Nejsi přihlášen
Re: Srvis okoli Brna,Brno
Frank - Holubice
http://www.rf-motoservis.wz.cz/
Frank není za rozumný peníz.Když jsem mu volal, že potřebuju seštelovat karburátory a ventily, tak mi oznámil, že to bude za 4500. Svařit plast mi nechtěl, ale když je člověk stálý zákazník, tak jsou ty ceny možná lepší.
ABik psal:Frank není za rozumný peníz.Když jsem mu volal, že potřebuju seštelovat karburátory a ventily, tak mi oznámil, že to bude za 4500. Svařit plast mi nechtěl, ale když je člověk stálý zákazník, tak jsou ty ceny možná lepší.
Karb+ventily se dělaj běžně do ticky!
PURE NAKED BIKE!
mates psal:trochu mě uniká proč jezdit na servis do Boskovic když si hledal servis v Brně
To je jako nouzovy reseni ale spis zkusim http://hp-moto.com/ a uvidim
Presedlal jsem na sv650
ewans psal:Antihero psal:Zajeď si do Boskovic, Yamaha MOTOS v židovským městě. Šikovní, levní, rychlí.
Mam jet do yamahu ze chcu seridit suzuki?co me tam asi reknou?
Nevim co řeknou tobě, ale kámošovi řekli za podtlaky 700.
Tož tag.
Boskovice sou malý a s příslušností ke značce si tam hlavu nedělaji. Ale jak chceš.
There's a pie in the sky when you die.
ewans psal:Tak povidej-co ti tam delali a jak si s tim spokojenej a kolik si tam nechal??
- ventily ( prej výfukový byly potřeba..jinak gut)
- podtlaky ( snad něco poladil )
když jsem tam byl, vyměnil se olej, filtr + brzdovka
moc práce asi nemá...přijelo pár kámošů a na dílně kde byl sám starý skůtry a starý mašiny...
trochu dojem neprofesionality..napřed si řekl asi o 300 víc,jestli to má vůbec psát.. potom jsem mu řekl, že chci vědět co si počítá za práci a co za matroš, potom, šel trochu dolů...vzal si 3000,- za práci +...přijel jsem ve 13h a odejel v 18h, z toho 3 hodiny chladl motor skrz ventily..a potom jsme chvilku řešili, proč nám to nejede na 4 válce...
ale někdo bude určo spokojenej s přístupem...
bla...blabla...!
Nechal jsem v hpmoto dělat karburátory a spokojenost. Ani cena nebyla nějak přemrštěná.
Ale:
- druhou motorku, kterou jsem tam přivezl kasíroval od kolegy a to už byla jiná liga.
- ten pán má strašnou sílu = občas strhne závit.
Ovšem nikdo není dokonalý. Teď potřebuju udělat karburátory a ventily a pojedu tam zas. Jenom si pořádně překontroluju stav motorky při prebírání.
Celkový dojem až na tu historickou garáž kladný
chlapi chlapi .... když chce někdo dávat za ventily a podtlaky 3000,- je to jeho věc .... já je měl vždy v poho seřízený o tom žádná .... a strhlej závit ? se stane no ... dělám v servisu a fakt se to stane wow asi jsme strašně špatnej servis chue chue chue asi přestanem radši aji lakovat
… voranžová
mates:
kliiiid Dyk řikám, že tam pojedu zas a že z Marka mám dobrý dojem Když dokázal najít závadu na kamošově sračce (intruder 1400 - veterán) a opravit ji, tak má můj obdiv.
Jo a naložil jsem do káry zase tunu oleje, tak se brzo stavíme na pokec
mates psal:chlapi chlapi .... když chce někdo dávat za ventily a podtlaky 3000,- je to jeho věc .... já je měl vždy v poho seřízený o tom žádná .... a strhlej závit ? se stane no ... dělám v servisu a fakt se to stane wow asi jsme strašně špatnej servis chue chue chue asi přestanem radši aji lakovat
mno, píšu jenom svůj dojem, protože jsem byl tady tázán ..pokud jde o cenu..nejsem v tomto případě hokynář abych smlouval a snad nejsme na Balkáně... nechodil jsem s ním do školy abych to měl za pusu. . Nikomu nic nevymlouvám..ani nevyvracím. Já mám rád v těchto věcech jasno..za tohle a za tohle tolik a tolik...proto pojedu příště jinam..
strhlej závit chápu, stejně tak pošrábanej rám šroubovákem v mým případě...a to neřeším...mluvím o něčem jiným..
bla...blabla...!
Monty Jack (Člen) 25.07.2007 17:20:44 Offline |
ABik psal:Nechal jsem v hpmoto dělat karburátory a spokojenost. Ani cena nebyla nějak přemrštěná.
Prozraď co si účtujou. Hledám něco v Brně a tohle je nejblíž Pokud jsi byl spokojenej, zajel bych je navštívit. Čeká mě velkej servis na 24 tis.km (takže všecky filtry a náplně, ventily, synchro karbců, destičky) materiál se mi válí doma, ale nejspíš vyměknu a nebudu se v tom v plné sezóně vrtat sám.
Kolik si mám +- nachystat za práci ? Je to moje první mašina, první servis a uvítám každou radu.
Dík
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack:
Příklad toho, co si v hp účtují máš v příspěvku od fida. Ale pokud si dohodneš cenu předem - a to je podle mě základ spokojeného obchodu - tak to dá i za míň. Ale zase to nebudeš mít za odpoledne.
Já jsem mu za nějaké svařování, karburátory a pár drobností dal litr a spokojeně odcházel
Stránky: 1