Nejsi přihlášen
jak startovat?
mam otazku ohladom pouzivania sytica na B6, ked startujem vo svojej garazi, potrebuje to sytic, vcera som asi o dvanastej
odstavil moto, a o tretej mi to so syticom nechcelo nastartovat, hned ako som ho vypol uplnem, tak to chytilo. Neviem doteraz presne, kedy sytic pouzivat, kedy nie. Kedy staci polovicny, ked plny ...
dik za vasu pomoc, urcite to mate uz davno vyriesene :)
nerad by som stale startoval tak, ze to chcipne...
ked uz do pekla, tak na bielom koni !
Re: jak startovat?
nic na tom nevyřešíš,buď to chytne nebo ne. Když mi mašina stojí celý týden,tak dám sytič,nastaruji vyskočí otáčky,stáhnu.Když pak nechám po projížďce mašinu stát nějakou hoďku,většinou chytne bez chytiče,když ne dám sytič.Takže je to spíš o odkoukání co konkrétně tvoje mašina potřebuje,všeobecný návod není
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak tak, každá mašina chce svoje. já dávám 3/4 sytiše,když chytne tak snížim otáčky. Nechytne, tak dám plnej sytič. Na plyn vůbec nehmatám.
... chce to odkoukat co ta tvoje B6 žádá...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Vytlačím, dám sytič, start chytne hned bo na podruhý počkam až vylezou točky sundam sitič tak aby to bublalo mezi 2- 3 tisicema toček du se vobout vemu helmu rukavice sundam sitič a tak 5km si frčim v klidečku to nehonim.mno a když někde stojim 2- 3 hodky sytič už nedávam startuju bez.Dýl sem asi zatim nestal takže nevim
Pokud dýl nejezdim dávam před startem kohoutek benzinu na PRI a pak zpatky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous psal:...a dá se na to koukat i ve dne a za střízliva???
ve dne a za strizliva jsem v praci. Po praci to beru domu pres hospudku, no a vecer mam doma tu nejvetsi krasavici
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1