Nejsi přihlášen
Centrální stojan na B6
Zdravim, kdyby někdo věděl o nějakym centrálnim stojanu na 6Bandita pro kámoše, tak sem s nim. Je ochotnej dát max. 800Kč. Nevim jestli je to hodně nebo málo nebo kolik, ale v každym případě ho za tydle prachy koupí
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Centrální stojan na B6
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2014
druhej příspěvek už tam rovnou pište kterej kretén vám to dá zadarmo
Jebat motorky :-)
Jo, tak to je sice pravda Kdyby to bylo pro mě, tak mě to nenapadne, ale kámoš mi dal jasný instrukce Na stránky nechodí, takže bohužel sem za kokota já Co se dá dělat, jen tlumočim vzkaz a chci mu pomoct no
P.S. Vy byste donutili mrtvýho chodit a pracovat
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:Jo, tak to je sice pravda Kdyby to bylo pro mě, tak mě to nenapadne, ale kámoš mi dal jasný instrukce Na stránky nechodí, takže bohužel sem za kokota já Co se dá dělat, jen tlumočim vzkaz a chci mu pomoct no
P.S. Vy byste donutili mrtvýho chodit a pracovat
Ať vyšpují ještě něco navrch a f bazaru jeden je
Jebat motorky :-)
Kelly01 psal:Já ho sice mám ve skladě novej,ale jen debil ho pustí pod 2500,-,800 mu ty starosti co mu ulehčí nevynahradí..
Je nanahraditelnej když se rozdělává zadek(kyvka,centrál atd)
me povidej
jeste sem ho tam vocas nedal a ted sem s mechalem menil retezovku, stojan pucenej komusi (nenapadlo ho,ze nemam central )
takze podkladani drevama a pod oviny.
ale je tam DID 530Vm
ale chtel sem zlatej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 psal:Já ho sice mám ve skladě novej,ale jen debil ho pustí pod 2500,-,800 mu ty starosti co mu ulehčí nevynahradí..
Karlos psal:Kelly01 psal:Já ho sice mám ve skladě novej,ale jen debil ho pustí pod 2500,-,800 mu ty starosti co mu ulehčí nevynahradí..
Jo, taky bych k tomu měl něco napsat že jo Já mu to vyřídim, ale asi z toho bude prd, von je na prachy hrozně citlivej, nechal by si pro korunu vrtat koleno No ale tak aspoň bude vědět, že se pohybuje trochu v jiný relaci
kristovanoho, ja som uplne zabrzdeny
uz mi je secko jasne
bez vas by som blby chodil po svete :))
nemam dalsich otazek
idem sa hrat s nakymi deckami na piesok, neska aj tak nic rozumne neurobim
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Stránky: 1