Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Kašel

roman pilz (Nový člen)
25.05.2007 14:24:34

Kašel

Čus chlapi,dlouho jsem tady nebyl,ale rád bych požádal o radu.Mám B12 r.v.97.Jsou v zimě dělaný rozvody,nový svíce měl tam dát ty co tam mají přijít,novej vzducháč od KN v origo airboxu,lauf Viper,ventyly jsou taky i podtlaky.když jedu a mám 4tis ot.a přidám tak se to  do 5tis.začne dusit jak kdyby motor běžel na dva.Dokašle to k 5 tis. a pak to čapne saze a vystřelí jako by nic.Poraďte čím to může bejt.dělá to jen v tomhle rozmezí 4-5 tis.a  jen když přidá m při čtyřech.když to podržim třeba už od 2tis tak to axceleruje normálně.díky

osiris (Člen)
25.05.2007 14:32:43

Re: Kašel

...já bych řekl, že to máš rozhozený tím kn filtrem

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
25.05.2007 14:41:42

...jo jo, k temu KNku by to chtělo vyvoslit i něco s karburací...třeba Dyno surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
alex (Člen)
25.05.2007 14:45:07

roman pilz psal:

Čus chlapi,dlouho jsem tady nebyl,ale rád bych požádal o radu.Mám B12 r.v.97.Jsou v zimě dělaný rozvody,nový svíce měl tam dát ty co tam mají přijít,novej vzducháč od KN v origo airboxu,lauf Viper,ventyly jsou taky i podtlaky.když jedu a mám 4tis ot.a přidám tak se to  do 5tis.začne dusit jak kdyby motor běžel na dva.Dokašle to k 5 tis. a pak to čapne saze a vystřelí jako by nic.Poraďte čím to může bejt.dělá to jen v tomhle rozmezí 4-5 tis.a  jen když přidá m při čtyřech.když to podržim třeba už od 2tis tak to axceleruje normálně.díky

ja sice neviem, cim to je ale chcem sa len opytat, kolko ta vysla vymena rozvodaku??? a kde si si to dal robit??? dik

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Jíra (Člen)
25.05.2007 15:56:25

myslíte, že to ten KN tak rozhodí? Jen v určitých ot.?

BMW Pičo! :-)
Pšán (Člen)
25.05.2007 16:17:08

Jíra psal:

myslíte, že to ten KN tak rozhodí? Jen v určitých ot.?

..má větší propustnost..více luftu..rozhozený poměr..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán (Člen)
25.05.2007 16:19:30

..dej tam normální filtr a uvidíš..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Honza B12 (Člen)
25.05.2007 18:54:18

U mě se po instalaci KN a koncovky nic takového nestalo. Dynojet jsem dával až dodatečně a spíš se vylepšil průběh. Ale ani před tím absolutně žadný problémy a to se seriovým osazení karbce. Chyba bude někde jinde a KN-ko ji jen zvýraznilo.

pitrman (Člen)
25.05.2007 23:57:38

jo chyba bude nekde jinde panacku, ane f K&N filtru. potvrzuju co psal Honza
cus

in God we trust
roman pilz (Nový člen)
26.05.2007 12:21:15

Ďelalo to i s origo filtrem,byl už docela zasranej tak jsem myslel,že je to tím,že to nemá vzduch.Tak jsem koupil rovnou KN.Jen mě nejde na rozum že jen v rozmezí 4-5 tis.jinak  pod i nad ok.Ještě mě napadlo dát teplý svíčky.Dával jsem to na servis klukoj co dělal servis u Jisla,teď dělá sám v Proseči nad nisou.Dělal mi rozvody,svíčky,desky na př.,ventily a podtlaky.Chtěl 6300 i s matrošem a ještě mi to kompletně promazal včetně řetězu a naleštil.

roman pilz (Nový člen)
26.05.2007 12:27:20

A ještě mě napadlo jestli nemůže bejt někde přiucpanej přívod paliva.Kohoutek,karboše snad né,pokud je sejtko někde v nádrži.Už někdo čistil kohoutek?je tam vůbec nějaký sejtko?Co nějaká příměs na vyčištění palivové soustavy?

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS