Nejsi přihlášen
benzin
včera sem nechtene nechal zapnuto na pri. kohout u nadrže ta byla plnna a rano sem měl fitr plnej bezinu a tekl po motoru no hruza co by to mohlo byt za zavadu a zda se mi ze v filtrech se ten benzin obevuje i za jizdy poradite?
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Re: benzin
Pri ti obejde ventily a pustí benzín samospádem do karbce a když na to zapomaneě tak je hold kalamita...
nawrc psal:to není závada, PRI je zaplavení karburátoru a když to necháš dlouho, tag je jasný, že ti benál vyteče
...no vono to tag uplně normální nejni, bo i při poloze PRI, dyš sou f cajku ventilky uzavírající přívot paliva do karbeců, tag se nic nestane...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
fifa b 12 psal:včera sem nechtene nechal zapnuto na pri. kohout u nadrže ta byla plnna a rano sem měl fitr plnej bezinu a tekl po motoru no hruza co by to mohlo byt za zavadu a zda se mi ze v filtrech se ten benzin obevuje i za jizdy poradite?
...dá se přetpokládat, že ti benzin natek do válců a kolem kroušků i do voleje...skontroluj mnošství voleje, čuchni si k voleji, esi ti volej přibyl a smrdí benzínem, tag na nic nečekej, vypusť ho, a dej novou náplň jinak zadřeš...já bych ho vyměnil i dybych měl pocit, že nepřibyl a nesmrdí, prostě ta pravděpodobnost je dost vysoká a za ty pozdější starosti ten utracenej litr za volej nestojí...jo a esis to nestartoval, tag to ani nedělej, páč můžeš mít spalovací prostor plnej benzínu a vzhledem k temu, že kapalina je nestlačitelná, tag hádej, co by se stalo, dybys s tym přes starter zamotal???
Mour psal:nawrc psal:to není závada, PRI je zaplavení karburátoru a když to necháš dlouho, tag je jasný, že ti benál vyteče
...když jsem byl před x lety Bandittele tak jsem na PRI jezdil skoro celý rok
...zdravim tele
filous to sem teda jezdil stim olejem mi to napadlo ale fakt nepribyl a s filtru sem ho vylil tou hadičkou no zejtra se tam na to podivam i potom to chytlo bez problemu a ujel sem asi 120 km to uz by snad problem byl myslim s tim motorem
nebo bmw gs
no jak píše Filous, měly by to udržet ty ventilky, pokud jsou v pořádku.mně neudržely, mám jeden v háji.benzin proletěl až do oleje.vypustil jsem toho 6litrů...
ale může být i bordel v nádrži a ten pak brání v dosednutí toho ventilu a netěsní, jak by měl.
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
jako my nekdo chce rict ze karbecy na Bckach nemaji plovak a vlastni ventil na plneni???
Pac to asi musi mit, jsem take nechal PRI a nic dokonce jsem ani nenastartoval a musel protacet motor aby tam neco nateklo
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:jako my nekdo chce rict ze karbecy na Bckach nemaji plovak a vlastni ventil na plneni???
Pac to asi musi mit, jsem take nechal PRI a nic dokonce jsem ani nenastartoval a musel protacet motor aby tam neco nateklo
...ježiši, přečti si to celý eště jednou ...a buť rát, že máš ventilky fcajku
Filous psal:Peka psal:jako my nekdo chce rict ze karbecy na Bckach nemaji plovak a vlastni ventil na plneni???
Pac to asi musi mit, jsem take nechal PRI a nic dokonce jsem ani nenastartoval a musel protacet motor aby tam neco nateklo...ježiši, přečti si to celý eště jednou ...a buť rát, že máš ventilky fcajku
Pán je inženýr, na něj Fildo mušíš vofafrně a polopaticky... .
Autobus je taky Suzuki... .
Kámoš, technickej antitalent, měl bandasku rok, pak jsem si ji koupil i já a řek jsem mu, že to PRI na který jezdí a parkuje CELEJ ROK není to pravý vořechový....
Nikdy se mu nic nestalo. Někdo má holt takový štestí a někdo jako já má temnou a smolnou pětiletku
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
fifa b 12 psal:včera sem nechtene nechal zapnuto na pri. kohout u nadrže ta byla plnna a rano sem měl fitr plnej bezinu a tekl po motoru no hruza co by to mohlo byt za zavadu a zda se mi ze v filtrech se ten benzin obevuje i za jizdy poradite?
Mě se tohle stalo kdysi na aute.zasekaval se plovak.skontroluj ventilky.
Holka a motorka je nejhezčí nahá!!!
chlapi ted to hlidam a je vse v pohode ja sem ten den co se mi to stalo mel uplne narvanou nadrž jen sem dojel asi 300 metru domu myslim jestli tam nevznikl moc velkej tlak a jehli to propustili proc to ted nedela??mel sem pusteny pri tak 3 h a ani kapka stve me to je to takova nejista zavada
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:chlapi ted to hlidam a je vse v pohode ja sem ten den co se mi to stalo mel uplne narvanou nadrž jen sem dojel asi 300 metru domu myslim jestli tam nevznikl moc velkej tlak a jehli to propustili proc to ted nedela??mel sem pusteny pri tak 3 h a ani kapka stve me to je to takova nejista zavada
...a proč přepínáš na PRI??? ...já tudle polohu kohoutu použil dycky akorát na jaře při prvnim startu a to maks na dobu neš sem vykouřil cigáro
Stránky: 1