Nejsi přihlášen
Výstražné blinkry
Nevíte jak nejlíp a tak nějak aby to vypadalo, udělat na Banďourovi aby blikaly všechny 4 blinry?
Dá se na starší modely použít ovládání z modelů současnejch, kde už je tlačítko na 4 blinkry?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Výstražné blinkry
spidys psal:Nevíte jak nejlíp a tak nějak aby to vypadalo, udělat na Banďourovi aby blikaly všechny 4 blinry?
Dá se na starší modely použít ovládání z modelů současnejch, kde už je tlačítko na 4 blinkry?
...sada od Louise za pár E, instalace cca hoďku a ovládání nezávislé na původních blinkrech (vlastní okruh), bliká i při vypnutém motoru, přepínač na levé straně mezi rukojetí a spojkovou páčkou (ta je dost dlouhá). Estetiku nedokážu posoudit ale funkčnost je. Zatím spokojenost
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Tak sem hledal a je to asi tohle:
Obj. číslo: 10034955
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … linkry.gif
Jestli teda Žakýno potvrdí...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Nějak mi uniká a nechápu, co ti na tom vadí. Přijde mi to lepší, funkčnejší a bezpečnější doplněk na moto než třeba štítek či klín pod motor na klasickym naháči
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...nesmějte se mi, sem eletrikář amatér a co zapójim, to vječinou schóří, ale na Símoj sem to vymyslel tag, že sem propojil přední blinkry levej s pravym přes vypínač a dyš sem ho sepnul a dal blinkr, tag blikaly fšechny štyry ...fááák, fungovalo to
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Nějak mi uniká a nechápu, co ti na tom vadí. Přijde mi to lepší, funkčnejší a bezpečnější doplněk na moto než třeba štítek či klín pod motor na klasickym naháči
nevadí mi nic,je tvoje věc co si tam dáš a moje věc, jestli se tomu zasměju,stejně jako ty se můžeš smát klínu a štítku,vod teho tu to forum je.
a jinak si myslím,že tydlencty blikačky maj smysl v autě, pokud budu parkovat něgde, gde bych moh zavazet provozu,nebo pokud dojde ke krizovce a já dám znamení řidiči za mnou.Na mašině nepředpokládám,že bych něgde při stání někomu zavazel a v případě krizovky seru na to a uklízím se co nejvíc ke krajnici,páč nebudu čekat, estli si řidič náklaďáku za mnou těch mých blikaček všiml.Ale jak sem napsal,je to můj názor a já ti ho nenutím
PS:ta hůkačka by sa ně vážně líbila,dali by sa tím pěkně plašit důchodci,i gdyž to už je taková Vorlovina
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
nevadí mi nic,je tvoje věc co si tam dáš a moje věc, jestli se tomu zasměju,stejně jako ty se můžeš smát klínu a štítku,vod teho tu to forum je.
a jinak si myslím,že tydlencty blikačky maj smysl v autě, pokud budu parkovat něgde, gde bych moh zavazet provozu,nebo pokud dojde ke krizovce a já dám znamení řidiči za mnou.Na mašině nepředpokládám,že bych něgde při stání někomu zavazel a v případě krizovky seru na to a uklízím se co nejvíc ke krajnici,páč nebudu čekat, estli si řidič náklaďáku za mnou těch mých blikaček všiml.Ale jak sem napsal,je to můj názor a já ti ho nenutím
PS:ta hůkačka by sa ně vážně líbila,dali by sa tím pěkně plašit důchodci,i gdyž to už je taková Vorlovina
Tak se zeptej Kolibři! Ten měl na Š120 aj podtlakovku
Anebo za půllitra ti řeknu návod
..tady je návod i s popisem..
http://www.dr-big.cz/index.php?option=c … mp;catid=3
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan psal:Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Každýho věc Mě to přijde jako rozumná věc a né tůňo z hypernovy, tak sem tvůj první příspěvek pobral po svym...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
SLUGI psal:...srandičky, srandičky Osi, ale po tom nedělním zážitku bych tam dal klidně i "klakson" z lokomotivy !!
není problém měl bych doma jeden z brejlovce,akorád bys ho musel mít čim napájet,ale do letadla se ti vzduchojem vejde
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1