Nejsi přihlášen
Nováček -prosím o radu
zdravím všechny,jsem začáteční a chci si oupit Bandita 600,našel jsem inzerát který se mi celkem zamlouvá,manik uvedl že byla položená na bok je tam nová nádrž jinak prý vče O:K tak bych se chtěl zeotat na co si dát pozor... Díky http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=143327
Re: Nováček -prosím o radu
Ani bych tam nejelzadní blinkry fučpodsedlofka jestli dělaná tak nevím jak páč se mu povedlo tam dát pěkně zavádějící foto č.4.vodřenej bokpryže nic mochouno víme vo řetězovcea mám za sebou taky hledání a to v loni a bych ty xifti musel zabít jak lžou a tak soudím že když už tehle něco přiznal tak zbytek by byl při příjezdu na místo po projebání benzínu a času nemluvě na ránu mezi vočitady prodává každou chvilku nějakou a tomu bych věřil mnohem víc páč se najde vždy někdo kdo provalí něco co tomu je a tak to má bejt
Jebat motorky :-)
nojo,Díky za radu ,nemám to kněmu daleko,tak se na to zajedu aspoň mrknout ať jsem chytřejší...Kdybyste náhodou o nečem veděli za cenu tak 87+- tis,tak bych radši koupil od někoho kdo dobře poradí,než aby to stálo pořád jenom v servisu...
...wogo Boris ber totok
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=77271
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:...wogo Boris ber totok
Di mě z dílny a bacha je vonlajn tak držte mordy
...já bych ji tak tragicky neviděl
...za 85 by mi přišla ok (pokud není křivá) mrkni na ni
...blinkry samo že má, přední bílý a zadní v podsedláku, kterej bych tipnul na origo Xbike
...gumy taky ještě vzorek maj (některý modely ho nemaj až do kraje)
...podle toho, že šponovák na řetěz bude mít ještě vůli, by to taky nemuselo bejt úplně ko
...neděs se von už je starší a houno vidí ;) ale jinak má pravdu, zmetci naslibujou stav 1A
...poslechni furatovu radu a zmermomocni někoho s nabídkou dobrý flašky
...sice má jiný než origo doplňky, třeba i tu měněnou nádrž, ale může být dobře spravená
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Boris
Jako jestli chceš dobrou motorku a navíc rok 03.tak sem koukal,že prodává Radkamá to teď vše po seštelování a s doplňkama tuším aj s tlumičem řízení a vždy se dá jednat o ceněa navíc na ní sedneš a můžeš bez problámů a f klidu vodjet k vám ku baťovuakorát mě sakra řepa nebere co má to ďouče za lubem že prodává
SLUGI psal:...wogo Boris ber totok
no to je teda děs
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:SLUGI psal:...wogo Boris ber totok
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=77271no to je teda děs
Každýmu co jeho jest.. Nikdy sem nebyl na sériovky a zrovna muj se mi líbí moooc. Kdyby to jelo, tak bych ho neprodal.. Takže si klíďo vlez na svojí tuctovku a di se rači projet
viz avatar:)
PALOUS psal:Boris
Jako jestli chceš dobrou motorku a navíc rok 03.tak sem koukal,že prodává Radkamá to teď vše po seštelování a s doplňkama tuším aj s tlumičem řízení a vždy se dá jednat o ceněa navíc na ní sedneš a můžeš bez problámů a f klidu vodjet k vám ku baťovuakorát mě sakra řepa nebere co má to ďouče za lubem že prodává
Děkuji
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Nebral bych.Je něco jinýho padlá ze stojanu nebo položená.Na venek opraveno ale víš prd co je rámu atd.To pak zajet na defektoskopii a nechat to shlídnout ale to by musel on sám aby ti to ukázal.Nebrat.Víš prd co tomu je.Radči si přidej a kup něco nepadnutýho.Nechceš přeci padnout taky.
marcoo psal:Nebral bych.Je něco jinýho padlá ze stojanu nebo položená.Na venek opraveno ale víš prd co je rámu atd.To pak zajet na defektoskopii a nechat to shlídnout ale to by musel on sám aby ti to ukázal.Nebrat.Víš prd co tomu je.Radči si přidej a kup něco nepadnutýho.Nechceš přeci padnout taky.
...předem raději něco zjistit a pokoukat s někým (kdo tomu rozumi.....zaplatit nebo nejlepe někomu šikovnýmu z "databaze") než hned odsoudit. Nejsou jen negativni zkušenosti . "Fšicí" nekupovali hned novou motyku s garancí od "dýlera"......... chce to chladnou hlavu, nespěchej, počasí bude ........
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Boris psal:zdravím všechny,jsem začáteční a chci si oupit Bandita 600,našel jsem inzerát který se mi celkem zamlouvá,manik uvedl že byla položená na bok je tam nová nádrž jinak prý vče O:K tak bych se chtěl zeotat na co si dát pozor... Díky http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=143327
nebral bych to, za ty prachy se daj sehnat už i podle fota a inzerátu lepší
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak já vám to teda řeknu!
Kupte si všichni nový motorky a ty starý rovnou zahoďte,přece ty svoje vodjetý starý verky nebudete nikomu prodávat.
Normálně funglovky kupovat ,jinak to nemá smysl,to je snad jasný!
Ty vojetý vodhlásit a vodvýst do sběru,u nás teď dávaj 2.80 za kilčo,tak z toho bude i nějakej vejvar a na tý vaší domlácený kaši v bídným stavu se aspoň nikdo nezabije...
Napsal sem to jasně,jo?
Jinak teda bych raděj koupil od Radky její 2003rok s jasným původem,když je baj voko vo nějakejch 7 litrů dražší a ještě k tomu novější rok výroby.
KOVAL psal:Tak já vám to teda řeknu!
Kupte si všichni nový motorky a ty starý rovnou zahoďte,přece ty svoje vodjetý starý verky nebudete nikomu prodávat.
Ty vojetý vodhlásit a vodvýst do sběru,u nás teď dávaj 2.80 za kilčo,tak z toho bude i nějakej vejvar a na tý vaší domlácený kaši v bídným stavu se aspoň nikdo nezabije...
Napsal sem to jasně,jo?
Jsi poklad díky za důvěru a podporu, ale už je pryč....
Jinak teda bych raděj koupil od Radky její 2003rok s jasným původem,když je baj voko vo nějakejch 7 litrů dražší a ještě k tomu novější rok výroby.
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:KOVAL psal:Tak já vám to teda řeknu!
Napsal sem to jasně,jo?
Jo pryč, a já vím kde Takže děkuju Radce za všechno, i krásnýho Banditka Tzn už nemám žádnou jebku ale B6N halelujá no nic, nebudu magořit ale mám prostě radost ne? Radko ještě jednou díky
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
PALOUS psal:Jediný co mě štve že až uvidím bubáka na bandasce vod Raduš tak budu muset asi zatlačit slzu s pozadítak ji koukej vopatrovat a ne aby si s ní krouhal zelí woe
Nee díky, na zelí tu prej máme jiný pohunky Aspoň doufám, jsou prej taky z asie ale o původu spekulovat nebudu Jen těch otáček maj asi míň než by bylo třeba
bubák psal:RadkaB6 psal:KOVAL psal:Tak já vám to teda řeknu!
Napsal sem to jasně,jo?
Jinak teda bych raděj koupil od Radky její 2003rok s jasným původem,když je baj voko vo nějakejch 7 litrů dražší a ještě k tomu novější rok výroby.Jo pryč, a já vím kde Takže děkuju Radce za všechno, i krásnýho Banditka Tzn už nemám žádnou jebku ale B6N halelujá no nic, nebudu magořit ale mám prostě radost ne? Radko ještě jednou díky
Držím palečky ať Ti slouží minimálně jako sloužila mě a přeji spoustu šťastně ujetých km. A dost nostalgie, jsem z toho nějak na měkko
Palous: No pokud si koupí "Bubák" podobnou kombinézu, ani nás postavou nerozeznáš
RadkaB6 psal:bubák psal:RadkaB6 psal:
Jo pryč, a já vím kde Takže děkuju Radce za všechno, i krásnýho Banditka Tzn už nemám žádnou jebku ale B6N halelujá no nic, nebudu magořit ale mám prostě radost ne? Radko ještě jednou díky
Držím palečky ať Ti slouží minimálně jako sloužila mě a přeji spoustu šťastně ujetých km. A dost nostalgie, jsem z toho nějak na měkko
Palous: No pokud si koupí "Bubák" podobnou kombinézu, ani nás postavou nerozeznáš
jjjj to je pravda, Banditek si nejspíš bude myslet že jede sám. Ale pro dokonalejší imitaci si budu muset přesunout protektory z ramen trochu víc dopředu
škardík psal:maňas psal:SLUGI psal:...wogo Boris ber totok
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=77271no to je teda děs
Každýmu co jeho jest.. Nikdy sem nebyl na sériovky a zrovna muj se mi líbí moooc. Kdyby to jelo, tak bych ho neprodal.. Takže si klíďo vlez na svojí tuctovku a di se rači projet
nechtel jsem tím říc,že je to takový a makový jen sem vyjádřil svůj názor,pokud teda mohu? Prostě se mi to nelíbí ať to máš ty nebo kdokoli jinej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1