Nejsi přihlášen
Re: Přilba
Děte už s těma vašema trapnejma votázkama do hovenkurva to jste takový primitivové že si nemůžete najít v hledej vo čem se tady žvaní furt?ste jak malý trapný parchantimě fakt už sere sem jenom lízt páč to je furt dokola jak u blbejchřetězpryžventilyblembákatd.klidně mě vymrdejte aspň budu vědět gdo je ještě vetší píča než já
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Děte už s těma vašema trapnejma votázkama do hovenkurva to jste takový primitivové že si nemůžete najít v hledej vo čem se tady žvaní furt?ste jak malý trapný parchantimě fakt už sere sem jenom lízt páč to je furt dokola jak u blbejchřetězpryžventilyblembákatd.klidně mě vymrdejte aspň budu vědět gdo je ještě vetší píča než já
Jak to máš nejraděj?:
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
... no tak nevodpovídej nééé
https://www.zdravcentra.sk/zc/imgsk/Pac … komer3.jpg
...tady to je vo jinym http://www.htf.cuni.cz/katedra/katedra- … e-teologie a nebo tady http://www.amateri.cz/f42-Sex-ve-ctyrechAno-nebo-ne , tak to nehledej v technice woe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS psal:Děte už s těma vašema trapnejma votázkama do hovenkurva to jste takový primitivové že si nemůžete najít v hledej vo čem se tady žvaní furt?ste jak malý trapný parchantimě fakt už sere sem jenom lízt páč to je furt dokola jak u blbejchřetězpryžventilyblembákatd.klidně mě vymrdejte aspň budu vědět gdo je ještě vetší píča než já
Co máš ? Na blembák se nikdo neptal minimálně dva dny a zapomněl si na spotřebu pičo :)))
ale di, Ty brepto ...
Polo psal:no ty kráávo, Osi tam dal supr odkazy. Sem vůbec nepochopil, která bije
Myslím, že Osi Palousovi vzkazuje
Uklidni se a změř si tlak
Očisti si svou duši (třeba i jointem)
...a běž si zašukat( s kým je ti libo)
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Polo psal:no ty kráávo, Osi tam dal supr odkazy. Sem vůbec nepochopil, která bije
Myslím, že Osi Palousovi vzkazuje
Uklidni se a změř si tlak
Očisti si svou duši (třeba i jointem)
...a běž si zašukat( s kým je ti libo)
hm, to dává smysl Sem si ale všim už víckrát, že Osi má někdy příspěvky dost rafinovaný
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Palousi se mi zdá že si nějaký chabrus na nervy měl by sis omývat přirození vlažnou vodou. jen sem chtěl vědět když si koupím odklápěcí jestli se mi třeba za dva roky nebude sama otevírat nebo když mi náhodou spadne na zem jestli ji pak vyhodit a tak prostě jaký má kdo zkušenosti na co si dát pozor já si ty prachy netisknu musel sem na to tvrdě makat. Nebo toho chci tak hodně?
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
Jsem rád že jsi si vzpoměl na mou poslední řádku v prvním příspěfkua ten znáš? jak se svatýmu petrovi protrhne ten pytel?tak hledej šmudloprej tvrdě makatděláš někde v podhůří orl.hor,a nebo na šumpersku?to bych chápaltak sory
Jebat motorky :-)
Olda.
Vyklápěčku nee (leda tak Shoei Multitec a ta vyjde kolem 10-11 tis.Kč), takže integrálku a za 7 tis. doporučuji Suomy no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
sem si koupil Nolan minulý týden a supr. Mám tedy integrálku, ale: hezký design, tichá, pohodlná, skutečně funkční větrání, štítek proti slunci, fajn zapínání, lehoučká... a to bratru za 6tisic něco.
Předtím jsem měl vyklápěčku HJC za stejný prachy a to je hnus přesný opak: brzy se vytlačila, bez štítku, zapínání na hovno, hlučná, větrání k ničemu... Jediné, co se mi na ní líbilo, bylo to vyklápění-to je praktický-když mluvíš s někým, ptáš se na cestu, nemluvě o tom, když nosíš brýle-to je pohodlný. Jinak je ale díky tomu o dost těžší a s tou bezpečností na tom určitě taky nebude tak jako integrálka - kdyby náhodou.
Ale helma není o pohodlí, nýbrž o funkčnosti a bezpečí, proto, Oldo, bych doporučil nějakou integrálku (hlavně ne HJC )
Polo psal:sem si koupil Nolan minulý týden a supr. Mám tedy integrálku, ale: hezký design, tichá, pohodlná, skutečně funkční větrání, štítek proti slunci, fajn zapínání, lehoučká... a to bratru za 6tisic něco.
Předtím jsem měl vyklápěčku HJC za stejný prachy a to je hnus přesný opak: brzy se vytlačila, bez štítku, zapínání na hovno, hlučná, větrání k ničemu... Jediné, co se mi na ní líbilo, bylo to vyklápění-to je praktický-když mluvíš s někým, ptáš se na cestu, nemluvě o tom, když nosíš brýle-to je pohodlný. Jinak je ale díky tomu o dost těžší a s tou bezpečností na tom určitě taky nebude tak jako integrálka - kdyby náhodou.
Ale helma není o pohodlí, nýbrž o funkčnosti a bezpečí, proto, Oldo, bych doporučil nějakou integrálku (hlavně ne HJC )
po celodenním ježdění v nepohodlné přilbě zistíš,že je to hlavně o pohodlí to estli je z kevlaru a má vo 50 gramů míň tě v tu chvíli zajímat nebude
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
sem měl samozřejmě na mysli to pohodlí, že si to votevřeš na cigárko, drink, pokec s obsluhou benziny či spolujezdcem a tak.
Jinak s pohodlím při jízdě asi nebude mezi integrálkou a vyklápěčkou žádnej velkej rozdíl
Stránky: 1