Nejsi přihlášen
Co vy nato
Zdar,narazil jsem na Bandita, a chtěl bych znát váš názor co na něho říkáte,mně se zdá docela v pohodě,ale je to z Plzně a mám to docela daleko tak abych tam nejel zbytečne,borec říka že je v pohodě,ale...Dííík http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=77348
Re: Co vy nato
Loser psal:sem si rikal, ze mi je povedoma
taky sem si hnedka rikal ze to je antikristova a to tam jeste sedela na ni jeho blondyna
už mě ty pády ze stojanu jebů
no každopádně estli je to Antikrista,tak ti určitě zprávu dá co a jak.Mě osobně se nelíbí ty špígly,ale to je otázka vkusu. Ale spíš mě zaujalo to uchycení vejfucku,ta nástavba na pravé stupně spolujezdce. Estli to nejni pro batoh pak utrpení mít pravou nohu rozhozenou do strany a levou zas jináč, páč na levý straně je to v origu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:už mě ty pády ze stojanu jebů
no každopádně estli je to Antikrista,tak ti určitě zprávu dá co a jak.Mě osobně se nelíbí ty špígly,ale to je otázka vkusu. Ale spíš mě zaujalo to uchycení vejfucku,ta nástavba na pravé stupně spolujezdce. Estli to nejni pro batoh pak utrpení mít pravou nohu rozhozenou do strany a levou zas jináč, páč na levý straně je to v origu
prej je to kvůli odvětrávání mezinoží ... - že prej se to pak tak nepaří ...
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Koldan psal:už mě ty pády ze stojanu jebů
Na tohle umistění jsem se tu ptal a někdo mi tvrdil že to pod tu stupnu vejde tak že se s ní nemusí hejbat a zústane stejně jako origo....
Jj asi jo, je tady z Litic Vojta?
Nefím jestli stupna vadí baťohu, ale ani mě to moc nesralo, páč baťohy vozím nerad, hlavně že to hezky vypadá ten lauf nahoru.
Blondýna není součástí balení.
Mně nespadla,ale tomu přede mnou jo.
Asi tak
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Stránky: 1