Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Diskuze » Pohádka o ukradeném Banditovi

Jerry (Člen)
29.05.2007 12:22:21
Offline

Pohádka o ukradeném Banditovi

Sezona se rozjíždí, zvyšuje se počet ukradených motorek. Pro zajímavost jsem sepsal svojí storry a zkušenosti s bezpečnostním aparátem. Ti co jsou tady dýl si to pamatují. Každý ať si z toho vezme co chce.fuck
Banditpussy   bigsmile
No, nedá mi to, nepodělit se

Dlouho a pečlivě jsem vybíral jaký motocykl a od koho si koupit. Nepatřím k finančně nejsilnější skupině ale jsem srdcař fanda a tak v mojí hitparádě zvítězil Suzuki Bandit 1200, rok výroby 96, toho času za 119 000,- Kč. Sehnal jsem peníze a 29.6.2005 jsem si pro něj jel do Tábora. Vypadal krásně, jel ostře a už jen cestu do Prahy jsem si s ním užíval. A tím začal problém….

            Protože jsem měl cestu z Tábora kolem stanice STK, rovnou jsem se tam stavil na evidenčku. V Praze rovnou zajel na přihlášení a vyřizoval potřebné formality.Tam byl první zajímavý zážitek. Hrdě a spokojeně vstrčím po vystání dvouhodinové fronty, ruku plnou papírů a formulářů paní do okýnka. Paní skoukne a seznamuje mě se skutečností že mi motorku nepřihlásí, protože mi nesouhlasí údaje v protokolu z evidenční kontroly s techničákem. Fajn, co s tím? Rada, zpátky do Tábora, tam to musí přepsat! Po deseti minutách dohadování mi paní konečně poradila ať zajdu zezadu do budovy, že tam jsou jejich technici z STK a ať se s nimi domluvím, že jim zavolá. Povedlo se, moje vděčnost stoupá jak praotec Čech na horu Říp. Tím myslím rychle a nahoru. Vyřizuji co je potřeba, radostně beru doklady, novou RZku a odjíždím domů. V garáži plno, parkuju jí za plotem, vedle garáže, zamykám co se dá, řetězy, přikrývám plachtou. Domlouvám se se synem jak pozítří vyrazíme oba na motorkách. Začínají mu prázdniny a mě dovolená. Těšíme se na to celej rok. Příští den prší. Předpovědi jsou ale příznivé, nemůžeme se dočkat!!

            1.7.2005 ráno vstávám a radostně jdu venčit psa. Procházím kolem motorky. Radostně po ní hodím mazlivý pohled. Není tam. Jen na zemi zmuchlaná plachta. Nejdřív mě napadá že si asi kamarádi ze mě udělali srandu. Pak pomalé vystřízlivění, strašný vztek, zklamání. Volání na Policii. Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Tak nejdřív 158. Pane já vám dám číslo a řekněte to jim. Píšete si? Volám dál. Pane přijďte si k nám. Musíme to sepsat. Jdu s doklady na policejní služebnu. Je ráno, střídají se služby. Hodinu sedím vedle dvou a jedné UK zadržených jak kradli ryby. Koukám přes mříže na někoho do CPZky, jak se válí po zemi a něco agresivního nesrozumitelně vykřikuje. Prima zážitek. Volají mě, začínáme sepisovat protokol. Protokol se vepisuje do kolonek v počítači. Kolonky se musí vypsat přesně. Marně vysvětluji  píšícímu policistovi že když napíše typ GV75A, nikdo nebude vědět v pátrání o jakou motorku se jedná. Chci aby napsal GSF 1200 Bandit. Ne. V techničáku je napsané v kolonce typ GV75A. V pátrání je napsané Suzuki GV75A. Rezignuju. Popisuju událost. Vysvětluji. Vzpomínám. Přemýšlím. Podepisuji. S kopií odcházím.

            11.7.2005 dostávám dopis z Obvodního ředitelství, Usnesení o odložení podle § toho a toho. Ve věci bylo provedeno šetření…… a nepodařilo se zjistit…atd.

Povinné ručení musím pořád platit.

            20.10.2005 dostávám dopis z jiného Obvodního ředitelství kterým jsem vyzván abych si vyzvedl mojí motorku která je na policejním parkovišti a provedl identifikaci. Odůvodnění: Dne 14.9.2005 ve 3.00 hodin podle ustanovení § 25 zák.č. 283/1991 Sb. Dobrovolně vydal Petr Kla.…, nar. 16.11.1978, bytem 153 00 Praha 5, Topasová ul.č. .. motocykl zn. SUZUKI, černé barvy, bez identifikačních znaků. Provedenou metalografickou zkouškou bylo zjištěno VIN….. Lustrací v evidenci odcizených vozidel bylo zjištěno….. Provedeným šetřením bylo zjištěno že uvedený motocykl je majetkem…. A proto se vrací osobě: mě.

Ten šmejd uvedl že motocykl koupil dovezený z Francie jako bouraný, následně provedl výměnu rámu i motoru, které zakoupil přes inzerát v Anonci, od jemu neznámého člověka.

Všechny čísla na motorce byli vybroušený, motorka byla zrasovaná, měla francouzskou RZku a když ho chytla hlídka PMJ, tak podle §25 zák. č. 283/1991 Sb., motorku dobrovolně vydal!!
A začal mi kolotoč. Odvézt neprovozuschopnou motorku z policejního parkoviště. Ve chvíli kdy jsem ji identifikoval jako vlastní a podepsal to, stojím na placeném parkovišti. Sehnat všechny protokoly a potvrzení. Na magistrátu vyřídit povolení znovuvyražení VIN náhradní metodou.Je to problém. Čísla vám nevyrazí když je motorka v kupě a když je rozebraná tak taky ne, protože prý nemají jistotu že je to ona. Hádání s technikama. Uvést do provozuschopného stavu, nechat vyrazit na stanici STK která to může dělat stará čísla, udělat evidenčku a postavit na nové značky. A pak prodat. Už ji nechci. Připadá mi taková….. už ji prostě nechci. Na to všechno prostě nemám čas. Domluvil jsem se s jednou moto firmou že se o to postará. Oprava, vyřízení…… investice 40 000,-Kč.  Motorka ale nejde přihlásit protože je pořád vedená jako kradená!!! Úředník magistrátu mi ji nemůže přihlásit protože v databázi je vedená jako odcizená. Moje protokoly ho nezajímají a posílá mě to dát do pořádku na Policii. Na Policii mi tvrdí že protokoly které mám mi stačí a ubezpečují mě že motorka už není vedená jako odcizená ale pouze jen původní RZ. Posílají mě na magistrát. Z magistrátu na Policii. Z Policie na magistrát. Všichni jsou přesvědčení o své pravdě. Nevím jak dál. Pořád platím povinné ručení. Obracím se na známého s prosbou o pomoc. Zařizuje přidělení RZ ale jak později zjistím, problém to neřeší. Moto firma má kupce. Je seznámený s historií motorky a nevadí mu.

20.3.2006 jí za 84 000,- Kč  prodávám. Oddychuji si. Předčasně. Motorku nemůže v jiném městě přihlásit. Je vedená jako odcizená! Opět několikrát pendluji mezi magistrátem a Policií. Všichni trvají na své pravdě. Nechápu. Nerozumím. Kupec je nervozní. Já už víc. Bavím se s jedním pánem z kriminálky a dozvídám se konečně podstatnou informaci, že jen ten kdo pátrání vyhlašuje ho může odvolat. Kontaktuji nadřízeného dotyčné osoby a ten s omluvou ihned sjednává nápravu. Konečně.

Konečně přestávám platit povinné ručení.

28.6.2006 dostávám z Obvodního ředitelství Usnesení že: Podle §159a odst.4 trestního řádu se odkládá věc trestného činu krádeže dle ustanovení §247 odst.1 písm. B),tr. zákona v souběhu s tr. činem porušování domovní svobody dle § 238 odst.1,2 tr. zákona a tr. činem poškozování cizí věci dle § 257 odst.1 tr. zákona, které se dopustil neznámý pachatel tím že v době od…do…dne 1.7.2005 v Praze 6,…………….odcizil z …….poté co nezjištěným způsobem překonal………, motocykl Suzuki GV75A……….čímž poškozenému způsobil škodu na odcizení (?) ve výši………. A následně byl dne 14.9.2005 hlídkou PMJ v Praze 3, ul. Jana Želivského motocykl nalezen……… Věc bude dále šetřena pod č.j.ORI-…….. pro podezření z tr. činu podílnictví dle § 251 odst.1 tr. zákona.

11.7.2006 dostávám z Obvodního ředitelství Praha 1 Vyrozumění o pohybu spisové dokumentace, kterýžto spisový materiál týkající se nálezu odcizeného motocyklu…..byl postoupen na SPKV Praha 1……s návrhem na realizaci pro trestný čin podílnictví dle § 251 odst.1 tr. zákona.

31.8.2006 jsem byl vyzván abych podepsal Poučení poškozeného v trestním řízení v trestní věci obv. Kla.….

Tím to skončilo. Nepodařilo se nic dokázat.

A  prý můžu být rád že pan obv. Kla.…. Nepřišel s tím že po mě chce zaplatit ty úpravy který on na motocyklu „udělal“. V občansko právním řízení by spor vyhrál a já bych mu ten výfuk, páčky, stupačky, atd. musel zaplatit.

A to je vše.

Zákonu učiněno zadost.

Dobrým mravům ne.
Zajímavej zážitek.good


A kurva...
jennys (Člen)
29.05.2007 12:38:00
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Asi půjdu dát na garáž dalších 5 zámků a nabíjímsurprised

Bouchal (Člen)
29.05.2007 12:50:08
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

surprisedsurprised

sicksicksicksickidontknowfuckfuck


SV 1000S
Lihy (Člen)
29.05.2007 12:55:57
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

nejlepší bezpečnostní zařízení by byla trhavina do sedla spínaná po ujetí určité vzdálenosti od klíčku k motobigsmile

sten (Člen)
29.05.2007 12:56:33
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

zákony a lidi na pussy   nic víc, nic míňsickbad


neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Mour (Člen)
29.05.2007 12:57:55
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Lihy psal:

nejlepší bezpečnostní zařízení by byla trhavina do sedla spínaná po ujetí určité vzdálenosti od klíčku k motobigsmile

....nebo takový rychle vyjížděcí "trn" bigsmilebigsmile

Loser (Administrator)
29.05.2007 13:15:25
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

ty kravo, ... jak mi ju nekdo ukradne, tak at si ji klidne necha ... na to bych nemel nervysurprisedsurprisedsurprised


I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun (Člen)
29.05.2007 13:21:13
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

V garáži plno?!surprised
Motyka má přednost před plechovkousurprised
Když je garáž plná,tak jí vyprázdnim nebo to ustájim na chodběgood
U nás na vsi se beztak nekradegood


PURE NAKED BIKE!
Jerry (Člen)
29.05.2007 13:34:34
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Meloun psal:

V garáži plno?!surprised
Motyka má přednost před plechovkousurprised
Když je garáž plná,tak jí vyprázdnim nebo to ustájim na chodběgood
U nás na vsi se beztak nekradegood

Bydlel jsem v Praze, v podnájmu, pod střechou. Garáž nebyla moje ale domácí.
U nás na vsi se krade. Ale ne motorky!!!bigsmilebigsmile


A kurva...
Bouchal (Člen)
29.05.2007 13:46:55
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Meloun psal:

V garáži plno?!surprised
Motyka má přednost před plechovkousurprised

To jsem přehlíd, svatá pravda, Zlatí jedině pod střechugoodgood


SV 1000S
Bedřich (Člen)
29.05.2007 14:59:34
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

To je mazecsurprised .....

.... nezávidím .... lámal bych rucefuck


... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
kufor (Člen)
29.05.2007 15:15:00
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

hrozny pocit
clovece nezavidim ti
toto teda zazit nechcem
niekto ti ukradne motorku, skurvi ju a este je aj beztrestny?
to co ma byt ...


do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Datel (Člen)
29.05.2007 19:17:59
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Už chápu proč jste si otevřeli hospodu............bigsmile

Palino (Člen)
29.05.2007 21:26:25
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Doma máme jasno, dokud je sezona a jezdím, auto jde na vzduch. Na zimu jde motka ke zdi a auto se vejde takygood

Lihy: Zloděj by si nezajezdil a ty by jsi v kriminále mohl 12 let vyprávět spoluvězňům, jak jsi s ním vyjebal(vražda, obecné ohrožení, nedovolené ozbrojování...)bigsmile


NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
osiris (Člen)
29.05.2007 21:30:31
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

...lihy, jak ho znám, by ho nechal vychladnout a s chladnou myslí nejdřív vyjebal jeho bigsmile


... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
01.06.2007 08:25:09
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Loser psal:

ty kravo, ... jak mi ju nekdo ukradne, tak at si ji klidne necha ... na to bych nemel nervysurprisedsurprisedsurprised

Když by zjistil, že to jede jen na 3 válce, tak myslím,že by ti jí taky dobrovolně vydal.bigsmile


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Candyman (Člen)
20.06.2007 15:03:24
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Boze, chce se mi blít a brečet zároveň, todle mi moc velké šance, že se mi moje Banditka vrátí, nedává smile2

Newada (Člen)
20.06.2007 15:31:01
Offline

Re: Pohádka o ukradeném Banditovi

Možná už sem to psal, ale to je jedno. takové veselejší story na téma zlodějina.
Strejc mě ještě chvíly po revoluci Žigula a protože jezdil max 60 a jednu trasu cca 8 km do práce, tak když mu urezlo brzdové vedení u jednoho předního kola, tak ho prostě zaslepil a nazdar. surprised  Profesionální šofér se pozná. bigsmile
No jo co čert nechtěl, jednoho dne teda noci, co se nestalo, někdo se chtěl projet a pučil si todle auto, který našli na streše v první zatáčce na státovce. bigsmile


jak dlouho ještě?

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr