![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Schumi to má za sebou:-)
Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářekcituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodiny
jmenuje se Lucinka
má všechno v pořádku a mě se f tom fofru taky nic nestihlo natrhnout,tak budu moct brzo jezdit
)no řekněte není to kus?
v neděli vlítne na stránky tak ji pěkně pogralulujte
si to zaslouží
Jebat motorky :-)
Re: Schumi to má za sebou:-)
PALOUS psal:Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářek
cituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodiny
jmenuje se Lucinka
má všechno v pořádku a mě se f tom fofru taky nic nestihlo natrhnout,tak budu moct brzo jezdit
)no řekněte není to kus?
si to zaslouží
Tož teda taky gratulace.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS psal:Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářek
cituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodiny
jmenuje se Lucinka
)no řekněte není to kus?
si to zaslouží
OBROVSKÁ GRATULACE a oběma přeju jen vše nej
momentalně zavostalej
osiris psal:...to by musela bez kapot, páč ty má ještě u mě (už to nestihla)
...hodně zdraví oběma
...no tag pojede nahatá, no bóóóóže, nebuť zas tak cimprlich, navíc dyš nemá nic natrženýho, tag se nemusí bát žádnejch poryvů vjetru, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Velká gratulace Schumi i Lucince.
Oběma hlavně zdravíčko a trpělivost.
S tou motorkou chvíli počkej. Ona bez tebe neodjede.
Nějáký čas budeš ráda, že se postaráš sama o sebe a o malou.
Hormony jsou svině.
Dej se brzy do kupy a opatruj malou.
Všechno má svůj čas.
Zdraví Datlovci.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 25.05.2007 11:50:52 Offline |
gratulace voboum buchtám
doba je temná...
Holky moc štěstíčka a zdarvíčka a samo srdečné gratulace, vítejte do toho spolku motorkářskejch bláznů
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
![]() |
Spidermila (Člen) 28.05.2007 09:54:42 Offline |
Gratulujeme holky!
A přejeme hlavně hodně zdraví a radosti
Milan s Hankou
AHOJ!!!
Všem moc děkuju za přání. Chtěla jsem vám poslat fotky, ale už od čtvrtka převážně jen vartuju u postýlky a dojímám se tím, jak je krásná....stíhám jen přebalovat, krmit, uspávat a vyřizovat nejnutnější úklid...je to trochu kolotoč, ale baví mě to.
Tenhle týden bych ráda odchytla Osiho doma a vyzvedla plasty, pak je musí jeden pán přimontovat (rozebírání mi šlo, dát to zpátky je už oříšek nad moje schopnosti), a pak si ty zatáčky hned pojedu projet. Jsem zvědavá, jak mi to půjde. Zatím jsem řídila jen auto - s Lucinkou jsem jela jak s porcelánem (samotnou jsem se překvapovala), ale dneska jsem byla v Brodě na nákupu a to už jsem jela normálně...tak uvidíme, jak to půjde...jsem po tom všem trochu zpitomělá, tak snad sebou zas neříznu...
Jinak nevím, kdo to psal - ale Lucinka rozhodně odřená od žádného pádu není!!! Jen ji asi už zkušenosti naučily a umí se pěkně prosadit, když něco chce. Myslím, že tu nikdo neošidí.
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu.
Schumi psal:AHOJ!!!
Všem moc děkuju za přání. Chtěla jsem vám poslat fotky, ale už od čtvrtka převážně jen vartuju u postýlky a dojímám se tím, jak je krásná....stíhám jen přebalovat, krmit, uspávat a vyřizovat nejnutnější úklid...je to trochu kolotoč, ale baví mě to.
Tenhle týden bych ráda odchytla Osiho doma a vyzvedla plasty, pak je musí jeden pán přimontovat (rozebírání mi šlo, dát to zpátky je už oříšek nad moje schopnosti), a pak si ty zatáčky hned pojedu projet. Jsem zvědavá, jak mi to půjde. Zatím jsem řídila jen auto - s Lucinkou jsem jela jak s porcelánem (samotnou jsem se překvapovala), ale dneska jsem byla v Brodě na nákupu a to už jsem jela normálně...tak uvidíme, jak to půjde...jsem po tom všem trochu zpitomělá, tak snad sebou zas neříznu...
Jinak nevím, kdo to psal - ale Lucinka rozhodně odřená od žádného pádu není!!! Jen ji asi už zkušenosti naučily a umí se pěkně prosadit, když něco chce. Myslím, že tu nikdo neošidí.
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu.
...no tag aš zas vyrazíš, tag buť vopatrná i za ní!!! (ježišmarjá, to sem zas chytrej )...jo a dyš se f sobotu moc nezreju na rodiný slávje, tag v neděli budu tam u vás na kopci, tagže to dáme šeskrát nahóru dólu a zas povalíš kójit, cóóó???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Schumi psal:AHOJ!!!
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu....no tag aš zas vyrazíš, tag buť vopatrná i za ní!!! (ježišmarjá, to sem zas chytrej
)...jo a dyš se f sobotu moc nezreju na rodiný slávje, tag v neděli budu tam u vás na kopci, tagže to dáme šeskrát nahóru dólu a zas povalíš kójit, cóóó???
V neděli je brzo
To asi nebudu mít motorečku ještě pospravenou.... Ale fakt bych jela...
PALOUS psal:Sem si už včera říkal kde že seš?Už nem myslel že si vyjela někde ze zatáčky na kolínko
ale ve dvou stopách?
Prostě záhul no
a se brzo uvidíme
Tak pošli SMS nebo zavolej.
Záhul to je. Už vím, jak se hubne po porodu: Nestíháš se ani najíst...
Stránky: 1