Nejsi přihlášen
Re: kde koupit jeté gumy???
hale včera mi poudal mechoš, že je kupuje někde v mníšku pod brdy bo kde....to je sice krapet dál od strak, ale od příbrami to snad zase tak daleko nejni.....
takže radši mrkni na net, jestli nekecám....
to víš, hlava děravá
Zadek psal:hans:Já sem tak trochu neznalej..můžeš mi napsat kam mám kouknout???!!!dík
tak je to někde u rožmitálu, ne u mníšku..... nějakej Věšín bo jak se to jmenuje.....
projdi net...třeba tam nějaká zmínka bude, nebo tam zajeď...
Jo tak v piči už sem dávnoa třeba já mám motorku proto,protože 1km je jak na ůdržbu+servis luxus a ten gdo si ji koupil jen proto aby někomu něco dokázal a nepočítal s tím že to je jen začátek házení peněz do kanálu tak ten je u mě ale piča ještě větší
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jo tak v piči už sem dávnoa třeba já mám motorku proto,protože 1km je jak na ůdržbu+servis luxus a ten gdo si ji koupil jen proto aby někomu něco dokázal a nepočítal s tím že to je jen začátek házení peněz do kanálu tak ten je u mě ale piča ještě větší
já jsem si koupil zadní fungl, jsem taky piča??
Já nemusím nikomu nic dokazovat a to že chce človek pošetřit na gumách neni nic špatnýho..Věřím tomu že 70% motorkářů kupuje slicky a jetý gumy!A že ty zrovna máš peníze za sádrokarton,není důvod ktomu aby si tady házel machry a dokazoval si že si ¨zazobaneček¨
Nachystej mi uzenáče,na vánoce jsem zpátky....
říťo uhas saze.....
jetý má kde kdo, já třeba předek
rypouny neřeš...
kurva chlapi, to vam treba nakreslit?
motorka skratka neni pre ludi, co sa snazia vsetko ochcat a kupit lacno
rozbijete si papule, dolamete sa a budete radi, ze ste to prezili
ak na to nemate, tak to proste predajte a kupte si jawy abo ja uz neviem jak vam to tu treba vysvetlit
to jak by si vliezol na porsche forum a pytal sa kde zohnat lacny benzin a jak jazdit za 6 litrov ...
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Hanz ty seš taky pičaSem tím hlavně chtěl říct to,že když někdo na něco nemá tak ať to netroubí do světa a nedělá ze sebe volataky nemám na všechno co bych chtěl a co?se z toho neposéruhlavně že mám dobrý žrádlo a kuřivo né
zadek: voe, já se tě zastávám
palous: kua hlavně že to žrádlo je, né??
Palous:Já myslím že od toho tady ta diskuze je!A že na tom neni nic co by človek se bál křičet do světa..!řekni že nikdo v tvém okolí si nekoupil ojetou gumy nebo slick.......?
Zadek psal:Palous:Já myslím že od toho tady ta diskuze je!A že na tom neni nic co by človek se bál křičet do světa..!řekni že nikdo v tvém okolí si nekoupil ojetou gumy nebo slick.......?
Jo to sou a ať si na tom jezděj taky sem měl slickale umím počítata když dám vo nějaký to kilčo navíc tak mám klid a novouněco jinýho je když má někdo přísun ale že bych musel dávat za tři vojetiny dalších cca 600kč za přezutí tak to se mě zdá už luxus
PALOUS:V tom máš pravdu.¨Přeci nejsme tak bohatý aby sme si kupovali levný věci¨a jak už sem podotkl.Sháním je prvně jinak bych se tady neptal...a budu shánet dál.A konec diskuze s tebou!Nazdar
kazdyho vec co tam ma za gumi nekdy bejvaj jety docela dobry zkuz v č budejc u gomelu naproti perle tam neco najdeš a treba na letište myslim na blbnuti je ojeta urcite lepši aspon mužeš řadsky zagumovat diš te to bavi. ale na jizdu normalni plati nova je nova co si budem vypravet a otazka peněz, je taky silny přemyšledlo kdyby to tak pršelo hned by bylo lip nebo neee
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
...kdyz budu prehanet
...slick 400 - 500
...vyriznuti 150 - 200
...demontaz a montaz kola, prezuti s vyvazenim vc. zavazi 150 - 200
...to cely krat dve je celkem na celou moto cca 1500 - 1600
...vydrz 2500 - 2800 km svizne
...tj. cca 60 - 70 haliru na kilak
...kolik ze je to u novy sady ???
...vim, vim, policajti, nedejboze havarie, ale na druhou stranu drzej
ps: taky mam v garazi novy, ale i slicky tam mam, byl bych blazen, kdyz muzu, je (slicky) nevzit
PPS: HLAVNE, ABY SE TADY NEBALI NOVY TVARE NA NECO ZEPTAT, ABYCHOM NEPUSOBILI JAK KLUB PRACHATEJCH NADLIDI
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Takže pár jetých pnoj má známej na prodej.
Je to jetý letos na Hungaroringu.
Jsem pouze sprostředkovatel,zbytek domluvy s ním na tel.605307289
Mám jen tyto info:
Sada Dunlop 120/70/17 Sportmax
190/60/17 Sportmax GP
cca 90%(jsou se vzorkem)Jetá bratrem Gábora Talmacsiho
Pirelli Dragon Slick 120/70/17
Dunlop Sportmax Slick 195/xx/17 po Berto Camlekovi z WSBK
Toť vše...
PURE NAKED BIKE!
každého věc co tam dá,já dával celé nové sady,teď zkusím slicka,zkusit se má všechno a je to každého věc, o rentabilnosti slicků by se dalo asi diskutovat
PS. ten odkaz na tu sociálku my přišel vtipný,to posílání do už ne.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1