Teď najeto asi 2000 km z toho jednou okruh 45minut a na zadku je asi tak 1,5mm do značek No ale jak to dojde na značku, tak to přezuju za tu samou. Drží to jak muslimské přesvědčení akorát to s mým jízdním stylem jde rychle do háje
No a my co padáme a máme zájem aby nám pojišťovna plnila jezdíme originály..
Nehledě na to že se v okamžiku soudního sporu kdy protistrana která byla do té doby na vině prohlásí že jste neměli homologované gumy a navíc měli na xichtě tmavý plexi je z vás rázem viník a dalších x let se můžete pomocí znalců soudit...
Takže jak psal Filous:
...tagže ať si to každej srovná f palici sám, co si vobuje...
A můj závěr?
Tahle cesta není pro mne
God Save The Queen!
Kámoš měl na předku Michelinku z okruhu a minulej týden ju musel měnit bo mu to každou chvilku někde ujelo.Nedávno jsem jel za ním a v zatáčce kde jezdím 100,mu tu ujelo při 60 a málem si rozbil hubu.Z okruhu na obyčejný ježdění neberu
TO ABik:vyzkůšat sa má všechno,sem taky zastánce origo obutí,na druhů stranu už se mi doma vohřejvá řezaná bridgestone racing
TO Pet: slyšel sem dva názory,jeden,že sliky sů v pohodě,zahřejí sa dříf a tudíž i líp drží, druhý zas,že sliky sů na běžný provoz nanic,páč je nikdy nezahřeješ tag jag sů zahřáté na okruhu a to už jag prohřívačema před startem,tag samotnů jízdů,kerá se s běžným provozem srovnat nedá (povrch,rychlosti,náklony atd.) Každopádně je fakt,že to jezdí spousta lidí.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:Bo si vyžranej a máš i s tou těžkou hajtrou pod zadkem přítlak jak kráva
...mám ji lehčí než toho tvojeho chcípáčka víš na to nezapomínej (jedinej rozdíl je v nás dvou, nebojím se nažrat )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kelly01 psal:Bo si vyžranej a máš i s tou těžkou hajtrou pod zadkem přítlak jak kráva
...mám ji lehčí než toho tvojeho chcípáčka víš na to nezapomínej (jedinej rozdíl je v nás dvou, nebojím se nažrat )
a tak je to správné,tak to má být
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:osiris psal:Kelly01 psal:Bo si vyžranej a máš i s tou těžkou hajtrou pod zadkem přítlak jak kráva
a tak je to správné,tak to má být
...dyť bych se ti ani jako žížala nelíbil viď
Dřív sem taky jezdíval pomalu aji na zahradní hadici,hlavne ze to bylo gumovy,ale prestalo me bavit věčný ježdení do pneuservisu.Koupím sadu,v lete ještě jednu zadní a do další sezony mam pokoj
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
... čekám až někdo zhodnotí Michelin Pilot Power 2CT ale zatím nikdo nic
... už aby ten Kelly zas vyjel
Osi motorku mám,i když platí to rčení jednoho z banditů že "nejezdím rychle,jen lítám příliš nízko". Ale vo tom to s Busou je a jsem spokojenej
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
...nenervuj a přečti si znova co jsem ti odepsal na tvoje steny
...rozeznáš šedou od černý, nebo ti to tím očním laserem zmršili víc než jsi měl
...brzdíš !!! nemeješ !!! nechals (mates nechal) tam šrouby a lemovku
...proti kubovi jsi ale v rozebírání a v čistotě dílů vzorňák
ps: máš to v mejlu znova a polopatě
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=146726 UVAŽOVAL JSEM O TADY TECH ale nevim ,ten tvar ,je nakěj divnej ....ale asi to bude po třech tisícich v prdeli
Stránky: 1