Nejsi přihlášen
povolit šrub na řetěz - rada
nejde to za boha povolit, seděl na tom brácha, zařazená 1 a stejně se kolo protočilo
předpokládám, že je tam pravej normal zavit
četl jsem tady, že tam žádná zrada není
dělám něco špatně?
vezu si domu z prace to spravne nařadí
jinak se jedná o matku na řetezovém kolečku ve předu
tož raďte
on the road
Re: povolit šrub na řetěz - rada
huskyb12 psal:Ty to abych do Tebe moc neryl :)))
rukama sem to nepovolil,ale na druhů stranu umím rychle utíkat a přitom plivat za sebe,tagže na mě si dej bacha taky (tensamejsmajlcomělfilous)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Ty to abych do Tebe moc neryl :)))
rukama sem to nepovolil,ale na druhů stranu umím rychle utíkat a přitom plivat za sebe,tagže na mě si dej bacha taky (tensamejsmajlcomělfilous)
...hochu, tag to je ale hustohustá fičura, to sem jednou taky viděl ...seš dostdobrej, uš si s tebe nigdy nebudu dělat bžundu ...a Houska by si měl dát taky bacha
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Seděl brách, seděla mladá, brácha brzdil, kýbl WéDéčka natom byl já to rval trhákem a nic
... pak jsem kólnul tady Furatovi, páč už jsem byl z dost v a on vravil, klacek do kola... seknul jsem tam trámek a bylo to
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
nawrc psal:a proč tam rvat trubku, nestačilo by, aby ti někdo stál na zadní brzdě
Když jsem to povoloval mechanik mě, tak to stačilo, sice se mašina hnula až se skorem převrátila, ale stačilo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bedřich psal:Seděl brách, seděla mladá, brácha brzdil, kýbl WéDéčka natom byl já to rval trhákem a nic
... pak jsem kólnul tady Furatovi, páč už jsem byl z dost v a on vravil, klacek do kola... seknul jsem tam trámek a bylo to
mě brzda stačila, ale aj ten trámek de
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Stránky: 1