Nejsi přihlášen
Jeté gumy na auto
Jelikož prodávám auto(Corolla 1.4 96) a nemam letní pryže, tak schánim nějaký jetý, můžou bejt i hodně jetý. Fakt se mi na auto za 50tis. nechce dávat nový, takže jestli někdo něco nevyhrabe ve stodole...
165/70/R14 (možná bych tam dal i něco jinčího)
Sekce bazar znám, ale tohle se tam nehodí
Sorry a díky
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Jeté gumy na auto
Mam na 6ti palcových ráfkách 195...a naprosto v pohodě!
Někde jsem na netu našel osazovací tabulku a ty tolerance tam jsou víc než velkorysý!
Ale to jak chceš,válí se mi to tam a nijak to nepřekáží,když to někdo bude chtít,tak jsou...
PURE NAKED BIKE!
...to řeší odsazení ráfku tzv. "et" a je tam prostě daná tolerance rozměru aby to vycházelo jak z vnějšku, tak zevnitř - tohle všechno ale neřeší to, že máš pár udanejch homologovanejch rozměrů výrobcem auta a když tam obuješ něco jinýho podle osazovacích tabulek výrobců ráfků, nebo pneumatik (což se ti tam vejde) a nebudeš to mít papírově posvěcený v techničáku, tak je to problém
...u hromadně dovezenejch aut importérem je těch homologovanejch rozměrů od nich k mání víc, bohužel u individuálního dovozu ti tolik alternativ při přihlášení nezapíšou, pak je cesta žádat importéra nebo úsmd o doplnění a to stojí prachy a ne vždy se to podaří
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Nesmíš to zas až ta "žrát"!
Mam na korejcoj předepsaný 175ky 14 nebo 165ky 13palců
Nejen že to blbě vypadá,ale navíc to s tim vůbec nesedí
Vypadalo to jak úzkokolejka a naklánělo se to jak olcit
Tož jsem zakoupil jetý starý poctivý liťáky origo z BMW s mnohem větším(resp.menším) ET,195ky a jízdní vlastnosti jsou o 70-900%lepší!Nejsem žádnej poblázněnej tuner,co blbne s podložkama apod...šlo mi čistě jen o funkčnost
Na STK mě jen pokáral,že pnoj nesmí přesahovat blatník,rozměry ho nezajímaly...řekl jsem,že jestli to tak vadí,tak přijedu do půl hodiny s plecháčema na zimákách a pak to stejně přehodim zpět,nic nenamítal
No a policie mě 2x stavěla a upozorňovala,že ty kola tam nemají co dělat,načež jsem jim vysvětlil přesně toto-Lepší vlastnosti+když viděli,že tam mám komplet nový kvalitní obutí,dali mi za pravduŽe by mě sice za to pokutu dát mohli,ale že jezdí tolika lidí se sjetinama beze vzorků a s každou pryží o jiným dezénu apod,takže nakonec mě vždy s úsměvem pustili
Jo-a při dopravní nehodě(ne moji vinou)se pouze dívali,jestli nemam sjetý gumy-tak na to mam asi štěstí,ale nikdy žádnej problém nebyl
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1