Nejsi přihlášen
Re: Tak kdo dnes.....?
bych se na to mohl vysrat... rači motokros...
tam se aspoň pořádně zahřeješ, a gumy drží
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Marián psal:... a gumy sme taky docela zahrali,pac sme jim nedali sanci vystydnout!....ke konci nam trosku chytli saze....
...s palousem jo jako ze vas ke konci prestaly predjizdet babky na kolech jooo to musel bejt fofr
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Marián psal:... a gumy sme taky docela zahrali,pac sme jim nedali sanci vystydnout!....ke konci nam trosku chytli saze....
...s palousem jo jako ze vas ke konci prestaly predjizdet babky na kolech jooo to musel bejt fofr
momentalně zavostalej
PALOUS psal:Koukám že jsi v příspěfkách cekem proti měnevím co jsem ztropil ale rozhodně sem nesežral ftipnou kašimě můj styl vyhovuje nemusím se předvádět
...co se rozcilujes certiku z papirovy krabicky vracim ti jen tu tvoji narazku na zeleznej brod, ty ftipna kase, kdybys moh neco nalejt do hlavy, tak ti reknu at to udelas, ze te to zklidni
...ty muzes a ja ne ???
..doufam, ze jsem to jen spatne pochopil
Marián psal:jojo,babky byly v pohode,ale autobus nas nepredjel ani jeden,asi mely fsechny studeny gumy a nejelo jim to do zatacek...
...to nesmis jezdit po kolejich, tam autobusy nejezdej (jenom vlaky) ;)
PALOUS:
kámoš má krosku... tak si ju něgdy pučuju...gde bych vzal 70 000 na slušneho krosa
a gdybych ty prachy měl tak to jisti okruhofka...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Dnes 7.1.2007 - 50 km kolem Brna a za Skyllou
pocasi paradni 11°C,sice nez sem vyjel z garaze tak lehce poprchalo ale vitr ty silnice zas opravil A potkal sem asi 4 podobne postizeny blazny, akorat nechapu,proc tak vehementne zdravili a mávali
http://aktualne.centrum.cz/~~cook~roman … ?id=325393 no to asi vyrazim
to jebu
já já já taky dnes, ke KAKINŮM do šošůvky a zpět přes restauraci v lažánkách, asi 80 km sem vas nejak namlsal, vcera mi psal Murdoc,ze taky musel vytahnout masinu,jak sem mu delal chute na projizku sem rad hlvane,ze sme vsichni v pohode dojeli a zadny problemy na silnicich
tak nadhernejch a pohodovejch 180 kilacku,vytahnul sem dokonce i palouse,kerymu se vubec nechtelo,pac je to stara lina backora a tomadk a nakonec to bylo gut nato,ze este rano bylo mokro a nikdo se mnou nechtel jet
sjeli sme i kus novy hradecky dalnice,to byl mazec v tom vetru co dneska foukal...
...sam mezi jebkarema...
PALOUS psal:Šmejdesi mě tak rozhodil,že sem si na zejtra vobědnal gut počasí a žádnou práci a budu co?no budu přeci jezdit kurwa né
...dyť já vim dětku, sem takovej trapič, nebo snat votrapa?
...ten zejtřek ti kurefsky závidím pičo
Zdarec chlapy. Tak kdo dnes taky pojezdil? Nebo sem byl jediná . Sice jen slabejch 50kiláků, ale potěšilo to.
Bandit , jdu na
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
bery psal:předefčírem 50 kolem komína dneska počásko super, ale jiná aktivita "zimní šport"
Osi trénuješ?
...byl jsem marod, tak 14 dnu nic, ani jezdit jsem vcera a dnes nesel
Čus chlapi,tak jsem si dnes konečně zařádil,sice jen 50km,ale i tak su šťastné bylo to.Dal jsem tam tlumič z 12Bandita(starší typ),svezl jsem i mladou a je to vo moc lepší.Jenom žádnou mašinu jsem nepotkalasi je na ostatní ješťě zima.Tady bylo po obědě 7 nad.
BORN TO BE WILD!
osiris psal:bery psal:předefčírem 50 kolem komína dneska počásko super, ale jiná aktivita "zimní šport"
Osi trénuješ?...byl jsem marod, tak 14 dnu nic, ani jezdit jsem vcera a dnes nesel
dej s do kupy tak krásně a ty zahálíš je to paráda. jeden tejden motka, druhej lyže a třetí zase motka a příští jedu zase na lýýýýýýže
momentalně zavostalej
juhůůůůůůůůůů, teď jsem se vrátil z vejletu. Parádních 50km. Sice 3 stupně na teploměru, ale pohoda. Ať žije globální oteplování, po nás potopa, hlavně, že to jezdí
A večer hurá na sjezdovky, ať žije Vysočina
Firefighter with the medical education and B12N:-)
Suprovejch 50 kilásků Trochu zima na ruce, ale jinak vše v poho, silnice krásně suchý. Snažil jsem se dohnat nějakýho bavoráka, ale švihal jí docela slušně a se svejma parodiema na pneu mi ujel ve třech zatáčkách
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Cipísek psal:Roman :) psal:95km, zmrzlej su jeste ted, ale bylo to SUPER
kua Romane , ty si z brna a ani sa nevozves? sme mohli drandit spolem
ja potkal akorat v bystrcu 2 čopristy a pak 2 endurka
Se priste zkusim polepsit
Jak mam ale cut, ze si z Brna, dyz ti tam sviti Jicin
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Spidermila (Člen) 06.02.2007 08:46:46 Offline |
Taky jsme s přítelkou v neděli vyjeli. Málem nás rozmasakrovalo auto, ale jinak super jízda. Chjo, lidi jezdí jak hovada
Brňáci, chtělo by to nějakou společnou jízdu
vy zmetci...
aspoň o tom nemluvte......já jsem dneska chtěl konečně dodělat motor a zjistil jsem, že ten strejc co mi dělal kliku mi k ní dal blbej čep...
a navíc když jsem chtěl vyměnit rozetu, tak jsem ještě zjistil vysypaný ložisko v kole.....a já proč mi to fut tak plave
takže si zase ještě počkám
a při tom je venku tááák krásně...
dneska asi 80 km kolem Říčan a Benešova, ale pánové řeknu Vám je to prostě nááádhera
nejdřív jsem se bál že zmoknu jenže to bylo silnější než strach z vody... potkal jsem asi pět stejnejch magorů jenže jen jednu bandasku, chytil cca 10 much, vypil dvě kávy a hlavně si to skvěle užil...
Ten pocit když se Vám otevře prostor před Vámi jen tak lehce podřadíte a dáte tomu stádečku pod sebou napít.... no a pak tři plná, čtyři pět jak by smet to už tam máš 160 a vzpomeneš si že je vlastně ještě zima, tak se zvedneš a necháš to spadnout na to kilíčko a zase si jedeš takovou pohodičku... super.. jestli tento týden bude hezky jak slibovaly se v práci asi moc nezdržím
včera prvních 30 km po go motoru jafky + nový ložiska v kolech a pár dalších drobností.....chyby jsme dolaďovali za chodu.....učiněná nádhera, takhle dobře ta stará tetka ještě nejezdila
už aby byl víkend........studium smrdí
Stránky: 1 2