Nejsi přihlášen
Re: Tak sem mu udelal radost...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … BSE/bp.wav
nahravany mobilem,ale pro hrubou predstavu to staci
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Batuzek psal:Hele, nedelas ty nahodou ve Slatine v Brne?
Vidavam tam stat obcasne cervene Nko s cernym ramem...
Pekna motka...:o]
Jo delam no
Byl sem v praci parkrat a uz si me nekdo vsimnul
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Marián psal:...ten pes na konci je nejlepsi
jinak at uz konecne jezdis a nenech se ze zacatku unyst tim zvukem a moc za to netahej
NJN to je ten nas ratafak ustekanej
Snazim se kontrolovat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nawrc psal:2 BSe: Tagže už ti creptus poslal ten lauf??? a já ještě furt čekám
do já už ho chcu
vcera prisel, sice to chtelo jeste trochu dopravit, bo nesel nasadit svod na koncovku (koncovka byla z jedny strany lehnce zmackla) - tak sem vzal silon, vytocil kuzel a nabouchal to do koncovky aby se roztahla a uz to slov pohode
BTW. nevite nekdo na co je tam ten kus plechu co je v nem vrazenej ten gumovej spuntik???? na mezisvodu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
toz ja spis bych shnael origo vuk s mezisvodem pac tam mam nehomolog ladak nejakej ci co s jinym mezisvodem a kdbych jel do ciziny nerad bych mel problemy koukal sem na ten creptus a maj tam pekne fuky ale nez to koupim chtelo by to slyset
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
mr.BSE psal:nawrc psal:2 BSe: Tagže už ti creptus poslal ten lauf??? a já ještě furt čekám
do já už ho chcuvcera prisel, sice to chtelo jeste trochu dopravit, bo nesel nasadit svod na koncovku (koncovka byla z jedny strany lehnce zmackla) - tak sem vzal silon, vytocil kuzel a nabouchal to do koncovky aby se roztahla a uz to slov pohode
BTW. nevite nekdo na co je tam ten kus plechu co je v nem vrazenej ten gumovej spuntik???? na mezisvodu
to je doraz na hlavní stojan. já ho nemám, tak mi ten malej bazmek aspon nebude chybět
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
mr.BSE psal:nawrc psal:2 BSe: Tagže už ti creptus poslal ten lauf??? a já ještě furt čekám
do já už ho chcuvcera prisel, sice to chtelo jeste trochu dopravit, bo nesel nasadit svod na koncovku (koncovka byla z jedny strany lehnce zmackla) - tak sem vzal silon, vytocil kuzel a nabouchal to do koncovky aby se roztahla a uz to slov pohode
...doras centrálního stojanu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1