Nejsi přihlášen
Re: Přehrání budíků
a tobě osobně to vadí,nebo máš stroj na kšeft,takový věci se dělaj asi když to chceš střelit,akorád to stejně není k ničemu,protože např. bandit 98 s 20000 km na tacháku je minimálně podezřelej,kolik to teda má a jakej rok,že se ti to zdá moc?
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Porad melete o kilometrech v zavislosti na stáří motorky.Je to peknej nesmysl,mam kamosa co najeda tak 2-3 tisíce ročne a pak dalšího co najezdí kolem 20 000km za sezonu.A chlasta se s nima obouma stejne dobre
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Já koupil v červenci B6S natočeno 23700 a za necelý 2 měsíce tam bylo navíc 8000. A to nebylo moc času. Uvidíme v příští sezóně. Ale je fakt, že každej nemůže bohužel lítat každý den.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
to je jasny,ze nikdo nikomu nemuze nakazovat kolik ma najet!nekomu vyhovuje 3 tisice za rok,nekomu 10, nekomu 20,ale rozhodne nikdo tim ze najel malo nebo moc neni u me horsi nebo lepsi motorkar nebo clovek
tady de spis vo to verit pri koupi tachu ci ne?anebo koukat se vubec na tacho...?
tot otazka
...sam mezi jebkarema...
Miras psal:B12 - 05 (dvě sezony) - 7000km celkově. Proč by mi měl sakra někdo řikat jestli jezdim málo nebo akorát, nechovejte se jak děti
to původně taky tak myšlený nebylo,protože co jsem pochopil tak tam chtěl na ten budík dostat nějakejch 9000 km při stáří šesti let.Samozřejmě každýho věc,já jen zdělil svůj názor,že když kupuju stroj tak 2-3 litry najetý za rok mě nepřesvědčí o tom,že ten stav je původní.U bandasky co mám teď je to jednoduchý,předemnou jedinej majitel koupená u nás na lízačku a serviska.
abych to uvedl napravou míru!!!
Budíky jsem zboural a měl jsem najetote tolik a tolik km, no a teď jsem koupil jíný jetý a ty maj nejoto o deset tisíc víc než moje motorka!!a mám servisku, tak bych byl rád aby bylo napsaný na budíkách co v servisce, chápete???
signalCZ psal:abych to uvedl napravou míru!!!
Budíky jsem zboural a měl jsem najetote tolik a tolik km, no a teď jsem koupil jíný jetý a ty maj nejoto o deset tisíc víc než moje motorka!!a mám servisku, tak bych byl rád aby bylo napsaný na budíkách co v servisce, chápete???
Ha tak to je jiná teď tě chápu to jó
KOVAL psal:S nevyplněným profilem...
no jo,třeba k tomu má nějaký důvod,ale asi bych klidně bral aby zapojení se do diskuze bylo podmíněno plnou registrací,jenže k tomu nikoho nuti nejde
Českej signální:
...nečil se...f ČMN gdysy něgdo inzeroval tudle službu, tag si je f pátek kup a mrkni do nich...ale ber to s rezervou, uš dlouho je nekupuju, tag nevim, esi to tam něgde eště najdeš...no a votpovjedi ses nedočkal, páč nejspíš nigdo nikoho takovýho nezná...a teorije vo najetejch km??? ...vůbec bych to neřešil, páč každej jezdí jinak a dyš pudu kupovat jetou motyku, tag staf techa mě bude zajimat aš naposlet, bo se budu starat vo důležitější vjeci neš vo pjet čísílek na počitadle, to dá rozum...toš tag...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kamarádi motorkáři se znaj jménem a něco vo sobě vědí a NEJSOU neidentifikovatelná zubní pasta,která je navíc děsně tajná.
Kdybys to pochopil,nevyblil bys to cos vyblil.
A navíc bych ti napsal kdo to udělá např.v Hradci Králové,ale proč bych to řešil....
KOVAL:
Já se teda straaaaaašně omlouvám, že jsem si nenapsal o sobě údaje.
TAK SPECIÁLNĚ PRO TEBE!!!!
Jmenuju se Jan Čeřovský, bydlím v Dolních Ředicích (od Pardubic tak 15, od Hradce tak 18km), narodil jsem se v Pardubicích dne 16.5. 1987. Mám holku která se jmenuje Verča a rozšvihanýho Bandita se serviskou, kvůli který chvi budíky přehrát aby vše sedělo. Stačí????
signalCZ psal:Koukám že tu všichni hýříte vtipem jen jsem chtěl radu a jen jsem se dočkal urážek a debilních připomínek. Tak díky no kamarái motorkáři....
no nevim asi co sem čet, ale vo u rážce sem nic neslyšel, pouze samé fakt.poznámkyvč.ident.
momentalně zavostalej
signalCZ psal:KOVAL:
Já se teda straaaaaašně omlouvám, že jsem si nenapsal o sobě údaje.
TAK SPECIÁLNĚ PRO TEBE!!!!
Jmenuju se Jan Čeřovský, bydlím v Dolních Ředicích (od Pardubic tak 15, od Hradce tak 18km), narodil jsem se v Pardubicích dne 16.5. 1987. Mám holku která se jmenuje Verča a rozšvihanýho Bandita se serviskou, kvůli který chvi budíky přehrát aby vše sedělo. Stačí????
...tag tipuju, že specijelně Verča bude spoustu lidí zajimat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous: Tak to sedí parťáku.
Ještě pár příspěvků a bude se řešit velikost jejího spodního prádla.
S jejím rokem výroby to bude na tuty zajímat spoustu lidí.
Jinak já nepotřebuju spešl pro mně takhle rozepsat její velikost,stačí si vyplnit profil a né zbytečně hned vyskakovat,že jo.
...nooo tag jooo teda
signalovi:
...kup si annonci, pac tam sou napsany jag z hradce, tag z pardubek
berrymu:
...cauuuuu kaaaamo, tag tendlecten tejden covece dvakrat ke konci roku to snad strham (no udelalo se vic casu, no spis sem zavrel kseft a rek sem ke vsemu at se stane co se ma stat) ale jen tak na lehko, bez vystroje, vis, tu jsem nechal doma, to byla podminka, vis jak to se mnou je - ale lakaj mne sycaci a nejhorsi na tom je, ze mne to laka znova taky, kurevsky ...proste je to fajn, ty to znas
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nazdar osi- to je dobře. to chce pomaloučku polehoučku, vono tě to chytne a zapomeneš na záda. ba ne , ale nesmíš zapomenout a hlídat se. s tou výstrojí bych ale šel. spíš bych se vyhejbal kontaktu. jen tak lehce na beku. to se dá hrát do 60. táta pořád chodí a je mu přes 60. je to droga já chodím 1x týdně hezky s vypotím a dva dny se léčím ale máš praudu je to super. taky už nehraju žádnou soutěž jen pro zábavu což je pro tebe
TAK TI DRŽIM PALCE!!!!!!!!
a příští tejden MOUR DOSTANE RYCHTU!!!!!!!!! na slávce
momentalně zavostalej
pane palousi,rad bych vam zodpovedel vas dotaz kuwa ted nevim jakej,no nevadi aspon ho budu moct zjebat),ale bohuzel ste vyplnil registraci jako uplnej a nejvetsi ignorant,tak na vas seru pac nevim s kym mam tu cest!
...sam mezi jebkarema...
No na tebe sem čekalale našej jsem super stránky www.motoblazni.cz
a já nic vědět nechci páč mě je dobře tak jak žijuještě by jsi mě vobejdoval u bazáku a to přeci nechcem
Jebat motorky :-)
no tak jestli se ti neco nelibi, tak si muzes zalozit treba stranky www.suzukibandit.cu a tam si delat a mlit co chces treba s polibkomuzema,jo a vo to jezdit k tobe do baraku na kafe ti nikdo nestoji...
...sam mezi jebkarema...
Mařeno
Tobě nevoní moje kafe jo ty šmejde?dej si bacha abych ti nevobtách starou a nevotrávil králíkya ty sránky dobrej nápad ale mě stačí telefon a icq a skype a to,že vás mám f seznamu a se mě nezbavíte šmejdiaž vše pude tak jak má a to i s fotem tak si to klidně vzorně vyplním ale obávám se,že pak bude dost velkej problém kdo co má a pak to tady bude masíčkoa nmrš tady diskusi woe
tak jo vyhrals,starou ti nepucim,kralika chci k vobedu a mrsit diskuzi tady taky nechci.A ty ses navic ves kery se nejde zbavit pac se nekde zavrta a uz ji nejde placnou
hlafne ze budu mit s kym jezdit
jo ale stejne jestli se nezaregistrujes tak budes jezdit za mnou, aby sis nemyslel ze mas velkou motorku a ses velkej kluk.
Pro ty ce nevedi,pac neni zaregistrovanej tak ma takovou nakou cernou b12 a ja jenom b6,5 takze sem jenom maly pivecko
...sam mezi jebkarema...
a jak seš registrovanej Palous tady WWW.motoblázni.cz jsem tě tam nenašel
..Paně Palousi.
Při pročítání zdejších stránek jsem nabyl dojmu,který
hraničí s přesvědčením,že Vámi provodená registrace
je aktem nekorektním,nedůstojným,ba co dím,ostudným
majitele motocyklu B12.
Tímto jste také znevážil nelehkou,obětavou a také
nehonorovanou práci strůjců těchto stránek,čož jste si
zřejmě,ve své vyjímečnosti,ani nestačil uvědomomiti.
Je možné položit se na otázku,zda se za takto provedenou
registací neskrývá nějaký zástupný duševní problém
jedince(Vás),v některých odborných publikacích též
označen jako mindrák.
Byl bych tomu rád,pokud vše mnou výše napsané,by nebylo
pravdou a Vámi provedenou registraci by bylo možno
považovat(v nejzazším případě)za rádoby vtipnou,
humornou,dobrá tedy,legrační.
Věřím,že jste člověk seriózní,muž cti a honoru,a že
svůj nejapný vtípek po jeho vyčpění uvedete na míru
pravou,tedy registraci použitelnou i pro ostatní zdejší
bandití komunitu,prolezlou jebkařema,potažmo i pro hosty
na těchto stránkách.
Těmto přeji šťastný Nový rok,zdraví,pohodu a pouze pak
bezproblémové km.v nové sezóně.
S pozdravem
Pšán (člen asijské sekce)
P.S Tak už si to přepiš
Šťastný Nový rok i tobě
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán
Ty kluku ušatá pocho že to jsem jáale proč když se někdo zaregistruje tak by nechtěl bydlet třeba tam co jádyk tady je taky určo někdo kdo je zaregistrovanej a nemá nic ale chce koupitjá chci zas bydlet tady http://www.novinky.cz/koktejl/vandalove … jebs1.html tak proč bych to tam nemoh napsatstránky se zmákly pro širokou veřejnost a tím pádem sem může už vopravdu každej a tak proč by nějakej vocas měl vědět vod kud semaž bude registrace alespoň taková jako dříf tak věř,že to změnímjo a k novýmu roku ti přeju fše nej a to aj ostatním a posílám ti hudlana přez celou hubu jestli teda chceš
PALOUS psal:Pšán
Ty kluku ušatá pocho že to jsem jáale proč když se někdo zaregistruje tak by nechtěl bydlet třeba tam co jádyk tady je taky určo někdo kdo je zaregistrovanej a nemá nic ale chce koupitjá chci zas bydlet tady http://www.novinky.cz/koktejl/vandalove … jebs1.html tak proč bych to tam nemoh napsatstránky se zmákly pro širokou veřejnost a tím pádem sem může už vopravdu každej a tak proč by nějakej vocas měl vědět vod kud semaž bude registrace alespoň taková jako dříf tak věř,že to změnímjo a k novýmu roku ti přeju fše nej a to aj ostatním a posílám ti hudlana přez celou hubu jestli teda chceš
..doufám,pičo,žes to vzal jako recesi ten vzkaz..
..prostě se mi to jen tak chtělo napsat..
..a toho hudlana..pokud nemáš žváro v držce,tak klidně
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Lihy psal:Palous: koukej si vyplnit registraci a to pořádně Co když se někomu líbí tvoje motorka a neví kam si pro ní má večer přijet? Jo a dej si tam i číslo na pevnou ať si pro ní nepřídou když seš doma....to by mohl bejt trabl
Pravdu díš,ještě mohl přidat druh zabezpečení ať se na to kluci čórkařský můžou připravit doma u telky
palousovi: tolik kydu jsi proti tomu mel a ted to bojkotujes, pro mne to je smutny a nechapu to, skoda
...verim, ze prestanes delat krky a das to do pucu, tak sup, sup, sup
No vida,stačilo říct že vim kdo to dělá a už je profil vyplňenej.
Jako teda vim,no akorát jestli ti to bude stát za těch 1000-1500 co si za to ůčtujou... Poněvadž jednak to chvíli dá a taky je na to jaksi potřeba technika a taky něco vo tom vědět.
Asi ti to teda pošlu na email eventuelně,nebo co,abych tady někoho nepohoršoval...
PALOUS psal:Signal
Buď v pohojá taky seru na registracibyla to jediná z mejch připomínek ve starý diskusi a nic se s tím neudělalokdo mě zná tak mě zná a kdo né to neřeším
no tak máme zase o jednoho omrzovače míň signal už vyplnil,tak nedělej hvězdu,ty vod tý metuje - jak si psal
berymu: to ne, to ja dal podminku, ze vsechny budem bez vystroje, to vis, ze vim jak si dat na beku pozor, ale kdyz se furt musis hlidat - nebo spis hlidat aby te nekdo nenaramploval na mantak, tak to neni vono - ve srandamacich je to pohoda, ale kdyz se hraje na ostro, tak litaj trisky, dyt vis
Stránky: 1