Nejsi přihlášen
Help B6N
Ahoj, vidím, že Filous je online , potřebuju radu ohledně B6, kterou jsem koupil tátovi, je to 2003 a má 5500 km, je po bouračce v malé rychlosti - jen odřená to nic, ale víc než rok stála... Když jsem jí přivezl, šla jen na tři válce - vyměnil jsem svíčky, olej, vyčistil vzduch. filtr. Potom se rozešla ale v nízkých otáčkách (na volnoběh) kolísá i o 300 ot. a nějak nejde jako ta moje krasavice ;-). Co s ní?? Karburátory už jsem těma šroubkama odkalil - o moc lepší to nebylo, ale přece...
BMW Pičo! :-)
Re: Help B6N
...smě vodhalils ...hele, dyš si měl venku vzduchovej filtr, dals ho tam dobře, nemáš ho skříženej f érboksu??? ...je tam blbej přístup, tagže se ti mohlo povíct ho tam blbje nasadit...to že kolísaj votáčky může bejt spůsobený tym, že to něgde přisává falešnej vzduch...nebo neprotrch s ho při čištění???...nebo třeba díky tý "malý ráně" povytažený karbeci z přírub...prostě vokoukni esi ti to něgde netahá falešně...ánebo to může bejt rozhozenejma pottlakama nebo blbje seřízenou bohatostí, ale esi to má dovopravdy (???) najeto tag málo a nigdo se f tom neryl, tag nepřetpokládam...ánebo třeba chybjející záslepka na vývodu pottlaku, pag de motor nepravidelně, nejde za plynem, vopčas de na tři...prostě je toho víc, co je třeba skontrolovat, tag eště chvíli hledej...dyš bys nenašel žádnou netěsnost, tag sežeň někoho s pottlakovejma manometrama a seřídit karburaci fčetně bohatosti...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Záslepka na vývodu podtlaku?, Kde ji mám hledat Filousi ? Sakra sám mám Bandítka měsíc a jsem trochu mimo - už se těším, až si ho trochu osahám, zatím na to čumím jako tele .Na ten vzducháč jsem si dával bacha, už jsem si to tady někde četl, že se to stává, ale radši . Co zkusit nejdřív? Jsem
BMW Pičo! :-)
...na každym karburátoru zvrchu, f přední části (mezi motorem a karburací) taková černá čepička...ten náústek slouží k napojení pottlakovejch manometrů...dyštag f sekci daunlout je ke stažení manuál, část O4 fuel system...
Filous je akorát stará brambora, která jezdila se vším od T33, přes deťáka, stalince, Liazku HR až po nový mašiny. No a jelikož to vždycky dokázal rozbít, tak to musel i spravit, no a z toho ta zkušenost. Jo a po události s DT80 to už předává i svejm potomkům.Ende
Filous, néé že mě zabíješ.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous je akorát stará brambora, která jezdila se vším od T33, přes deťáka, stalince, Liazku HR až po nový mašiny. No a jelikož to vždycky dokázal rozbít, tak to musel i spravit, no a z toho ta zkušenost. Jo a po události s DT80 to už předává i svejm potomkům.Ende
Filous, néé že mě zabíješ.
...jóóó hoší, takovej détík s radlicej, to je dělník ...hele ty podještětckej študente, uš máš napsaný úkoly, že se tady rosptyluješ???
A ty už máš vypravený všechny auta? Nebo nějakej chudák teďka sedí v kamijóně uprostřed dojčlandu a čeká až mu zavoláš kam má ject?
S tim rozbíjenim sem to samozřejmě myslel ze srandy, ikdyž...
P.S. doufám, že se sem někdy v létě dostanu na motorce, tag bych se stavil, né že mě necháš ve štychu
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:A ty už máš vypravený všechny auta? Nebo nějakej chudák teďka sedí v kamijóně uprostřed dojčlandu a čeká až mu zavoláš kam má ject?
S tim rozbíjenim sem to samozřejmě myslel ze srandy, ikdyž...
P.S. doufám, že se sem někdy v létě dostanu na motorce, tag bych se stavil, né že mě necháš ve štychu
...fšechno valí do zaplaťsatan ...staf se
Filous psal:Jíra:
...jo, dělam f dopravje...máš s tym taky něco společnýho???
...do ústřic dělam zaplaťsatan enem teoreticky
nevíšv vo co přicházíš,že jo Osi.Ale dobře ti tak mohs bejt chvilku mašinfíra,Osi by tě před sebe jistě pustil
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jíra psal:No jasně - 5 let na kamionu! Teď už se mi o tom jen zdá . Je ale pravda, že mi někdy chybí...
...taky mi to pár let trvalo neš se mi přestalo stejskat po velkym volantu...dneska uš se mi nestejská a musim se sakra přemlouvat, dyš do toho mam vlíst
Jíra psal:Taky už bych se tím živit nechtěl, ale prostě kdo to nezkusil, nepochopí, chybí mi ten obr v rukou.... Navíc teď můj bejvalej parťák brečí, že nemá k sobě nikoho kloudnýho.... Ty děláš dispečera?
...jo jo, řídit štyrycet tun má něco do sebe ...no a dispečera, jag se to veme, tag ňák šéfuju dispečink, špedici a sklady, prostě tag ňák mam na hrbu provos plus k tomu eště vopchodničinu...
Stránky: 1