Nejsi přihlášen
jak utáhnout budíky?
Ahoj lidi, asi jsem slepý nebo nevím, ale chtěl sem si utáhnout přední panel s budíkama na svém banditu, myslel jsem si naivně, že se to dělá těma dvěma imbus šroubkama které tam jsou, ale ne, tak jsem z toho trochu zmatený, nikde jsem žádné jiné šroubky nenašel. Mám Bandita 6N r.v.2002 Díky moc za rady.
Re: jak utáhnout budíky?
Moc díky, mrknu na to :) Snad teda myslíme jeden a ten samý problém, protože budíky jsou obtáhlé těmi stříbrnými umělohmotnými kryty a tam kolem sem žádné šroubky nenašel. Já to myslel tak, že se mi kývá celý panel i s těmi stříbrnými krytkami a s tím panelem, do kterého se strká klíč :) Sorry, že to tak blbě vysvětluju nebo chápu, jsem amatér...zatím
Re: jak utáhnout budíky?
...ty imbus šrouby na přístrojovym panelu sou enem atrapy na vokrasu, tema nic neutáhneš, jag ti radí Králik s klobouku, vespot tech chromovanejch kelímků je na každym z nich šroup na křížák, ty povol, sundej kelímky a teprf pag uvidíš uchycení budiků f silentblokách na lešení...pravděpodobně to budeš mít utažený, ale lešení bylo nejspíš hnutý, tagže ho budeš muset v horní části malinko přihnout na dorazu...práce hotová neš vyhulíš cígo...jo a aby ses dostal k tem šroubum, co držej kelímky normálnim šroubovákem, budeš muset povolit svjetlo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1