Nejsi přihlášen
Osiris
Je to zvláštní. Pozoruju tady občas debaty. Každej je nějakej, každej se nějak cejtí. Někdo se naváží, někdo je v klidu, někomu hned chytají saze ale kdo mě teda překvapuje, je Osiris!!! Poslední dobou je nějakej rozumnej, hodnej, milej. Takhle ho vůbec neznám! Není on nějak vážně nemocnej???
Nestalo se mu něco???
A kurva...
Re: Osiris
osiris psal:...chci do nebe, budem tam tři, svatej petr, panna marie a já
Nahoře to je vo ničemžádná pařba a bordelčím víc hovad jak já bude tím víc budu spokojenej páč všichni moji kámoši co sou vytuhlý tak na 100%kalej v pekle tak až budeš Osi škemrat tam dole jestli můžeš s náma zapařit tak vstupný bude basa rumu a dvoulitrofka koly tak šetři woe
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Loser psal:Palous: a ty myslis, ze tam dole budes moct chlastat? Co nemuzes tady uprostred, tak dole nesmis taky.
Si woe pleteš pojem nemůžu a nechcijá nechci ale kdo ví co budepak bys viděl ten zápřah
...já bych to snat ani vidět nechtěl, mě stačí dyš vyprávíš historky z doby, dyšs eště zlobil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:osiris psal:...chci do nebe, budem tam tři, svatej petr, panna marie a já
Nahoře to je vo ničemžádná pařba a bordelčím víc hovad jak já bude tím víc budu spokojenej páč všichni moji kámoši co sou vytuhlý tak na 100%kalej v pekle tak až budeš Osi škemrat tam dole jestli můžeš s náma zapařit tak vstupný bude basa rumu a dvoulitrofka koly tak šetři woe
...nebóóóój, myslim, že esli se tam kvalifikuju, tag mě hnet po snídani vylejou k vám dólu ...drš mě fleka u táboráku, štyrykrát zabouchám
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jerry psal:Je to zvláštní. Pozoruju tady občas debaty. Každej je nějakej, každej se nějak cejtí. Někdo se naváží, někdo je v klidu, někomu hned chytají saze ale kdo mě teda překvapuje, je Osiris!!! Poslední dobou je nějakej rozumnej, hodnej, milej. Takhle ho vůbec neznám! Není on nějak vážně nemocnej???
Nestalo se mu něco???
Říká se, že těsně před smrtí se zdravotní stav záhadně zlepší...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
http://www.tranquillitas.cz/katalog-rakve.php
Ta poslední řada je echotvní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1