Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Stání na chodníku????

Honzik1 (Člen)
24.05.2007 21:35:28

Stání na chodníku????

Zdar kucí,
Nevíte náhodou někdo jak je to se stáním na chodníku. Myslel jsem, že je to naprosto běžný a legální až do dnešního dnesmile2 Pokutka na Praze 5 a to ještě za skůtr.fuck Jsou ty měšťáci debilní nebo jak to je?idontknow Pak ať se nediví, že je nemá nikdo rád!sick
Dík za info.

Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Koldan (Člen)
24.05.2007 21:39:43

Re: Stání na chodníku????

stačilo říct,že jsi to tam nezaparkoval ty a mohs bejt bez pokutysurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
24.05.2007 21:52:18

...na chodníku se nesmí

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palino (Člen)
24.05.2007 22:48:27

Myslím, že to neví spousta lidí, nebo alespoň vědět nechce. Připadá mně, že parkování na chodníku, stání v protisměru a jiné přestupky jsou specialitou lidí z vesnic, kam většinou policajti nezajedou, jak je rok dlouhý. Tito řidiči pak přijedou do města a diví se, že dostali pokutu za parkování na chodníku,trávníku atd.

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Loser (Administrator)
25.05.2007 00:41:40

ovsem pokud to byl skutr do 50ccm,tak by to melo byt v pohode, ne? Sak nas v autoskole ucili, ze pokud vedes maly motocykl do 50ccm, tak jsi chodec. Toz jsi jim mel rict, ze ti to nejede a ze jsi to tam vlastne postavil treba jako kolo.

Ale nevim ... jsem taky z vesnicebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bedřich (Člen)
25.05.2007 08:43:43

Na chodníku se nesmí.

... ale nejvľtší demece je pokutovat stání/parkování v řadě v protisměru na ulici kde není jednosměrkafuck

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
tajnej (Člen)
25.05.2007 08:54:28

Proč by se smělo? Esli někdo víte, dejte vědět, parkuju tak v jednom kuse, by se mi argument hodil.
Ale moc nadějně to nevidim. V práglu maj dokonce tendenci zakazovat postávat na chodníku i ňákejm ženckejm, kerý ani nemaj motorku.

Fresh Man (Člen)
25.05.2007 09:52:30

je fuck voprus furt chodit vysvětlovat že to byla vosoba mně blíská...

Bandit pičo
Honzik1 (Člen)
25.05.2007 11:43:46

Pavel B12:Vidím velký rozdíl stát na chodníku a na trávě. Jedná se mi jen o skutr a jak taddy někdo napsal, když se smí vodt tak proč by neměl stát. Ale jinak díky, že jsi mě podpořil.badidontknow
Docela bych chtěl videt jak bys tu zaparkoval ty.idontknow
Neber to jako narážkugood

Honzik1 (Člen)
25.05.2007 11:44:42

Jo jinak dík za info všem, ted jsem opatrnější bigsmile

sonyk (Člen)
25.05.2007 11:53:05

mno taky me to zajima pac baby bydli v panelaku a siroko dlaeko neni kam motorku pripnout retezem tak sem myslel ze byc najel na travnik a pripnul to k lampe.tak vysoko snad retez s moto nezvednou.no a tim apdem bych mel cas vybehnout po scodech nahoru 5 patro a jit na balkon.kdyby tam nebyl retez tak si myslim ze by cerni sousede byly rychlejsi nez ja po tech schodech

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
demlis (Člen)
25.05.2007 11:55:44

jestli to byl skutr do 50ccm tak si to platit nemel protoze pokud byl vyplý motor tak se motocykl s objemem do 50ccm bere jako kolo a to muzes zastavit kdekoliv...... ale jinak bych taky asi rekl ze sem to tam nezaparkoval já že si to jen jdu vyzvednout.......

B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Palino (Člen)
25.05.2007 14:59:46

Honzik1 psal:

Pavel B12:Vidím velký rozdíl stát na chodníku a na trávě. Jedná se mi jen o skutr a jak taddy někdo napsal, když se smí vodt tak proč by neměl stát. Ale jinak díky, že jsi mě podpořil.badidontknow
Docela bych chtěl videt jak bys tu zaparkoval ty.idontknow
Neber to jako narážkugood

Přiznám, že jsem si nevšiml, že jde o skutr. Na druhou stranu, jak má policajt, který se v motorkách nevyzná, že jde o skutr do 50ccm. A taky je rozdíl vést skutr a parkovat ho.
Nedávno jsem stál v jedné vesnici a pozoroval ženskou s kočárkem, jak jede po chodníku a každých 20m musí přes silnici objiždět nějakou plechovku. Tak se na to vysrala a jela po silnici. První auto, které ji potkalo ji vytroubilo ze silnice na chodník(od slova chodit)

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Geograf (Člen)
25.05.2007 16:47:00

Na chodníku pokud možno neparkujte.

Bylo nebylo jedno krásné páteční odpoledne (11.5. letos) v jednom nejmenovaném městě (Prostějov) se konalo na máměstí hudební vystoupení dětí. Po obědě sem teda dostal za úkol dovézt na náměstí lavičky. Sem to naložil na vlečku a přifrčel si to s traktorem na náměstí. No a abych to nemusel nosit daleko tak sem s tím vjel na mozaikovou dlažbu co je přímo před radnicí a zaparkoval za sochou tatíčka Masaryka. Uviděl to na kameře ředitel městské policie tak vyslal dva orgány aby to nějak vyřešili. Marně mu vysvětlovali vysílačkou že složím pár laviček a jedu pryč. Furt trval na tom že se to musí řešit. No a protože ti příslušníci byli rozumnější než jejich šéf tak mě dali blokovou pokutu za parkování na chodníku s částkou 100 Kč a případ byl uzavřen.
Za tu stovku ta sranda fakt stála, tolik sem se nikdy nenasmál. smile1 Teď už vím že ani oranžové majáky a ani vozidlo technických služeb nic nezmůže s inteligencí některých lidí. idontknow

Kam nevidím, tam nepospíchám

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS