Nejsi přihlášen
Sobota 19.5. nejen Pražáci
zDAREC
v sobotu vyrážíme na trasu co psal inkviz http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /becov.jpg
výjezd z práglu v cca 10h/upřesním/
kdo chce at se přidá
Co Osi nechceš taky jednou vytáhnout paty směr západ
Re: Sobota 19.5. nejen Pražáci
tak úsek Bečov - Mnichov(smer ML) můžu jen doporučit - nejlepsi pojezdeni tady na zapade. Kdyz jsem tam, tak to jezdim 4x tam a zpet - pak to balim protoze vim ze bych to tam rozvesil jako predloni. Je to mazec ale fakt opatrne - jak rikam uz jsem si tam udelal z motocyklu jednou haldu trsatek
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2007 17:19:47 Offline |
nebudete zklamaný myslim... cesta tam nejlépe kralupy n. vlt, velvary, peruc, louny, žatec, kadaň, klášterec n. ohří, měděnec, boží dar, ostrov, kyselka, vary, bečov n. teplou
doba je temná...
kuciii, tak ja by som sa pridal aj s batuzkem
dufam, ze nepojdete ultra strelbu, aby som vam stihal
ona ta zatazena 600ka je potom trosku dychavicna :)
tak kde kedy kto ako preco zaco naco?
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
takže sraz je v 10h na OMV na výpadovce na /teplice,mělník/kousek od letnanskýho tesca tam odtud směr Kraluupy atd.
2 zdenák:Trasu naplánovanou nemám,bo nas povede Japa kterej tu trasu zná/ale budem se držet toho co popisoval Inkviz vejš/
Každopádně mám tel tak brnkni
No... zatím to vypadá že bychom se přidali třeba v Kralupech. ještě počkám na zítra a odpo ti zavolám. Jestli všechno dopadne tak jak je naplánovaný tak bych měl být opět mobilní.
určitě dám vědět...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Změna přípojného bodu z Kralup na Velvary. podle mapy tam není žádná čerpací stanice takže ještě budem muset najít někde bod kde se sejdeme. předpokládám někde při vstupu do Velvar od Kralup. předběžný čas bych viděl na 10:30. ještě si zavoláme a upřesníme... od 14.00 nejsem na netu.
Orel končí....
bobule psal:tak tohle víko sem v řiti, mladá má volno a já už jí nasliboval všechno možný takže budu rodinej typ a nemožu, příští víko už mam zas propustku tak někam vyrazim
Tak to možeš přiject na Broďákse tam budu válet f agónii a čekat až se tam budou ty žencký zas slíkatdoma to mám ňák vokoukaný
http://www.vecnajizda.wz.cz/sraz.htm
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:bobule psal:tak tohle víko sem v řiti, mladá má volno a já už jí nasliboval všechno možný takže budu rodinej typ a nemožu, příští víko už mam zas propustku tak někam vyrazim
Tak to možeš přiject na Broďákse tam budu válet f agónii a čekat až se tam budou ty žencký zas slíkatdoma to mám ňák vokoukaný
Kukám hraje tam "Nevím" Je jim -náct, ale hraní jim jde! Ta kapelka byla teď na Pohádce...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
jj, Nevim jsou fakt hustohusty. Kdyz jsem je videl poprve, tak nejmladsimu clenovi bylo 10 let. Sme fsici kalili uz vod vodpoledna a nejdnou k veceru na podium vyleze takovej malej fogl v kozenejch hadrach, postavi se k mikrofonu a zarve: "Znate Jimiho Hendrixe?" Sme na nej kazdej cumeli jak na zlaty hovno ... ale hned sme se vzpamatovali a vodpovedeli mu, ze kua, ze zname. A von prej: "tak to tady poradne rozjedem, ne?". Sme se chteli smat, ale jak do toho kuci hrabli, tak se nam splasily kopyta a uz sme parili jak smyslu zbaveni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS psal:bobule psal:tak tohle víko sem v řiti, mladá má volno a já už jí nasliboval všechno možný takže budu rodinej typ a nemožu, příští víko už mam zas propustku tak někam vyrazim
tož to já tedy dorazim, vezmi beznohej model
to jebu
zrzule psal:chce se mi brečet když čtu jak se tu domlouváte na vyjížďku a já mam moto v servisu.přijde mi že život teď nemá smysl
však se za nedlouho dočkáš,já mám motyku v kupě a dneska sem taky nebyl i když je krásně
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
"Gerappa" tož bylo to pěkné... 450 km.
Díky Martysovi za pokus o organizaci a přípravu německého jídelního lístku.
Díky Japovi za průvodcovský talent a schopnost se orientovat dle malé skříňky.
Díky Kuforovi za zlepšení mých dosavadních jazykových schopnosti (Tama)
A Jirkovi z Nera za budoucí obchodní spolupráci...
a v neposlední řadě všem co se zúčastnili a pomohli tak vytvořit nádherný den.
Jinak tahle sobotní vyjížďka byla super, jen se to krapet sralo. Těsně za Úněšovem, když mi freš ukazoval, že potřebuje na benzínu, jsem jen máv s tim, že do bečova to dojede, neujeli jsme adi 20km a došel benzín mě, zkusil jsem ještě z rezervy přepnout na rezervu a už to bylo jen do co sem to za oIo Takže jsem si zavolal, počkal než mi dojeli pro béňo a strčil foun do kapsy, kterou jsem nezap. Dojeli jsme do bečova a účastník už byl dočasně nedostupnej asi ten telefon nejni stavjenej skákat ve dvou kilech po asfaltu.. No nic. pojezdili jsme dali zmrzku v Mariánkách a vyrazili do plzně. U stříbra jsme si užili silnici cestou k dálnici a nejeli na ní směr plzeň. Jenže asi 10km od plzně, mi ve dvou kilech na dálnici ušla přední guma do prázdna Pči zastavování jsem skoro sestřelil freše, páč se to fakt řídit nedalo. Takže sem si vodfouk a dali sme se do spravování. Začnu tam rvát antipich a najednou řikam. Vogo freši to dělá nějakej divnej zvuk.. Ale hovno, rvi to tááám..... Buch
a
a
No a už se jelo na vleku.. Takže jsem se skoro znova narodil, páč dvě kila na prázdným předku se nejezdí každej den a tudíš jsme to večer s frešem, půlmotorem a dalšíma pivně založenejma fajn maníkama museli dostatečně oslavit
Voje uhni já jsem trolejbus...
viz avatar:)
Osi sorry za velikost, ale asi jsem ještě vylitej. A ponaučení: Celej antipich se do předku fakt nevejde
Nemáte náhodou někdo jetej předek za rozumnou cenu? Nechci kupovat novou, když to snad za chvíli půjde z baráku..
viz avatar:)
škardík psal:Kecaj, nebyli tam. sem se koukal(vopčas) a neviděl jsem je
jen jestli nekecáš ty taky sme vás tam neviděli
jinak fajn to bylo,nazpátek jsme ješte dali s Honzou večerní Dubou a v 9h jsem po 515km dorazil dom
škardík psal:Jinak tahle sobotní vyjížďka byla super, jen se to krapet sralo. Těsně za Úněšovem, když mi freš ukazoval, že potřebuje na benzínu, jsem jen máv s tim, že do bečova to dojede, neujeli jsme adi 20km a došel benzín mě, zkusil jsem ještě z rezervy přepnout na rezervu a už to bylo jen do co sem to za oIo Takže jsem si zavolal, počkal než mi dojeli pro béňo a strčil foun do kapsy, kterou jsem nezap. Dojeli jsme do bečova a účastník už byl dočasně nedostupnej asi ten telefon nejni stavjenej skákat ve dvou kilech po asfaltu.. No nic. pojezdili jsme dali zmrzku v Mariánkách a vyrazili do plzně. U stříbra jsme si užili silnici cestou k dálnici a nejeli na ní směr plzeň. Jenže asi 10km od plzně, mi ve dvou kilech na dálnici ušla přední guma do prázdna Pči zastavování jsem skoro sestřelil freše, páč se to fakt řídit nedalo. Takže sem si vodfouk a dali sme se do spravování. Začnu tam rvát antipich a najednou řikam. Vogo freši to dělá nějakej divnej zvuk.. Ale hovno, rvi to tááám..... Buch
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ob_009.jpg
a
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ob_007.jpg
a
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ob_014.jpg
No a už se jelo na vleku.. Takže jsem se skoro znova narodil, páč dvě kila na prázdným předku se nejezdí každej den a tudíš jsme to večer s frešem, půlmotorem a dalšíma pivně založenejma fajn maníkama museli dostatečně oslavit
Voje uhni já jsem trolejbus...
koukám že si vyloženě klikař .... snad se to zlepší ...
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
super akcia
250km (zivotny rekord v jednom kuse) prva etapa
pocasie na paradu, cesty fajn, vyletik jak zo zurnalu
kumpan zo slavkova mal este vecer koncert, tak sa slo do nakych kraslic do rockoveho klubu
no este na obed mi zvonilo v usiach :))
ale trasa z becova na plzen, to je balzam, clovek hned zabudne na vsetky starosti
takze liebe gaste, dik moc, dame si to znovu
banda sedum statecnych + jeden batuzek s batuzkom :D
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Fresh Man psal:kecá...
jináč cestou domů mi na dálnici taky došel benzín...
a pak..........mi začlo něco rachtat v motoře!!!!moooc hnusnej zvuk tag mi dršte palce, ať nejni mooc nemocná
...tos toho Mauntfílda brzo uhonil ...tag ať resuscitace dopadne co nejlíp
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fresh Man psal:kecá...
jináč cestou domů mi na dálnici taky došel benzín...
a pak..........mi začlo něco rachtat v motoře!!!!moooc hnusnej zvuk tag mi dršte palce, ať nejni mooc nemocná
To bude f poho jen měla asi větší žízeň než ty no
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2007 10:23:54 Offline |
Fresh Man psal:a pak..........mi začlo něco rachtat v motoře!!!!moooc hnusnej zvuk tag mi dršte palce, ať nejni mooc nemocná
hele a nechtělo by to nějakýho lékaře
doba je temná...
Stránky: 1