Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Přilba

olda (Člen)
28.05.2007 17:13:43

Přilba

Čau nasušil sem nějaky prachy kolem 7 tis. a chci si koupit nový nemačkavý klobouk (rozuměj přilbu) a nejsem rozhodnutý jestli integrální nebo odklápěcí můžete mi napsat svoje zkušenosti helpdíky Olda

Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
PALOUS (Člen)
28.05.2007 17:24:23

Re: Přilba

Děte už s těma vašema trapnejma votázkama do hovenfuckkurva to jste takový primitivové že si nemůžete najít v hledej vo čem se tady žvaní furt?ste jak malý trapný parchantifuckmě fakt už sere sem jenom lízt páč to je furt dokola jak u blbejchfuckřetězsurprisedpryžsurprisedventilysurprisedblembáksurprisedatd.klidně mě vymrdejte aspň budu vědět gdo je ještě vetší píča než jágoodbigsmile

Jebat motorky :-)
Palino (Člen)
28.05.2007 17:30:00

PALOUS psal:

Děte už s těma vašema trapnejma votázkama do hovenfuckkurva to jste takový primitivové že si nemůžete najít v hledej vo čem se tady žvaní furt?ste jak malý trapný parchantifuckmě fakt už sere sem jenom lízt páč to je furt dokola jak u blbejchfuckřetězsurprisedpryžsurprisedventilysurprisedblembáksurprisedatd.klidně mě vymrdejte aspň budu vědět gdo je ještě vetší píča než jágoodbigsmile

Jak to máš nejraděj?bigsmile:goodbigsmilebigsmilebigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
kufor (Člen)
28.05.2007 17:30:55

bigsmile bigsmile bigsmile
...cakal som kedy to pride

holt treba FAQ abo wiki

do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
jennys (Člen)
28.05.2007 17:31:29

Já chci taky do vláčkubigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
28.05.2007 17:54:49

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 (Administrator)
28.05.2007 19:22:04

PALOUS psal:

Co máš ? Na blembák se nikdo neptal minimálně dva dny a zapomněl si na spotřebu pičo :)))

ale di, Ty brepto ...
Lihy (Člen)
28.05.2007 19:34:32

Jé začíná to tu bejt jak za starabigsmile
hledej šmudlo už sem tu dlouho neslyšelgoodbigsmilebigsmilebigsmile

Polo (Člen)
28.05.2007 19:36:29

no ty kráávo, Osi tam dal supr odkazy. Sem vůbec nepochopil, která bije surprised smile1

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Palino (Člen)
28.05.2007 22:02:20

Polo psal:

no ty kráávo, Osi tam dal supr odkazy. Sem vůbec nepochopil, která bije surprised smile1

Myslím, že Osi Palousovi vzkazuje

Uklidni se a změř si tlakpussy
Očisti si svou duši (třeba i jointem)
...a běž si zašukat( s kým je ti libo)
smile1

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
vorel (Člen)
28.05.2007 22:12:32

oldo, vogo ser na ně, hlavně nic nehledej, akurát se dočteš že každej má tu nejlepčí. pěkně běž v krám a taky si vyber tu svou nejlepčí
esli často hulíš a jezdíš hodně po městě tak vyklápěčku a naopak

řikám si hurikán
Polo (Člen)
28.05.2007 22:31:15

Pavel_B12 psal:
Polo psal:

Myslím, že Osi Palousovi vzkazuje

Uklidni se a změř si tlakpussy
Očisti si svou duši (třeba i jointem)
...a běž si zašukat( s kým je ti libo)
smile1

hm, to dává smysl bigsmilebigsmile  Sem si ale všim už víckrát, že Osi má někdy příspěvky dost rafinovaný idontknow

osiris (Člen)
28.05.2007 22:58:48

...labyrint světa a ráj srdce ...jan amos ... smile1

Polo (Člen)
28.05.2007 23:05:32

osiris psal:

Osi: což todle je celkem jasný, ale jindy se divím co to tam píšeš a jak to souvisí bigsmile

PALOUS (Člen)
28.05.2007 23:12:26

Polo psal:
osiris psal:

Osi: což todle je celkem jasný, ale jindy se divím co to tam píšeš a jak to souvisí bigsmile

Páč to ta piča napíše kolikrát jak píčabigsmile

osiris (Člen)
28.05.2007 23:19:52

...chytrému napověz smile1 ...pussyusové dva bigsmile

olda (Člen)
29.05.2007 00:00:15

Palousi se mi zdá že si nějaký chabrus na nervy měl by sis omývat přirození vlažnou vodou. jen sem chtěl vědět když si koupím odklápěcí jestli se mi třeba za dva roky nebude sama otevírat nebo když mi náhodou spadne na zem jestli ji pak vyhodit a tak prostě jaký má kdo zkušenosti na co si dát pozor já si ty prachy netisknu musel sem na to tvrdě makat. Nebo toho chci tak hodně?pussy

PALOUS (Člen)
29.05.2007 00:08:00

Jsem rád že jsi si vzpoměl na mou poslední řádku v prvním příspěfkubigsmilea ten znáš? jak se svatýmu petrovi protrhne ten pytel?bigsmiletak hledej šmudlobigsmileprej tvrdě makatbigsmileděláš někde v podhůří orl.hor,a nebo na šumpersku?bigsmileto bych chápalidontknowtak sorybigsmile

Jarken (Člen)
29.05.2007 08:02:30

Olda.
Vyklápěčku nee (leda tak Shoei Multitec a ta vyjde kolem 10-11 tis.Kč), takže integrálku a za 7 tis. doporučuji Suomy no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jardagsf (Člen)
29.05.2007 10:04:03

kdyz vyklapecku tak Nolan N 100 a jeji nasledovnikygood
jardagsf semotamo trisknutim hlavou o asfalt prilbu testujicisurprisedidontknow

MOTO KOZZI GRISO
Polo (Člen)
29.05.2007 14:04:48

sem si koupil Nolan minulý týden a supr. Mám tedy integrálku, ale: hezký design, tichá, pohodlná, skutečně funkční větrání, štítek proti slunci, fajn zapínání, lehoučká... a to bratru za 6tisic něco.
Předtím jsem měl vyklápěčku HJC za stejný prachy a to je hnus sick přesný opak: brzy se vytlačila, bez štítku, zapínání na hovno, hlučná, větrání k ničemu... Jediné, co se mi na ní líbilo, bylo to vyklápění-to je praktický-když mluvíš s někým, ptáš se na cestu, nemluvě o tom, když nosíš brýle-to je pohodlný. Jinak je ale díky tomu o dost těžší a s tou bezpečností na tom určitě taky nebude tak jako integrálka - kdyby náhodou.
  Ale helma není o pohodlí, nýbrž o funkčnosti a bezpečí, proto, Oldo, bych doporučil nějakou integrálku good (hlavně ne HJC bad)

Petr J. (Člen)
29.05.2007 14:37:49

zeptejte se Tomyho, poradí, kterou neprostřelí ani sám Usáma.....bigsmile

Jíra (Člen)
29.05.2007 15:39:58

Mám vyklápěčku od AGV a spokojenost - pohodlí, vyjímatelná výstelka i větrání v poho...good

BMW Pičo! :-)
Koldan (Člen)
30.05.2007 07:38:15

Polo psal:

sem si koupil Nolan minulý týden a supr. Mám tedy integrálku, ale: hezký design, tichá, pohodlná, skutečně funkční větrání, štítek proti slunci, fajn zapínání, lehoučká... a to bratru za 6tisic něco.
Předtím jsem měl vyklápěčku HJC za stejný prachy a to je hnus sick přesný opak: brzy se vytlačila, bez štítku, zapínání na hovno, hlučná, větrání k ničemu... Jediné, co se mi na ní líbilo, bylo to vyklápění-to je praktický-když mluvíš s někým, ptáš se na cestu, nemluvě o tom, když nosíš brýle-to je pohodlný. Jinak je ale díky tomu o dost těžší a s tou bezpečností na tom určitě taky nebude tak jako integrálka - kdyby náhodou.
  Ale helma není o pohodlí, nýbrž o funkčnosti a bezpečí, proto, Oldo, bych doporučil nějakou integrálku good (hlavně ne HJC bad)

po celodenním ježdění v nepohodlné přilbě zistíš,že je to hlavně o pohodlíbigsmile to estli je z kevlaru a má vo 50 gramů míň tě v tu chvíli zajímat nebude

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Polo (Člen)
30.05.2007 13:47:43

sem měl samozřejmě na mysli to pohodlí, že si to votevřeš na cigárko, drink, pokec s obsluhou benziny či spolujezdcem a tak.
   Jinak s pohodlím při jízdě asi nebude mezi integrálkou a vyklápěčkou žádnej velkej rozdíl idontknow

olda (Člen)
31.05.2007 15:55:03

Ahoj děkuji všem za odpovědi udělal jsem si v tom jasno dám když tak vědět co jsem pořídil. Ještě jednou díky Oldagood

lan (Člen)
31.05.2007 20:05:33

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS