Nejsi přihlášen
Vrut v zadní gumě
Začalo mně ucházet zadní kolo a objevil jsem malý vrut v gumě. Ptal jsem se ve dvou pneuservisech, ale odmítli to opravit, prý je to riziko, a že abych si koupil novou gumu. Až v třetím to vzali, s remcáním a bez papírů.
Je to opravdu takové riziko?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Vrut v zadní gumě
MartysN6 psal:A jak ti to lepili? klasika hříbek ze spodu , nebo to odflákli knotem. Hlavu bych si s s tím nelámal.
Rozhodně to není důvod k výměně, teda pokud to nebyl šroub jak hovado
Rikal, ze knot je na, da tam hribek
Před deseti dny mně gumu opravili, vrazili tam hříbek a guma v poho. Akorát se mně zdálo, že při nájezdu do zatáčky mně trochu plave zadní kolo.
Tento týden jsem měl motku na pravidelném servisu a zjistili, že mně pod rozetou chybí jedna součástka, takový ten váleček asi 5cm široký s vybráním na ložisko. Váleček jsem nakonec našel v pneuservisu, kde se už týden modlili, aby si někdo nerozbil hubu. Vůbec netušili, komu to patří.
Pavel_B12 psal:Před deseti dny mně gumu opravili, vrazili tam hříbek a guma v poho. Akorát se mně zdálo, že při nájezdu do zatáčky mně trochu plave zadní kolo.
Tento týden jsem měl motku na pravidelném servisu a zjistili, že mně pod rozetou chybí jedna součástka, takový ten váleček asi 5cm široký s vybráním na ložisko. Váleček jsem nakonec našel v pneuservisu, kde se už týden modlili, aby si někdo nerozbil hubu. Vůbec netušili, komu to patří.
..by ti ten "servis" měl dělat doživotního sponzora..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pavel_B12 psal:Před deseti dny mně gumu opravili, vrazili tam hříbek a guma v poho. Akorát se mně zdálo, že při nájezdu do zatáčky mně trochu plave zadní kolo.
mně se to podařilo taky,dyž sem to měl půl roku vše do šroubku rozdělaný a pak to dával dohromady,tag ně tento váleček zůstal taky,sem furt studoval kam patří,ale došel sem na to
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1