Nejsi přihlášen
Může mi to někdo vysvětlit....
jak je možný, že jsou mezi náma takový zmrdečci sociální, tupý, debilní, co dokážou člověku na parkovišti ukrást i čepičky z ventilků, který stojej jedna deset korun??? To snad už neni možný... To sem jim to vyplatí riskovat? Ani netuší co riskují. Jak já bych si kurva přál jednou, sakra aspoň jednou někoho u toho auta chytit
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Může mi to někdo vysvětlit....
No prostě katastrofa, minule mladý ukradli anténu. Anténu, to se čorovalo za komárů! Jedu pro čepičky ať je zase nalákám
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
kufor psal:clovece hovoris mi z duse ...
ale raz sa na nas stastie usmeje a tu pakaz tam pristihneme
Njn ale pak to vidím na deset let natvrdo
Zdenda psal:Njn ale pak to vidím na deset let natvrdo
to by ta ale museli prichytit ... :)
najhorsie je, ze taketo picoviny vacsinou kradnu mali parchanti
a co urobis 10rocnemu smradovi?
das mu pastou? urazis mu klepeta?
to asi ne ...
a preto si treba drobnosti kupovat rovno aspon 2x, nech je zasoba
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Pavel_B12 psal:Nejde o prachy, jde o adrenalin.
presne tak ... curacci mali nemaji celej den co delat, flakaj se po meste a vymejslijou picoviny.
Jsem loni prijel vecer autem pred barak, ze si skocim jen dom pro technicak. Sice uz bylo neco po devate, ale kolem baraku litala ta mala snad ani ne desetileta pakaz(kua, ja sem v jejich veku musel uz davno spat). Nez jsem si stihnul vyzvednout technicak a vychcat se, mel jsem v prdeli antenu a gumu ze zadniho sterace (samo, ze jsem si toho vsimnul az po ceste, kdyz jsem nemohl naladit radio). Kdyz jsem do toho auta sedal, tak mi bylo divny, ze by se za takovou chvilku ti smradi spakovali dom, ale neresil jsem to.
Na voplatku jsem jim rozsekal kocarek, kterej zapomeli venku a ja se vracel v noci z hospudky.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Zdenda psal:jak je možný, že jsou mezi náma takový zmrdečci sociální, tupý, debilní, co dokážou člověku na parkovišti ukrást i čepičky z ventilků, který stojej jedna deset korun??? To snad už neni možný... To sem jim to vyplatí riskovat? Ani netuší co riskují. Jak já bych si kurva přál jednou, sakra aspoň jednou někoho u toho auta chytit
Taky uz jsem podtoupil tuto blbou zkusenost.A kdyz se mi to stalo potreti vysral jsem se chromovy a jsem zpatky v plastu
Holka a motorka je nejhezčí nahá!!!
u nás ty snědý godhajský salámy ti sundaj i auto z kol a to už tam sousedovi místama chyběl vzorek a každá guma jiná,alespoň že si sebou nosej podložnej materiál a nehoděj to přímo na zem
Prostě to co není přibitý třístovkou hřebíkem z druhý strany vohlým ukradnou,i když jim to k ničemu není
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bobule psal:poklice mam sedřený, čepičky už dávno nemam, anténa je vohlá, rádio je origo sračka, nechávám to stále zasraný a ma klid
Taky to mam tak nejak. Jeste kdyz sem to mel bouchly ze predu i zezadu a blato i na strese zjistil sem, ze takova kara budi respekt V kolonach se na me nikdo nelepil a pri parkovani mi kazdej nechal misto na vyjeti
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1