Nejsi přihlášen
Re: Chtěl bych koupit plexi na Bandita 600 N
Já zatím teda pokořil jen 165 ale jezdil jsem na něm teprve podruhé, mám zhruba 250Km najeto.....Ale to plexi by se mi šiklo, vy jste z Mostu???
Já ze Žatce, bysme mohli někdy vyrazit na projíždku, pojede te na srázek do Žerotína.
Čao
Mc´Neli psal:Zdrawím všechny kolegy. Měl bych zájem koupit plexi na Bandita, nemáte někdo na pordej. Při 150 Km/h se na tom fakt nedá vydržet, je to lepší s tím plexi, máte někdo zkušenosti????
Dnes jsem po roce namontoval plexi od Giwi (asi zn. A200), používám ho na delší cesty, určitě se nebudeš s větrem tolik prát. Kvůli správnému sklonu plexi jsem snížil světlo o 7cm + 5cm vpřed vč.budíků. Tachometrovejch 250 to dá.
12.Bandit je dobrá minulost
Mc´Neli psal:Dík , zkusím ho sehnat, koukal jsem na net a tam jsou snad za 1400-1900 Kč.
To budou malé plexi, ale taky pomůžou, to mé se cenově pohybuje nové někde od 2800Kč, ale z druhé ruky se objevují jen zřídka.
12.Bandit je dobrá minulost
Měl bych doma jednu rohož co sem ukrad před sociálkoupůvodně sem si to chtěl dát na tlamu sám aby mě do ní tolik nefoukalo ale nesehnal sem tak velkou raznici na vyseknutí děr pro voči a mordu tak je volnájináč patent cenově dostupný štítky má Vorel
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Měl bych doma jednu rohož co sem ukrad před sociálkoupůvodně sem si to chtěl dát na tlamu sám aby mě do ní tolik nefoukalo ale nesehnal sem tak velkou raznici na vyseknutí děr pro voči a mordu tak je volnájináč patent cenově dostupný štítky má Vorel
hned se me lip vstava
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Podívej se na http://www.yacomi.cz/ mají tam docela dobrý výber... já mam konkrétne tohle a jsem spokojen . http://www.yacomi.cz/plexi-na-nahace-pi-3096.html
Editoval osiris (28.05.2007 08:31:25)
Traktor patří na pole !!!
Mc´Neli psal:Já zatím teda pokořil jen 165 ale jezdil jsem na něm teprve podruhé, mám zhruba 250Km najeto.....Ale to plexi by se mi šiklo, vy jste z Mostu???
Já ze Žatce, bysme mohli někdy vyrazit na projíždku, pojede te na srázek do Žerotína.
Čao
ahoj sem z Litvínova, akorát časově je se mnou problém. a mám givi 210, ale měřím skoro 190
momentalně zavostalej
Tak ja nevim, ale me se Bandit se stitkem nelibi...
Je fakt, ze 180 se dloho neda, ale po dalnici nejezdim a kdyz, tak zalehnu na budiky a 220 neni problem
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
12.Bert psal:Bo svého profilu jsem si dnes poprvé dal foto mého B12 i s plexi, tak srovnej.
hézký eště bych zauvažoval o černejch kluzácích a kyvce,to plexi by mi pasovalo taky víc kouřový, ,ta barva vypadá moc dobře,ale co ten lesklej podsedlák? to sedlo je sice na můj vkus velký,ale zas to dělá mašinu kratší a taků pěkně nahrbenů a spolujezdec asi bude taky spokojenej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:12.Bert psal:Bo svého profilu jsem si dnes poprvé dal foto mého B12 i s plexi, tak srovnej.
hézký eště bych zauvažoval o černejch kluzácích a kyvce,to plexi by mi pasovalo taky víc kouřový, ,ta barva vypadá moc dobře,ale co ten lesklej podsedlák? to sedlo je sice na můj vkus velký,ale zas to dělá mašinu kratší a taků pěkně nahrbenů a spolujezdec asi bude taky spokojenej
...myslim, že má na nádrži koženej potach, proto ti příde divný, že je nádrš matná a potsedlák lesklej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vorel psal:vogo, neserte, muj štítek je pěkně drahej, bo ho máme s kellym patentovanej, takže bacha, jako
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … el/bau.jpg
je drsnej,ale originální
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1