Nejsi přihlášen
koval a jini suzučí odborníci
prosím vás davame kamošovi dohromady zbořku gsxr600 98 ,schánim predni kolo nejlip i s kotouči ,dale pak něco na předek ,trubky vidli ,možna celou pravou vidli ,pumpu brzdy ..a jine drobnosti ,,nevali se vam něco doma co by se dalo použít ...a popř z jakych roku je to stejne .třeba 750??? díky za rady ,,
Re: koval a jini suzučí odborníci
kelly kolik za pumpu ?? bryle jsou ok ... za blinkry díky ,ale on chce pak nake diodovky ....nejvic mě ted tlačí to kolo a vidle at se chudak holka postavi už na dvě nohy ...jo a chybí mi osa ...zkusim hoditi foto ...hmmtak jsem na ftp ,a nemužu tam najit svoji složku
čoveče kolo aj s kotoučema je stejný i z gsxr 750 srad,dokonce hayabuzna,dokonce tak jako gsx14...
vidle bys tam mohl dát taky z gsxr 750,ta má obrácený upside a s těma by ta 600 byla celkem kvalitně vytuningovaná,samozřejmně že do rámu ty upside budou pasovat,dyk je ta motorka s tou 750 víceméně stejná...
čoveče škoda že nescháníš zadní vidlici i s kolem,to mám doma všecko...
tak jedině až bude chtít vytuningovat tak pak,páč ta 750 má kyvku s výztuhou a zadní kolo 6 palců...
Lihy psal:Ty vole jestli to neetáhli týpci z mravnostního a protidrogovího To by měl Filous průser bo sem ho tam měl na tý fotce ještě z doby kdy měl vlasy
...neboj, pošli ti novou i s potpisem ...a dybych ji náhodou nemoch najít, tag si holt zas nechám narůst háro a pag si mě vyblejskneš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dyk sem to už psal,že kotouče sou stejný aj s gsxr750 96-99,nebo třeba všechny Hayabusy,nebo třeba gsxr 1000 -01-02,nebo třeba všechny modely gsx1400 OO-07....
Kuwa to je málo? Dyk je to polovina suzučíhgo sortimentu.
Zrovna tak přední kolo.
kuva ,ja sem to normalně přehlíd ....tak sry...a jen tak pro pořádek ,jaka je odpovidajici cena tech kotouču ,jeden mi je nabízi za 7000 ,a to se mi nezdá..ale nevím ,nikde jsem nenašel žadne inzeraty ,asi je to horke zboží
Jako abych byl přesnej.
gsxr 600-97-03
gsxr750- 98-03
haya
tl 1000R/S 97-01
atd...
a jako například novej funglovka kotouč od Elitu 4226kč bez dph čili 5048 kč s dph...
takže za 7000 jetý kotouče bez záruky,možná bouraný,nikdo neví kolik najeto...
Stránky: 1