Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Chladič B6

Zdenda (Člen)
22.05.2007 14:45:04

Chladič B6

Ahoj, můžu někoho poprosit o změření olejového chladiče z B6tky??? Potřebuju na 650tku dát ten kryt a nevím esli to bude pasovat. Dík!

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda (Člen)
23.05.2007 22:19:56

Re: Chladič B6

Znovu prosím o změření, to opravdu nemůže vzít nikdo kdo má B6 metr až půjde do garáže a změřit mi to? smile2

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kim (Člen)
23.05.2007 22:52:01

mřížka-13x26 cm zvenku
osa dratku 6 cm(výška)
mezi dratkama 27cm(delka)

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
PALOUS (Člen)
23.05.2007 23:16:26

Zdenda psal:

Znovu prosím o změření, to opravdu nemůže vzít nikdo kdo má B6 metr až půjde do garáže a změřit mi to? smile2

A co když mám woe metr na staubjesurpriseda taky šestku nemámsurprisedtak si bup f tabáku ledový Westky a tam je jeden chladič vylisovanejgoodsory ale chtěl si vod někoho votpověťbigsmilea Kim kecábadsurprised

Jebat motorky :-)
Kim (Člen)
23.05.2007 23:26:00

PALOUS psal:
Zdenda psal:

A co když mám woe metr na staubjesurpriseda taky šestku nemámsurprisedtak si bup f tabáku ledový Westky a tam je jeden chladič vylisovanejgoodsory ale chtěl si vod někoho votpověťbigsmilea Kim kecábadsurprised

jak kecáidontknow
měřil sem tofuckbigsmile

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Zdenda (Člen)
23.05.2007 23:48:09

Kim díkgood
Palous: ta tvoje hubabigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS