Nejsi přihlášen
Spojka zabira az na konci..
Cusko vsem mam Bandita 600 stari 3 roky a najeto necelych 10 tisic kilometru. Muj problem je, ze mi spojka zabira az uplne na konci, kdyz poustim packu, zkousel jsem stelovat, ale marne lanko sem co nejmene napl a stejne to nepomaha.. treba delam neco spatne, nevim. Zkousel sem stelovat u packy a dole pod plastovym guferem. Dik za radu Bagr
Re: Spojka zabira az na konci..
hele takze to muzu stelovat nahore u packy a dole kde vychazi bovden.. a pak treti stelovatko je z boku pod vickem zajima me jestli maji vsechny ty stelovatka stejny vyznam, prze i kdyz sem ji pod vickem dotahl tak to stejne zabira az docela dost pozde..
Bagr psal:hele takze to muzu stelovat nahore u packy a dole kde vychazi bovden.. a pak treti stelovatko je z boku pod vickem zajima me jestli maji vsechny ty stelovatka stejny vyznam, prze i kdyz sem ji pod vickem dotahl tak to stejne zabira az docela dost pozde..
...tak jinak...
povol úplně ten šroubek pod tou gumovou krytkou na tom krytu řetězu, nastav štelovák na páčce zhruba na prostředek, nastav dole kde vychází bovden taky zhruba nějak tak (ať s ním můžeš potom otáčet) a až to budeš mět vrať se k tomu šroubu co jsi povoloval první a dotahuj ho tak až ti bude vyhovovat poloha páčky pro záběr spojky. Pak dotáhni tu matku co tam je. Tím zbytkem (pačka a tam kde to vylízá) si pak dolaď přesnějc tu polohu...
Doufám že to co sem teť pochopíš...
povolila sa ti kontamatka na šroubku po d tů krytků z boku.. takže sprostě ten šroubek zašrubuj až se dotkne osky, kerá rozpojuje spojku,no a pak to vo půl votáčky vrať zpět,a je to.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
no mě taky zabírá vcelku nahoře spojka, tak to zkusím poštelovat podle vašeho návodu, ale co dělat, když jde spojka vcelku ztuha?? jinak neklouže....zabírá dobře, akorát u vrchu....a trošku teď začala vrzat...při mačkání spojkové páčky
Pšán psal:mr.BSE psal:Pšán psal:..koupit si gumové kolečko..
dneska uz na to sou powerbally
..jsem stará páka..moderním vifikundacím nerozumím..
nahodou to je drsna vecicka.
Pouzival sem to pri rehabilitaci a
ac se to nezda,tak je to slusnej zaber
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Bagr psal:Cusko vsem mam Bandita 600 stari 3 roky a najeto necelych 10 tisic kilometru. Muj problem je, ze mi spojka zabira az uplne na konci, kdyz poustim packu, zkousel jsem stelovat, ale marne lanko sem co nejmene napl a stejne to nepomaha.. treba delam neco spatne, nevim. Zkousel sem stelovat u packy a dole pod plastovym guferem. Dik za radu Bagr
Tohle jsem tady taky už řešil. Po všech marných pokusech jsem to svěřil autorizovanému servisu v Benátkách nad Jizerou (A. Dvořák). Spojku rozebrali, zkontrolovali a nic. Lamely v super stavu, vše jako nové a stejně zabírá až nahoře. Prostě nejde doštelovat... Nicméně neklouže a jinak ok. Takže zatím neřeším.
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
Milhaus psal:Bagr psal:Cusko vsem mam Bandita 600 stari 3 roky a najeto necelych 10 tisic kilometru. Muj problem je, ze mi spojka zabira az uplne na konci, kdyz poustim packu, zkousel jsem stelovat, ale marne lanko sem co nejmene napl a stejne to nepomaha.. treba delam neco spatne, nevim. Zkousel sem stelovat u packy a dole pod plastovym guferem. Dik za radu Bagr
Tohle jsem tady taky už řešil. Po všech marných pokusech jsem to svěřil autorizovanému servisu v Benátkách nad Jizerou (A. Dvořák). Spojku rozebrali, zkontrolovali a nic. Lamely v super stavu, vše jako nové a stejně zabírá až nahoře. Prostě nejde doštelovat... Nicméně neklouže a jinak ok. Takže zatím neřeším.
...kdys to tam měl?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
2 Filous:
Zhruba v dubnu? Přesně už nevím. Ale těsně před tím jsme to tady spolu taky řešili. Myslel jsem si tenkrát, že mi ta spojka odchází. Občas totiž klouzla. Ale po výměně oleje vše ok. Jen ten záběr úplně nahoře.
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
Stránky: 1