Nejsi přihlášen
Palous + jiní Východočeši.
Zdar východní sekce. Trávim svátky v Broumově a budu tady do 3.-4.1 2007. Pokud je na tom někdo s volnem podobně a chtěl by se někde scuknout - kdekoliv - tak dejte vědět na mobil, mail nebo sem, jinam se tady nedostanu. Rád s někým pokecám a odpočinu od hromady jídla co mě pořád pronásleduje.
pavel dolínek (Člen) 25.12.2006 22:26:06 Offline |
Re: Palous + jiní Východočeši.
to mas pekne blbou zivnost,nebo si tak hladovej
"una storia italiana"
Marius
jo takhle si to mysleltak to je to samé27mého už taky makám a to v Harrachověje to na pikaču už 25tého sem zabral 7hoda 26tého se ani nehnu páč si chci fakt votpočnout
Dolínku
Ty hofadohladovej nejsem ale zákazník je zákazníka pokud si pamatuju tak makáš ve státní fi.a tak na vás musí něgdo vydělatno ale já to teda nebudu páč ty prachy projebu radši sám
Jebat motorky :-)
Borák psal:spráfně Filous ...
taky už mě lákal ,tady 2mm. ledu na autech a já už dvě dvojky f sobě a vodpoledne se má stavit Emil
...tag to vypadá, že budeš mít zajimavej den ...pozdravuj Emila...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
emiler psal:Čau Filousku.Dík za pozdrav.Doufam že se potkáme na horách.Jak to tak vypadá tak zima na hory nedorazí a ja sem tím padem bez práce.
...nazdar Emčo, si piš že se potkáme na horách ...no a s tym sněhem je to celý na i gdyš u vás, kerý ste na tom bílym sajrajtu tag ňák egzistenčně závislý je to vo to horší...u vás na horách se dycky štrykovali krajky, foukalo sklo a navlíkali korále, co skusit něco s toho???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:a pokud si pamatuju tak makáš ve státní fi.a tak na vás musí něgdo vydělatno ale já to teda nebudu páč ty prachy projebu radši sám
...dolinek, prej ve statni
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pavel dolínek (Člen) 26.12.2006 21:21:49 Offline |
ja se tam chovam jak ve statni
"una storia italiana"
Stránky: 1