Nejsi přihlášen
Re: Tak kdo dnes.....?
Kelly01 psal:Filous
Já musím..
Vybírám rukavice tak testuji každý den jedny..
Dnes:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2929.JPG
Kelly: A co bude zítra?
Tož tak:-D
Honza psal:Tak dneska konecne od me drzky v kvetnu '06 i ja, na Trampovi skoro nikdo...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … amp_01.jpg
Ale
Skoda byl jsem tam kolem ctvrte, krome par jebkaru mrtvo. Jinak UH, Kyjov,Slavkov,UH.Az na ten vichr super.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Spidermila (Člen) 08.03.2007 09:07:43 Offline |
včera 181km
konečně pořádně zahájená sezóna
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 10:17:40 Offline |
fakt nova motorka? mi k tobe nejak nejde
ja vcera jela asi 10 km z lakovny (az nebude tma, tak vyrobim fotky - myslim, ze si Osi zaslouzi reklamu )
vubec se mi nechce ji ted prodat, je krasna a vsechno na ni funguje ale vyvoji se neda stat v ceste
Zkusit se má všechno!
inkvizitorr psal:včéra kárlštejn na nový motyce až do lán dvakrát tam a zpátky
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /vcera.jpg
...dycky si přál koně, tak aspoň takhle
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 14:28:19 Offline |
nevíte co je pořádnej bajk
dali mi slevu
povinnejch 20 procent
můžu na tom vozit víc kufrů než míra
a slajdry zustaly v pannenském stavu i na sv
přemejšlim jestli je to volšovejma rukama nebo airbagem
doba je temná...
Slevu ti dali že pod tebou trpí pérování
Jinak výběr bot schvaluji
A na žrádlo,na žrádlo budou doufám kufry od Touratechu
Vyhřívanej a druhej jako lednička..
A do té plotny co máš vzadu zaveď dráty a můžeš na srazech grilovat
God Save The Queen!
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 14:53:25 Offline |
pérování sem nastavil na dva hubený, ale stejně se to celý děsně kejve, takže to tam nehraje moc roli
a škopek mi nepochválíš
v topcase bude i mikrovlnka a výrobník párků v rohlíku
v jedovnicích je budu prodávat k snídani za moravskou cenu 10kč/ks (kremžská i plnotučná hořtice f ceně)
slevy nechystám
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 15:05:18 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 15:06:14 Offline |
mour: klíd, pro tebe povezu chlepa a kus špeku grátis
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 15:16:51 Offline |
stařec: v praze si nehrajeme na image spokojíme se i s unisex bajkama
parťak: neboj, jen u veky nezůstane, pašík už na nás čeká u vody
doba je temná...
Kelly01 psal:Proč,lže
Najdou se ovšem nedůvěřivci co by mohli myslet na dvouválcovýho itala specielní serie s vlisem pro střeva
...ále né, jenom vo tý hořčici kecá, že je v ceně, jinak je všechno svatá pravda, nebuď vyjančenej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2007 17:38:52 Offline |
Kelly01 psal:Proč,lže
Najdou se ovšem nedůvěřivci co by mohli myslet na dvouválcovýho itala specielní serie s vlisem pro střeva
sem zapomněl že dělat si humor ze starce může bejt nebezpečný co gdyby tě chyt ingfarkt a freš by tu zrovna nebil???
Osiris psal:...ále né, jenom vo tý hořčici kecá, že je v ceně, jinak je všechno svatá pravda, nebuď vyjančenej
tak nějak to bude ale kečup je zdarma
doba je temná...
Tento rok už po čtvrté.
Kura to byla soda. Žena potřebovala auto, tak sem vyrazil do prace 6.20 z Topolné/UH do Horního Žlebu/Štenberk. Za Otrokama mlha a když se roztrhala, tak námraza. Dojel jsem za hodku zmrzlý jak sobolí hovno, málem jsem neslezl.Přes den popojížďky v poho. Nazpátek 17.50 potmě, ale za tepla. Tož celkem 198 km.
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Tak sem to taky dneska vytáh . Nudli mám jak cigán šálu, lehce vomrzlý ruce a možná to sneslo pod bundu taky něco víc než jen tričko. Jezeďáci se docela činěj, kde neni na silnici hlína z pole, tam je alespoň rozlitá močůvka. Jinak docela dobrý, vobčas i ňáký auto uhnulo, když jsme předjížděli.
Hamburger z hovna.
Inkvizi přilbu chválím , pošilhává po ní - nebo ji už dokonce má Gapa no né?No ano!
Jo a s botama jsi také asi neudělal špatně - Otec Fura pravěl, že jsou , já ho neposlechl a šel do XPD XP-5R, no a výsledek?!Ta vnitřní botička má vevnitř kloub a plastové "kosti", takže když botu zapneš, chodíš v ní jako by jsi měl nohy v dlahách.Je to čistě na moto(bezpečné to asi bude), ale žádné procházky růžovým sadem pod rozkvetlými meruňkami...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 16.03.2007 09:59:23 Offline |
Jarken psal:Inkvizi přilbu chválím , pošilhává po ní - nebo ji už dokonce má Gapa no né?No ano!
Jo a s botama jsi také asi neudělal špatně - Otec Fura pravěl, že jsou , já ho neposlechl a šel do XPD XP-5R, no a výsledek?!Ta vnitřní botička má vevnitř kloub a plastové "kosti", takže když botu zapneš, chodíš v ní jako by jsi měl nohy v dlahách.Je to čistě na moto(bezpečné to asi bude), ale žádné procházky růžovým sadem pod rozkvetlými meruňkami...
jo, škopek je super a ty gaerne budou co se týče pohodlí ještě horší než xpd, maj kloub a spojenej vršek se spodní částí (voboje plast) a ta horní je fest přikurtovaná k pazouře... nicméně se blbě nandavaj ale asi to bude otázkou cviku...
doba je temná...
Stránky: 1 2