Nejsi přihlášen
Re: řetaz
rama psal:potrebuji poradit jak poradne vypucuji retez a kola prevodova co nejlepe at dlouho vydrzi.dik
...převodový kola???ˇ ...tag to vypusť z motoru volej, mamce švihni f kuchyni Jar, nalej ho do motóru, docvakni to vodou, natoč to a na stojanu tam postupně naláduj fšechny kvalty a to by bylo, aby se ti ty převodový kola nevypucovali
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:rama psal:potrebuji poradit jak poradne vypucuji retez a kola prevodova co nejlepe at dlouho vydrzi.dik
...převodový kola???ˇ ...tag to vypusť z motoru volej, mamce švihni f kuchyni Jar, nalej ho do motóru, docvakni to vodou, natoč to a na stojanu tam postupně naláduj fšechny kvalty a to by bylo, aby se ti ty převodový kola nevypucovali
...hlavne aby ten bublifuk fakt nezkousel delat woe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:rama psal:potrebuji poradit jak poradne vypucuji retez a kola prevodova co nejlepe at dlouho vydrzi.dik
...hlavne aby ten bublifuk fakt nezkousel delat woe
...ježiši, tag to by snat nenapadlo nikoho, nééé?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To Filous: já bych to radši neradil takový věci,nikdy nevíš jestli to nezkusí dost na tom,že se snaží mít převodový kola průhledný,jako neříkám,že jsem naftou nečistil zadní rozetu,ale čistit to ve vnitřní,tak daleko jsem nedošel
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Nejdýl ti to vydrží čistý, když na tom nebudeš jezdit. Jinak by kvalitním olejem mělo stačit namazat jednou za cca 500 km a když už to budeš dělat, tak to při té příležitosti můžeš i otřít, ale myslím, že to uděláš tak 2x, 3x a pak se na to vysereš a jen to hadrem přetřeš od nečistot a stříkneš. Vlastní zkušenost.
Jsem zvdav, který z místních rejpalu s chytne na "přetřít hadrem od nečistot a stříkneš", viď Osirisi
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
v životě sem ho nečistil... a stejně vydrží to samé....jak gdybych ho čistil...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1