Nejsi přihlášen
Re: ručička za 300!!!
a nebo dát kolínko f 300, by se ti asi líbilo...
mně teda taky, ale bojim bojim, že je to trošku nereálný
a dát kolínko f každý zatáčce asi taky
bavíme se vo maximálce.......
a bojim že si to zajedeš na Bandasce..
jen laboratorní pokus co to umí. toť fše.
300 i tachometrovejch je pro mně trošku magická hranice...
a dát koleno na B6 byla taky...
a nigdy sem nebyl na vokruhu, tam se bojim.
a B6 mam stále eště v garáži.
Bandit pičo
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=1560
nejsem dálničář.
Bandit pičo
FRESHi čověče, jak si přijíždil do tý Plzně, slyšeli jsme tě už od dálnice ale 300? Jinak tě zdravim. Jak si dojel? Měl si jet s náma na to letiště.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:FRESHi čověče, jak si přijíždil do tý Plzně, slyšeli jsme tě už od dálnice ale 300? Jinak tě zdravim. Jak si dojel? Měl si jet s náma na to letiště.
cestou domů, na starý plzeňský
há šel místo letiště do práce
Bandit pičo
... 300
... jak to děláte
... sem si jel dnes po výjížďce z Brna od Globusu zpět do BK, mám vyzkoušený že "300" je tam v pohodě, tak kouknu - všichni v pravým pruhu (jsou tam dva pruhy v jednom směru) tak sem to rozjel a při 280 mi tam jedna PI.. vjela z kolony bez blinkrů
... tak sem ho vzal vlevo po bílé čáře, levým kolenem bral málem svodidla, pravým jeho zrcátko a von se ještě divil ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
netymu: zkus si nejdriv neco precist ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=430
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI psal:... 300
... jak to děláte
... sem si jel dnes po výjížďce z Brna od Globusu zpět do BK, mám vyzkoušený že "300" je tam v pohodě, tak kouknu - všichni v pravým pruhu (jsou tam dva pruhy v jednom směru) tak sem to rozjel a při 280 mi tam jedna PI.. vjela z kolony bez blinkrů
... tak sem ho vzal vlevo po bílé čáře, levým kolenem bral málem svodidla, pravým jeho zrcátko a von se ještě divil ...
Čekal bych, že hnát motku 280 v levém pruhu, když v pravém jedou auta může jen 21letý bezmozek, který si právě koupil svůj první nadupaný stroj.
Ale ty???
Když vidím, jakýma popelnicema brouzdají po silnicích různí prapodivní vidláci v domění, že Š 105 má všude přednost, protože je už 30 let stará, připadá mně v jejich přítomnosti 100km/h na motorce jako životu nebezpečná rychlost.
Přeju ti dlouhý život ve zdraví a hodně ujetých km.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel B12 : "neznáš mapu" - jsou tam široký 2 pruhy v každým směru oddělený trávou a svodidlama jak na dálnici,, jel sem u levýho kraje toho levýho, blikal dálkovejma a s laďákama mě slyšeli až na Lipůvce, vlezou se tam v pohodě 3 auta, ale ten P... to musel udělat schválně (všichni jeli v pohodě,žádnej spěch, musel mě vidět a pak to bez blinkrů střihl až k levýmu kraji )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Pavel B12 : "neznáš mapu" - jsou tam široký 2 pruhy v každým směru oddělený trávou a svodidlama jak na dálnici,, jel sem u levýho kraje toho levýho, blikal dálkovejma a s laďákama mě slyšeli až na Lipůvce, vlezou se tam v pohodě 3 auta, ale ten P... to musel udělat schválně (všichni jeli v pohodě,žádnej spěch, musel mě vidět a pak to bez blinkrů střihl až k levýmu kraji )
Znám to tam dobře, šířka je ok, nicméně klobouk je klobouk. Ten je nebezpečný všude a vždy.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
OK
...už mlčím
...ale stejně mi přijde že to bylo tak nějak schválně
...ňákej rok to ještě vydržím a pak půjdu asi do "čopra" (zůstal bych věrnej značce a navíc "objem ničím nenahradíš") a budu si v klidu s votevřenejma laufama brouzdat krajinou
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
to byla náhoda!!! jeli sme z kopce a při jemném přidání plynu se to přizvedlo, no to je fšechno! po zadnim s baťůškem?!!ve dvou bych vo tom ani nešpekuloval!!!! zas takovej manták nejsem!!!
fakt náhoda! a trošku mi to sere, že sem nepočítal s tim že mám "závaží" a že by se to mohlo stavět.
no příště budu chytřejší, snat
Bandit pičo
Fresh Man psal:Ondráš: neboj je to jenom sex. klidně si ho postaf.
dělaj to fšichni, nic na tom nejni.
Hale... Já se tu celou dobu bavím o tom stavění na zadní... Je vidět na co myslíš.
Mazej na sesternu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
2 zrzule: Tam máte ochranku, ne? SI zavoláte bezpečáka.
2 Freš: někde jsem to viděl, nebo slyšel, že třetí rok je krytickej. Prej třetí rok se padá nejvíc... Nebo do tří let, že spadnou všichni?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1