Nejsi přihlášen
tož zas rada (těsnění víko motoru)
co máte pod levým víkem motoru?? teda jen pro ty co s tím něco dělali a nedali tam origoš těsnění... bo se mi za to nechce dávat 250 v suzuce.
vystřihovat se mi to taky nechce, tož tam asi mrsknu tmel, co vy na to?
Editoval inkvizitorr (21.05.2007 09:57:19)
on the road
Re: tož zas rada (těsnění víko motoru)
Dal bych aj víc když to tam má bejt250kčco to dnes je?když už nemáš ani to tak to prodejMě to tady fakt už kolikrát připadá jak banda sociálůa vůbec se nepokoušej mě napadat páč to je pravda
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Dal bych aj víc když to tam má bejt250kčco to dnes je?když už nemáš ani to tak to prodejMě to tady fakt už kolikrát připadá jak banda sociálůa vůbec se nepokoušej mě napadat páč to je pravda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:Palous: je pred vejplatou, kazda kacka se hodi a chce se jezdit.Toz tedka je 250 moc ... po vejplate by dal urcite aj 400
6e to poudáš zrouna tykterej prokalí určo tágo za večera seš státní tak mlč!!!!
Jebat motorky :-)
Datlovo těsnění super ovšem pouze do té doby než ho člověk roztrhne Chtěl jsem jezdit, tak jsem tam šoupl silikon (zdarma )
Nejančím a dokud se motor nezadře, tak řečem o ucpávání kanálků nevěřím Stejně si myslím, že to je pouze domněnka
to bych radši nebyl línej ho vysřihnout z tý čtvrtky,se silikonem nejsem kámoš
ale když už ho tam chceš dát tak hlavně né červenej protože to vypadá hrozně,černýho si nikdo nevšimne
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tož aspoň že to bylo plodnej příspěvek, haha
musíte se mi podívat do profilu, aby jste věděli s kama su, žádnej sociál, ale spíš pořádnej hanák a pro korunu, klidně aj dvě kolena odvrtaný, proč myslíte, že Kelly prodává svoje náhradní díly tak draho?a pod cenou, mu radši budou hnít doma.
silikon mě nestojí nic, bo ho mám v hokně, je šedej a pružnej a kdyby se dostal někam do motoru, což nehrozí, nehodlám ho tam dávat dvě kila,tak se nic nestane, není to Hermosal - to bylo sklo.
jináč si myslíte že je normální dát za posraný těsnění 250?? to se radši prohlásím za sociála a budu se smát těm co to za to daj, že jsou pěkný kokoti. je teda fakt, že ho budu muset vyměnit asi tak jednou za život, takže 250 by nebylo zas tak moc, ale datlovo trhací mi přijde lepčí za ty prachy.
tož dík za příspěvky, bando
on the road
...no tak s tim prodejem dílů to nejni asi vůbec o tom,jak je kdo hamoun apod...
Válí se mi doma spousta věcí a nijak cíleně se to prodat nesnažim,ptž by mě nějakých pár stovek nejspíš nevytrhlo a nepomohlo!
To ty cajky raději nechám hnít v polici...třeba se jednou budou hodit.
Rozhodně na tom nezbohatnu
Takže asi tak...
PURE NAKED BIKE!
jo a eště sukinrovi, moto jsem nekoupil za 100 litránků (v dnešní době to nic není a taky ceny jsou někde jinde) a v době kdy jsem ji kupoval a bylo na trhu 5 banditů z toho 3 bouraný, byla pro mě studujícího ležícího částka dosti vysoká
nemám rád blbý kecito je vše
on the road
Tak já vám teda řeknu jak to s tím těsněním bylo :
Datel dodal těsnění. Toto těsnění bylo podotýkám v pořádku a výborné kvalitě. Letím do garage, bo jediné proč jsem zatím nejezdil bylo levé víko a značka (ale na tu sere pes). Očistím, ošetřím olejem, dám těsnění, dám víko, dotahuju (opatrně)...Dotáhl jsem, hodím moto na stojan, dávám helmu na hlavu a do klíče jsou doma (10km od garage). Tak jsem se na to vykašlal a druhý den čumím, louže pod strojem , opřu o stěnu, dám dolů víko...těsnění roztrhlé tak jsem tam jebnul silikon a mám klid
Datel za moje olšové ručičky fakt nemůže
Stránky: 1