Nejsi přihlášen
Re: pružina do vidlice na B6
...máme jak tak koukám oba starej model a jsem si na 99,9% jistej,že to péro v tý vidli je 36 a né 56!
Jsou to jen takový "pružiněčky"
Měl jsem to v neděli rozhozený,takže je muj dojem docela čerstvej...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:...máme jak tak koukám oba starej model a jsem si na 99,9% jistej,že to péro v tý vidli je 36 a né 56!
Měl jsem to v neděli rozhozený,takže je muj dojem docela čerstvej...
ja sem je mel rozhozeny pred mesicem, proste me to prislo na 36cm nejak dlouhy
mam to s tema delkama nejak pomotany, proto si slecna furt stezuje
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:...máme jak tak koukám oba starej model a jsem si na 99,9% jistej,že to péro v tý vidli je 36 a né 56!
Měl jsem to v neděli rozhozený,takže je muj dojem docela čerstvej...ja sem je mel rozhozeny pred mesicem, proste me to prislo na 36cm nejak dlouhy
mam to s tema delkama nejak pomotany, proto si slecna furt stezuje
...třeba uš tam máš vot přetchozího majitele progresifky, ty sou delší
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...třeba uš tam máš vot přetchozího majitele progresifky, ty sou delší
Ty mas progresivni pera? Laka me to, ale zatim sbiram zkusenosti od ostatnich...
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
Datel psal:Progresivky jednoznačně doporučuju. Je to jeden z nejsmysluplnějších doplňků na motorku
A musi se dat jiny olej na progresivni pera, nebo origo?
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
Kokin psal:Datel psal:Progresivky jednoznačně doporučuju. Je to jeden z nejsmysluplnějších doplňků na motorku
A musi se dat jiny olej na progresivni pera, nebo origo?
...jag píše Datel, lepší (progresivní) pružiny sou dost znát a volej dej 15W...dyš sem měl B6, tag to byl první tuning
Sakra.. zkusil jsem vyhledat v gůglu progresivní pružiny, pérování, tlumiče a nenašel jsem jedinej shop. Hodte sem prosím dokaz odkud to máte.. pokud si je nenamotáváte sami na válečku na nudle
... Jsem tam, kde mne potřebují ...
Makropul psal:Sakra.. zkusil jsem vyhledat v gůglu progresivní pružiny, pérování, tlumiče a nenašel jsem jedinej shop. Hodte sem prosím dokaz odkud to máte.. pokud si je nenamotáváte sami na válečku na nudle
...najeť si na www.louis.de a do vyhledavače zadej "gabelfedern Wurth"...třeba...
Stránky: 1