Nejsi přihlášen
Dotaz Svatba??!!??
Zdarec Chlapáci...
Zřejmě se budu v srpnu ženit...a jako správný motorkář
by mě zajímalo jestli by se našlo pár odvážlivců, kteří by byli ochotni
mě doprovodit na jebkách k ouřadu
Samozřejmě chci přijet na motóóře.
Tak co kdo se pochlapííííííí.
Je to ve východních čechách ve Vrchlabí...
Bandit
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Re: Dotaz Svatba??!!??
Hele to je jenom nástřel... uvidíme kdo by jel a kolik by nás bylo a pak to má teprve smysl.!!
Samozřejmě že nevěsta a všichni okolo by jeli autama...jde jeno o kvalitní, pěkně znící doprovod aby to mela nějakou štávu
...ale jooo bude-li čas přijedu
ps: pokud máš tu pravou, tak je neposlouchej ty rozumbrady a klidně se ožeň
pps: je i určité procento těch, kteří časem zjistí, že to ta pravá nebyla
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vorel psal:musej si do tý doby všichni pořídit jebku, nebo by to v nejhoršim šlo sfouknout třeba na banditech
Kurňa jasná paka že i na banditech , vždyt taky jednoho máááááám bandit
Skubák psal:Jak s motykou - Srdcem i rozumem
není to nějakej předvolební slogan???
mám za to, že už jsem to čet na nějakejch blilbordech....
Jak s ní jsi dlouho??
Je statisticky dokázáno,že cca 50% sňatků v České zemi končí rozvodem!
Jestli jsi ale ve svým rozhodnutí neoblomný nebo snad patříš do skupiny vyznavačů staromódního stylu nebo máte zaděláno,nebo je to hoooodně dobrá partie,tak potom dělej jak myslíš
....já už bych se asi ženil jen kvuli penězům
Ač nerad,musim přiznat,že můj vzácný otec měl kdysi pravdu,když jsem si přitáhl domu babu a měl podobný manýry...
Řekl přesně:První rok až dva je to všechno krásný a ve všem to klape a děláš to snad všude možně,ale pak dál už je to jen a jen o kompromisu a ústupcích!
Nuž co,třeba jsem jen po fotroj
U tebe to může být jinak a já ti přeju ve vztahu hodně moc stěstí!
PURE NAKED BIKE!
Loser psal:a dostaneme kolacek?
a muzeme polibit nevestu?
a muzu tam zprznit nejakou druzicku? ... nebo aspon nejakou tetu?
Hele kdyz se teda dohodnem tak i ten koláček bude ... možná i ta teta...
Skubák psal:Loser psal:a dostaneme kolacek?
a muzeme polibit nevestu?
a muzu tam zprznit nejakou druzicku? ... nebo aspon nejakou tetu?Hele kdyz se teda dohodnem tak i ten koláček bude ... možná i ta teta...
co by taky loser neudělal pro nějakou tu vidinu baby
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Skubak: tak OK, za kolacek a tetu jdu do toho!!!
Ale zadal bych si jeste, aby byla teta strizliva. Pokud si ji prvne sam nevozeru (to je takova moje predehra), tak me to pak neba
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zrzule psal:Skubák: nóóó psal jsi chlapy, tak ja se budu tvářit hrozně drsně, ostříhám si vlasy a zkusim se tam taky vecpat
staci kdyz ukazes svuj listek z hospody z predesleho dne ... to nikoho ani nenapadne myslet si, ze jsi zena
Skubák:Tak to gratuluji,na Slapech jste o tom mluvili,ale že to nabere takhle rychlý spád....hmmm....Možná se přidám k Zrzuli:),ale fakt nevím co bude v srpnu,ale ráda bych se jela podívat.Vypadali jste spolu spokojeně a vyrovnaně.....tak zatím...:)
Helis psal:Skubák:Tak to gratuluji,na Slapech jste o tom mluvili,ale že to nabere takhle rychlý spád....hmmm....Možná se přidám k Zrzuli:),ale fakt nevím co bude v srpnu,ale ráda bych se jela podívat.Vypadali jste spolu spokojeně a vyrovnaně.....tak zatím...:)
No jooo no prostě jsem si jednoho pekné vecera rekl že do toho prasknem...slovo dalo slovo...a výsledek vydíš sama...zatím jsme na začátku se zařizováním...ale vše se zvládne
kufor psal:Skubák psal:Jasná páka že i že i ženskýý...omlouvám se:))
A s tím datumem to bude asi problém....mělo by to být 23.8. což je čtvrtektykraaavo, to mam narodeniny
no to bude oslava ...
No moje skorožena má narozeniny 23.7. a Já 23.9.
tak svtba prostě mezi...to jinak nejde...aspoň se to bude dobre pamatovat
Meloun psal:Jak s ní jsi dlouho??
Je statisticky dokázáno,že cca 50% sňatků v České zemi končí rozvodem!
Jestli jsi ale ve svým rozhodnutí neoblomný nebo snad patříš do skupiny vyznavačů staromódního stylu nebo máte zaděláno,nebo je to hoooodně dobrá partie,tak potom dělej jak myslíš
....já už bych se asi ženil jen kvuli penězům
Ač nerad,musim přiznat,že můj vzácný otec měl kdysi pravdu,když jsem si přitáhl domu babu a měl podobný manýry...
Řekl přesně:První rok až dva je to všechno krásný a ve všem to klape a děláš to snad všude možně,ale pak dál už je to jen a jen o kompromisu a ústupcích!
Nuž co,třeba jsem jen po fotroj
U tebe to může být jinak a já ti přeju ve vztahu hodně moc stěstí!
Výš jsme spolu uz 4roky a taky tak dlouho spolu bydlíme... vše je ok, má mě ráda, já ji taky, motorky má ráda, jako batuze je fajn dokonce i kdyz dostanu kreč do pravýho zápěstí...má ráda zvířátka já taky...ráda se baví já taky...
Příští rok si chceme koupit nejaky baráček...takze to musí byt nejako urovnaný:)))
Skubak: tohle vsechno neni podstatny ... dulezity je, jestli polyka a jestli je ochotna pribrat kamaradku ke spolecnym hratkam
PS: vubec si me nevsimej - jsem jen debilni, vylity, nadrzeny prase
toz tak
Loser psal:Skubak: tohle vsechno neni podstatny ... dulezity je, jestli polyka a jestli je ochotna pribrat kamaradku ke spolecnym hratkam
PS: vubec si me nevsimej - jsem jen debilni, vylity, nadrzeny prase
toz tak
...Lůzr, ty si fak hovado
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
moje defka koupila kamosovi, kterej se ma taky zenit, peknej darek - letenku do Amsterodamu s odletem den pred svatbou a navratem 4 dny po svatbe. Prej kdyby si to nahodou rozmyslel nebo dostal na posledni chvilu bobky
...copag jako vokolo Vrchlabí je pjekný poježdění, tagže proč né, ale dyš ste si vybrali jako termín štvrtek, tag vim prt, co mě bude čekat f továrně a abych něco sliboval na stopro, to né...ale dyš to pude a bude počasí, tag se rát svezu a třeba i přijedu rozmazat ňáký prachy po asfaltu přet radnicí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
a kua, to je ctvrtek ... to budu muset bejt v rachote ... kdyby to byl patek, tak se to da - to uz zde stejne skoro nikdo nemaka
Vogo, rad bych dojel, ale nevim nevim. Uvidime, co se bude v tejdnu dit...jestli bude klidek, tak se tam mozna na rychlovku vokazu
Filous psal:...copag jako vokolo Vrchlabí je pjekný poježdění, tagže proč né, ale dyš ste si vybrali jako termín štvrtek, tag vim prt, co mě bude čekat f továrně a abych něco sliboval na stopro, to né...ale dyš to pude a bude počasí, tag se rát svezu a třeba i přijedu rozmazat ňáký prachy po asfaltu přet radnicí...
Helééé díkecc aspoň tak...ten termín je na tdléééé blbej, ale je to naše citofka
Samozřejmě počásko musí bejt...
Musím se ještě dohodnout s ostatníma...co mi to tady jakoby slíbyli:)))))
david psal:ja ja ja bych taky prijel
Hele no problemo...jde jenom o to doprovodit mě od mého domu k domu nevěsty a pak společný průvod motorek a aut az před uřad...tam pak nejaká sranda...nějaká motivačka pro odvážné motyky...
Vše závisí na počtu a jak bychom se šešli
Stránky: 1